Politika

DPS: Da li je Stojanović, nakon raspisane međunarodne potjernice boravio u hotelu Lukas sa potpredsjednikom opštine i načelnikom CB Berane?

Foto: Nova.rs/Privatna arhiva

Crnogorska javnost, juče je zvaničnim saopštenjem Uprave policije obaviještena kako je u Beranama uhapšen Danilo Stojanović, a po informacijama Komisije za bezbjednost i odbranu DPS-a da se predao nakon neuspješnog bjekstva za Albaniju, po međunarodnoj potjernici koju je za njim raspisala Republika Srbija.

Iz DPS-ove komisije ističu da je Stojanović rođeni brat potpredsjednika Opštine Berane Darka Stojanovića i brat od strica šefa CB Berane Raduna Stojanovića.

“Ono što je posebno interesantno jeste okolnost, da je prema informacijama koje su se pojavile u crnogorskoj javnosti, osumnjičeni Stojanović boravio u hotelu Lukas u Beranama sa gore navedenim licima dana 15.04. u prijepodnevnim satima, odnosno, nakon što je za njim raspisana međunarodna potjernica, što bi predstavljao ozbiljan skandal koji bi za sobom povlačio kako političku tako i krivičnopravnu odgovornost”, naveli su u saopštenju.

Demokratska partija socijalista, poštujući pretpostavku nevinosti, kako su kazali insistiraće “da se kompletan slučaj rasvijetli do kraja”.

“Pozivamo nadležne organe da izuzmu snimke sa kamera iz navedenog objekta kako bi se rasvijetlile sve okolnosti povodom predmetnog događaja”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vjecna da je
Gost
vjecna da je

beranci napiste ko je vlasnik hotela lukas i ko se okuplja tamo ….a ovo da je kriminalac sa potjernice sjedio sa potpresjednikom i nacelnikom je zdravo berane …bia i ostali spijuni ….tuga u berana nema vise crnogoraca zahvljujuci crkvi srbije srpskoj udbi i spijunima politicarima

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Ne možete valjda ovaj slučaj pripisati DPS-u i crnogorskim suverenistima kako obično na vašu sramaotu radite.
Šta na ovo kaže Joković koji traži da u svakoj pori društva bude “srpstvo” odnosno crkva Srbije.
Dobio si Joković argument za tvoje tvrdnje iz srpskih Berana, nema što!

Send this to a friend