Politika

DPS: Cetinjem se niko nije igrao, pa neće ni Krivokapić kojem je potrebna policijska zaštita da bi ga posjetio

Zdravko Krivokapić

Opravdano nezadovoljstvo Cetinjana odnosom premijera Zdravka Krivokapića prema Crnoj Gori i njenoj prijestonici Cetinju, koje je danas zbog njega i njegovih saradnika okupirano više nego ikad u svojoj istoriji, za premijera je – igra, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

“Sa Cetinjem se niko nikad nije “igrao” pa neće ni gospodin Krivokapić pod punom zaštitom jakih policijskih snaga. Premijer jedne države kome trebaju specijalci kad dolazi u prijestonicu, nema pravo da optužuje građane da njima neko manipuliše”, ističu oni.

Prema njihovim riječima, Krivokapić se prevario, jer upravo su ti građani Cetinja svjedoci njegove “ljubavi” prema Cetinju i Crnoj Gori, za koju nikad nije glasao i koja danas ne bi postojala da se on pitao.

“Crnogorski građani su svjedoci da za najbliže saradnike bira vodeće ljude čuvenog Sedmog bataljona, a za savjetnike osobe koje poslije izbora u Nikšiću izjavljuju ‘krstiće se i ko neće’. Četiri mjeseca je bilo dovoljno premijeru i njegovoj Vladi da unizi Crnu Goru do mjere da mu Palma iz Jagodine bude sagovornik oko pitanja imenovanja ambasadora, da se otkriju tajni podaci države NATO članice, da otkaže učešće na EXPO-u, da napravi “šou od diplomatije”, podnese šamar Venecijanske komisije zbog seta zakona…”, rekli su iz DPS-a.

Kako navode, premijeru čija Vlada nije u stanju četiri mjeseca da donese program rada, pripremi budžet i obezbijedi podršku za njegovo usvajanje, nije preostalo ništa nego da se krije iza kordona policije od ponosnih crnogorskih građana.

Dodaju da Krivokapić koji tvrdi da je Crna Gora uništena, hvali se projektima koji su realizovani u prethodnom periodu, dok njegovi ministri javno priznaju da su projekti poput istraživanja ugljovodonika najbolji mogući.

“Međutim, jasno je da čovjek koji ne poštuje mjere Vlade na čijem je čelu i ne može da poštuje državu u kojoj živi. Premijer kojeg ne poštuju oni koji su glasali za njega ne može biti poštovan ni od većine građana Crne Gore. Da je poštuje, odnosno da ga poštuju danas bi se na Cetinju poklonio okupljenim građanima jer su oni uvijek bili i biće temelj vječne Crne Gore”, zaključuju u saopštenju DPS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marijan
Gost
Marijan

Pomalo treba i vama ;))

Vesna
Gost
Vesna

A kako su lijepo dps pozdravili

Orlov krš
Gost
Orlov krš

Ako je neko brastvo u CG doživjelo porobljavanje od SRPSKIH OKUPACIJONIH onda je to brastvo KRIVOKAPIĆA, od 1918 pa do kraja 20-tih godina Srbska soldatelska je ubila na ,,destetine Krivokapića,, dok sada imamo premijera koji ponižava svoje predke.

Pravnik
Gost
Pravnik

Sto je sa manastirom na CT? DPS CT? Vasa je vlast na CT i vi ste ga dali kome ste ga dali.

Jasna
Gost
Jasna

Da vam iskreno kazem, svima nam je dosadilo nacionalizma, tenzija, podjela, virusa, gladovanja…. Svi ste vi obezbijeđeni. Ovi su na vlast došli obezbijeđeni. Šta narod ima od toga? Nista lijepo.

JSimon
Gost
JSimon

Samo nas vi nemojte branit od Krivokapica, snacemo se sami

Bodin03
Gost
Bodin03

Nisu ni Vas ponosni Cetinjani bas ljubazno docekali.

Andjeo
Gost
Andjeo

I vas je cuvala policija, specijalci i snajperisti i tona suzavca je vilo spremno dok su bili liberali, dok niste preuzeli njihov program radi vasih dzepova.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Danas su vam cetinjani kazali sto ste !

peja
Gost
peja

Pospremio vas je danas muski, onako profesorski. Inace, gradjani Cetinja su i vama danas rekli sto misle o vama. A sto se tice obezbjedjenja i policije, tesko da postoji drzavnik kojeg prati vise obezbjedjenja od vaseg predsjednika partije. Sportski pozdrav..

Bozo
Gost
Bozo

DPS..Dobili ste danas jadni poruku od slobodnih ljudi

☠☠ sloboda
Gost
☠☠ sloboda

Cetinje je okupirano od kada u njemu nema nijedne fabrike. A ko ih je zatvorio, zna se DPS.

Sanja
Gost
Sanja

Koliko se vidjelo i DPS je danas izvizdan na Cetinje.

Carev Laz
Gost
Carev Laz

Kada su Milo i Dusko isli na kafu citava Boka je bila blokirana.

Neko sa strane
Gost
Neko sa strane

Šta očekivati od osobe koja je izjavila da se on pita možda Crne Gore ne bi bilo !

Crnogorac
Gost
Crnogorac

čuli smo danas šta cetinjani misle o DPS-u

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Dps je uvijek ponosno koracao i bio docekan na Cetinju. I opet ce ne brinite.

Darina
Gost
Darina

Uskoro neće bez kordona ni u crkvu .

KLM
Gost
KLM

Niko osim vas
Fenomeni
Doveli ste ga do propasti
I imate obraza nesto reci
Fuj

Send this to a friend