Politika

DPS Danilovgrad: Crna Gora ima stručne, odgovorne ljude i institucije

Način na koji smo prevazilazili sve izazove u prethodnom periodu, pokazao je da Crna Gora ima stručne i odgovorne ljude, kao i institucije, ocijenjeno je na sjednici Opštinskog odbora DPS Danilovgrad.

Na sjednici kojom je predsjedaao predsjednik Opštinskog odbora DPS Danilovgrad, Vukota Stanišić, iskazano je zadovoljstvo načinom na koji se prethodnih mjeseci lokalna uprava Danilovgrada odnosila prema situaciji izazvanoj pojavom COVID-19.

Takođe, pohvaljenje su mjere i preporuke koje su Vlada i lokalna uprava donijeli u cilju prevazilaženja posledica izazvanih pojaviom pandemije.

Istaknuta je veoma dobra saradnja lokalne uprave sa NKT-om, kao i Institutom za javno zdravlje. Najvećazahvalnost  upućena je članovima NKT-a, ali i građanima koji su iskazali odgovornost i koji su poštovanjem donešenih mjera doprinijeli trenutnom statusu naše države kao CORONA-FREE destinacije.

Predsjenik OO DPS informisao je prisutne o svim aktivnostima koje je odbor realizovao u prethodnomperiodu, sa   da će intezitet tih aktivnosti u narednim nedeljama biti još jači.

“Opštinski odbor dao je punu podršku realizaciji izbornog programa DPS, za koju su građani Danilovgrada 2018. dali većinsku podršku. Nastavak realizacije projekata definisanih našim izbornim programom garant su naše pobjede na predstojećim parlamentarnim izborima”, navode iz DPS Danilovgrad.

Sjednica je održana uz poštovanje mjera NKT-a.

U radu sjednice, aktivno su učestvovali koordinator ispred Predsjedništva DPS za Danilovgrad Vlastimir Golubović i koordinator Izvršnog odbora DPS CG za Danilovgrad Bojan Đakonović.

Tags
Send this to a friend