Politika

DPS Danilovgrad:  Predsjednik partije da bude Đukanović, zamjenik Marković

Opštinski odbor DPS-a Danilovgrad saopštio je da su svi mjesni odbori jednoglasno su predložili lidera i predsjednika DPS-a Mila Đukanovića da i u narednom mandatu bude predsjednik partije, i jednoglasno predložili Duška Markovića za mjesto zamjenika predsjednika DPS.

“Ovim stavom svih članova i simpatizera DPS-a iz Danilovgrada poslali smo jasnu i nedvosmislenu poruku snage i jedinstva naše partije, dajući punu podršku Predsjedniku i Premijeru Crne Gore da i ubuduće nastave da, kao i do sada, svojim autoritetom i liderstvom vode Crnu Goru na putu evropskih integracija i sveobuhvatnog prosperiteta naše države”, istakao je predsjednik Opštinskog odbora DPS Danilovgrad Vukota Stanišić.

Kako je dodao, na sastancima mjesnih odbora predlagani su i kandidati za predstavnike OO Danilovgrad na VIII Kongresu, a predloženo je i preko 70 kandidata za članove budućeg Glavnog odbora DPS-a.

“Veliko i očekivano prisustvo naših članova na sastancima mjesnih odbora, ozbiljan pristup radu i kvalitet predloženih kandidata garant su snage naše partije i pobjede na predstojećim parlamentarnim izborima. Sa sastanaka svih mjesnih odbora poslata je jasna i snažna poruka podrške, naporima Vlade i Ministarstva odbrane da se na Sinjajevini izgradi poligon za obuku naših vojnika, koji su garant sigurnosti naše države i svih građana. Posebno smo zadovoljni iskazanom brigom Vlade da se u potpunosti očuva tradicionalna namjena pašnjaka na Sinjajevini za stočarsku proizvodnju, kao i naporima koje u kontinuitetu ulaže Vojska Crne Gore u izgradnju, rekonstrukciju i obnovu puteva, ne samo na Sinjajevini, već širom Crne Gore”, saopštio je Stanišić.

U okviru predkongresnih aktivnosti Opštinski odbor DPS Danilovgrad završio je sa održavanjem sastanaka mjesnih odbora na kojima su predloženi kandidati za delegate i kandidate za partijske funkcije na državnom nivou. Opštinski odbor DPS Danilovgrad prethodno je izabrao novi saziv Izvršnog odbora od 17 članova, i upoznao članove sa odlukom Glavnog odbora o sazivanju VIII kongresa DPS-a Crne Gore i nepohodnom procedurom za predlaganje.

M.D. 

 

 

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Muraš
Gost
Muraš

Ko god zna ovog momka zna da je uvijek u selu u Vrazegrmce i da je castan momak iz casne porodice

Muraš
Gost
Muraš

Pozdrav za ovog pametnog momka i nadasve vrijednog.
Bjelopavlic iz Vrazegrmaca….vrijedan momak iz vrijedne porodice….

Bokelj
Gost
Bokelj

Kao u Sjevernoj Koreji i tamo su uvijek svi za jednog.

RADOJKA
Gost
RADOJKA

Podrska za Predsjednika DJUKANOVICA, a takodje za MARKOVICA samo naprijed, bez vas CRNA GORA nebi postojala.

Koordinator
Gost
Koordinator

Predsjednik Đukanović i premijer Marković su garant napretka proevropske Crne Gore !

Bjelopavlić
Gost
Bjelopavlić

Ja sam stočar iz Bjelopavlića. Očekujem od novog predsjednika Stanišića da pomogne seljaka, preko projekata ministarstva poljoprivrede.

Putalj
Gost
Putalj

Bilo bi dobro da je on proveo cijela dva dana u Bjelopavlićima otkad je rođen..

Send this to a friend