Politika

DPS Golubovci podržao Đukanovića za predsjednika, a Markovića za potpredsjednika partije

Svi mjesni odbori jednoglasno su predložili lidera i predsjednika DPS-a Mila Đukanovića da i u narednom mandatu bude predsjednik partije, a aktuelni premijer Dusko Markovic predlozen je za zamjenika predsjednika DPS-a, saopšteno je iz DPS-a Golubovci.

Kako su istakli, ovim stavom svih članova i simpatizera DPS-a iz Golubovaca poslu su jasnu i nedvosmislenu poruku snage i jedinstva naše partije, dajući punu podršku predsjedniku i premijeru da i ubuduće nastave da, kao i do sada, svojim autoritetom i liderstvom vode Crnu Goru na putu evropskih integracija i sveobuhvatnog prosperiteta naše države.

“U okviru predkongresnih aktivnosti Opštinski odbor DPS Golubovci završio je sa održavanjem sastanaka mjesnih odbora na kojima su predloženi kandidati za delegate i kandidate za partijske funkcije na državnom nivou. Opštinski odbor DPS Golubovci prethodno je izabrao novi saziv Izvršnog odbora od 22 člana, i upoznao članove sa odlukom Glavnog odbora o sazivanju VIII kongresa DPS-a Crne Gore i nepohodnom procedurom za predlaganje”, dodaju iz ove stranke.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SašaVukašinović
Gost
SašaVukašinović

Migo obavezno sekretar- nosenje para mu je najmanji problem…čovjek sa dugogodisnjim iskustvom a i dobar je sa Ratkom…sto je ovo majko mila ima li dje kraja vidi li ga ko

tragikomedija
Gost
tragikomedija

izabrase li miga za sekretara

LSCG
Gost
LSCG

A Migo sto je kovertu donio nista. E kako nezahvalnog naroda ima …..

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Ka da se sto pitaju u Zetu-ako nadjete jednog da smije da zucne kidajte me dje sam najtanji.

Cijanid
Gost
Cijanid

Čuh Milu snaha iz Zete.E ako sad ne bude Zeta ka’
PSŽ ili Menhetnt neće nikad xexexe

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Pojma nemam-ali je sigurno pod garancijom i neraspakovana.

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Zakon im garantuje slobodu govora, a šta posle to ćemo da vidimo.

Send this to a friend