Politika

DPS: Dok čeka da ga potapšu, Mandić da ne skida flaster sa usta

U jednoj od depeša u aferi Vikiliks Andrija Mandić označen je kao “prozapadni srpski nacionalista” koji traži podršku američke ambasade kako bi unutar svoje partije postigao konsenzus oko ostvarenja cilja za koji se zalaže – članstva Crne Gore u NATO savezu, saopšteno je uz iz Demokratske partije socijalsita.

<<<Mandić: DPS da ne istura u prve redove sopstvene odbrane lidere manjinskih stranaka<<<

“Nešto više od 12 godina kasnije “agent Mandić” nije bio u Crnoj Gori kada je opozicija potpisivala sporazum kojim afirmiše dostignuća politike DPS-a kako bi isti poslužio kao kišobran URI i Demokratama za lakše postizanje dogovora sa onima čije namjere je najbolje opisao akademik SANU Kosta Čavoški ( čitaj: razdržavljenje Crne Gore uz prateći progon i revanšizam). Mandića više od “Sporazuma” – kojim je izdao svoje birače, da bi zauzvrat dobio mogućnost da čeprka po arhivama i dokumentaciji MUP-a i ANB-a – brinu manjine?! Ovaj profesionalni poslušnik centara moći u svom istupu izrekao je jednu tešku besmislicu: kako je DPS isturio manjine u prvi red da brane našu politiku”, kažu u DPS-u.

Naglašavaju da je dodatno konstatovao da svi oni višegodišnji napadi na pripadnike manjinskih naroda, pa i onaj kad su njegovi razjareni četnici nedavno divljali ispred kuća, razbijali i lomili džamije, a on sve to ćuteći gledao,
zapravo su kolateralna šteta njegove borbe protiv “režima”.

“Nakon ovakvih Mandićevih izjava jasno je zašto su specijalni medijski savjetnici koalicije Za budućnost stavili njemu i potrošenim liderima DF flaster na usta kako bi im što manje štete nanijeli u kampanji, a umjesto njega isturili u javnosti nepoznatog Krivokapića. Još samo kad bi mogli uzeti i šifre od Medojevićevih društvenih mreža zbilja bi im cenzura unutar koalicije bila na najvišem nivou, a Mandić bi možda i dočekao ono tapšanje po ramenu iz ambasada, koje mu Vučić predviđa. Uostalo, prema pisanju Vikiliksa, o tome lider DF-a sanja već skoro deceniju”, zaključujuu DPS-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bigovo
Gost
Bigovo

Jel to Mandicu sto sam vas glasao da povucemo priznanje Kosova?? Pa za tu istu himnu i grb sto se rekli da cete promjeniti kad dodjete na vlast?? A sad odjednom necete!!! Vise od mene i moje porodoce a ima na 6 necete vise glas dobiti!!!!

Akademik
Gost
Akademik

Mandic se potpuno prosuo

Bigovo
Gost
Bigovo

Mandic i druzina se dogovaraju kako i dje da zakuce najbolje funkcije. A za narod ix nije stalo! Ali narode trazili ste. Eto vam ix!

Kaktus
Gost
Kaktus

Stara je to kajla ruske sluzbe,zna on da ima anb dokumenta o njemu i njegovim aktivnostima 😉

Trol
Gost
Trol

Tako je… da se dokopqt njima sluzbe samonda maknu dokaze

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Eto vojvode vucicu pod noge,mora da je dosao po platu bio isti dan kad je i dodik u bg dosao

Leart
Gost
Leart

Mandic je jedno zastidje za citav srpski rod

Komita
Gost
Komita

Mandic bi u ANB rado ,da unisti sva dokumenta koja imaju o njemu kao ruskom i srpskom placeniku

Milijana
Gost
Milijana

Kakvo ponizenje za Mandica i Knezevica da im Becic diktira gde ce i sta raditi.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Stranka vam se raspada, batalite saopštenja

Tito prvi
Gost
Tito prvi

Sanjate samo
Vrijeme ce pokazati

Traktorijada
Gost
Traktorijada

Sve ce ti se samo reci zabludnjace.

Tama
Gost
Tama

Mandica treba ignorisati, dok ne ispliva iz njega sve sto taji zadnjih dana. Tesko je biti kontrolisan punih 10 dana da ne odas namjere. Trcati i zivkati Bg za svaku sitnicu. Samo se usredsrediti na strane ambasade i uputiti ih u lik , djelo , rijeci i namjere: Radovica, Mandica, Madojevica, Knezevica, Milacica i sl.

Zdravko1986
Gost
Zdravko1986

Izdržala je Crna Gora i teže trenutke, pa će se izboriti i sa ovim još jednim nasrtajem srpskog hegemonizma

Marko76
Gost
Marko76

Mandić planira razdržljavanje Crne Gore i zatiranje svega crnogorskog

Sport.
Gost
Sport.

Flaster na usta svim iz df. Ne vide da ce ih pustit niz vodu njih dvoje troje. DPS im je bio majka a ovi maceha.

Bd Bd
Gost
Bd Bd

DPS je ruzna prošlost Crne Gore. Htjeli ste narod da pretvorite u potpuno novi, izmisljeni narod koji bi vas vjecno drzao na vlasti. Gotovi ste zauvijek!

Traktorijada
Gost
Traktorijada

Ne budali

Istina
Gost
Istina

Bd. Bd. I gluplji od tebe pa muce

Vitni Voren
Gost
Vitni Voren

Bdbd, a cuti, jadove, no bi da se oceses o Crnogorce, ” carsku otmjenu rasu” , kako rece engleski lord pisuci komentar na pjesmu Crnogorci, lorda Tenisona…Nepostojeci ste vi jer ste surogat

Marina
Gost
Marina

Idi jedi prasići.

marko
Gost
marko

Zaharova rekla da je sada Vucic potapsan kod Trampa 😂

Send this to a friend