Politika

DPS: Carević pokušava od Budve da stvori etnički čistu turističku destinaciju

Marko Carević

Da li iz neznavenosti, da li zbog predstojećih izbora ili nečeg trećeg, odlazeći predsjednik Opštine Budva Marko Carević pokušava od Budve da stvori etnički čistu turističku destinaciju, ocijenili su iz OO Demokratske partije socijalista (DPS) tog grada.

“Izjavama za regionalne medije koje podsjećaju na retoriku devedesetih, Carević raspiruje nacionalizam, mržnju i podjele, i nastavlja predano sistemsko djelovanje protiv Budve i turističke sezone, što mu, priznajemo, polazi za rukom”, poručili su iz DPS Budva.

Odlazeći predsjednik Opštine Budva, navode iz DPS,  “bi da briše granice državne, dijeli i spaja teritorije, baš kao sto to godinama radi na Krimovici, sa državnim zemljištem”.

“Kaže Carević da se bori, i moramo se saglasiti sa tim, bori se, ali samo kako bi sačuvao fotelju i sve privilegije koje ona nosi. Pritom, ne bori se Carević za srpski narod, ujedinjenja niti za srpske zemlje, jedino što ga je interesovalo i u čemu je bio nenadmašan, su tenderi koje je sa pozicije prvog čovjeka grada, prilagođavao svojoj firmi”, dodaju iz budvanskog DPS.

Napominju da Budva ” ne poznaje nacionalne i vjerske  razlike, na kojima Carević insistira”.

“Od trenutka kad ste sjeli u fotelju prvog čovjeka opštine, pokušavate od Budve da napravite svoje gazdinstvo, da određujete ko može, a ko ne treba da dolazi u naš grad. Neće moći dalje gospodine Careviću, ne sramotite se, Budva je prepoznata kao ugodno mjesto za sve koji je vole, i Budva ne poznaje nacionalne, vjerske i druge razlike na kojima Vi uporno insistirate”, istakli su iz DPS Budva.

Iz budvanskog DPS poručuju da će nakon 5. juna ” pokušati da saniraju štetu pričinjenu tom gradu”.

“Daćemo sve od sebe da nakon Vašeg odlaska 5. juna saniramo štetu koju ste nanijeli Budvi, a do tada, potrudite se da što manje radite protiv svih nas, jer na kraju i Vi ostajete ovdje i moraćete da pogledate u oči sve one koje ste iznevjerili”, zaključili su iz DPS Budva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
FirmaKrstic
Gost
FirmaKrstic

bljak-seljak

Thorn
Gost
Thorn

U pamet se Budvani na izborima. Jer ako ovaj put budete glasali kao prosli postacete prava srbijanska prćija. A srbijanski pomidoro turisti vam nece isplaćivati kredite, puniti dzepove i hotele. Brzo cete osjetiti financije kao iz osamdesetih i devedesetih kada je bilo taman dovoljno ali ni mrvu vise. Opet, u pamet se…

mongro
Gost
mongro

Ovo sto ovaj javno propagira je atak na Ustavni poredak drzave, atak na manjinske narode, atak na bezbjednost, atak na institucije…Ovog cetnika treba momentalno u lance na dozivotnu osuditi.

Send this to a friend