Politika

DPS Danilovgrad: Kako izgleda osvajanje slobode u režiji srpskog sveta

Ni pet minuta nije prošlo od kada se novi premijer prekrsti i od kada nam obeća da Crna Gora neće biti druga srpska zemlja “dok se sunce oko zemlje kreće“, a širom slobodne i suverene Crne Gore poče „spontano“ okupljanje njegovih pristalica koji u slavu nove Vlade sa njim na čelu, raširiše srpske zastave uz pojanje o Kosovu, Prizrenu, Kninu, poručili su večeras iz Opštinskog odbora DPS Danilovgrad.

Saopštenje DPS Danilovgrad prenosimo u cjelosti.

Ni pet minuta nije prošlo od kada se novi premijer prekrsti i od kada nam obeća da Crna Gora neće biti druga srpska zemlja “dok se sunce oko zemlje kreće“, a širom slobodne i suverene Crne Gore poče „spontano“ okupljanje njegovih pristalica koji u slavu nove Vlade sa njim na čelu, raširiše srpske zastave uz pojanje o Kosovu, Prizrenu, Kninu…

Tako nam premijer i njegova desna ruka Dritan Abazović poručiše: „Vjerovatno (nijesmo sigurni) nije Crna Gora srpska država, ali je sigurno da je Crna Gora dobila srpsku vladu. Računajući onu u Srbiji i onu u Republici Srpskoj, ova nazovi naša bi se mogla zvati “Trećom srBskom Vladom” sa velikim B.

Posmatrajući slavljenike kako u euforiji obilaze prostorije DPS, slavodobitno se fotografišući za istorijsku fotografiju, u istorijskom danu, kao podržavaoci istorijske Vlade, pjevajući istorijske pjesme, odmah nam je palo na pamet da se vjerovatno radi o plaćenicima DPS-a kao što novi potpredsjednik “Treće srBske Vlade” izjavi za one koji su 30. avgusta slavili njegovih istorijskih pet odsto na parlamentarnim izborima.

Zbog toga imamo pitanja za premijera i njegovu desnu ruku, iako znamo da nam neće odgovoriti, kao što nije dao ni jedan odgovor na stotine postavljenih pitanja u Skupštini u okviru rasprave o njegovom istorijskom ekspozeu. I neka što nije odgovorio na pitanja opozicije nego i na ona pitanja koja su mu postavljali poslanici sa liste koju je predvodio.

– Gospodine Krivokapiću, ko su ljudi koji su sinoć zastavama druge države slavili Vaše stupanje na čelo „istorijske“ Vlade? Jesu li to opet plaćenici DPS-a? Jesu li to Vaši plaćenici? Jesu li to članovi Vaše koalicije?

– Gospodine Krivokapiću, ako ne znate pitajte potpredsjednika, jer on sve zna, pa i ne čudi što mu je za transfer nuđeno više nego bilo kom crnogorskom sportisti. Samo nikako da kaže za koji tim je trebalo da igra.

– Gospodine Krivokapiću, ako Vi i Vaša koalicija koju ste predvodili ne stojite iza ovih primitivnih izliva nacional-šovinističkih hordi širom Crne Gore, onda Vas pozivamo da se od njih javno ogradite i jasno kažete „Ovo nije treća srpska vlada, ovo je Vlada Crne Gore i ja sam crnogorski premijer “.

– Takođe Vas najljubaznije molimo da Vi kao premijer objasnite svojim pristalicama da žive u Crnoj Gori, a ako Vas ne razumiju, možda biste to mogli uraditi posredstvom SPC, jer bez njenog mentorstva i ktitorstva teško da možete dobiti podršku sopstvenih pristalica.

– A o drastičnom kršenju mjera NKT-a i da ne govorimo…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Komita
Gost
Komita

Zar Danilovgrad nije kod Ljiga ?

Patria,
Gost
Patria,

Ciljano idu na kancelarije DPS-a, tako im je naređeno u svakom gradu! Nova vlada, a da nije moja baba

Veki
Gost
Veki

Tesko oni mogu razumjet civilizaciju

Realnost
Gost
Realnost

A vi saopštenja

Branka
Gost
Branka

Vi ste krivi. Ovi su produkt vaše vladavine. Sad ih smirite kad ste ih znali uzgajati.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Tačno!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Oni ih doveli i njegovali, ali će morati sva CG
da ih miče, kako zna i umije!

Send this to a friend