Politika

DPS Herceg Novi: Aktuelna vlast obećavala brendiranje opštine kao zimskog centra za pripremu sportista, obećanje nije ispunjeno

Herceg Novi

Iz OO DPS Herceg Novi kazali su da je aktuelna lokalna vlast, svjetski rekorder u neispunjenim obećanjima, te da nije ništa uradila na polju privlačenja turista i brendiranju opštine kao zimskog centra za pripremu sportista, iako je to bilo jedno od njihovih vodećih obećanja 2017. godine.

“Podsjetimo Demokrate su na strani 1 svog izbornog programa definisali da “Kroz Strategiju razvoja turizma, pokrenućemo niz projekata, kako bi inovirali turističku ponudu grada i time produžili trajanje ljetnje i zimske sezone. Projekti koji će privući turiste uključivaće, između ostalog, brendiranje opštine kao zimskog centra za pripremu sportista i promovisanje kulturno-zabavnih programa i sportskih manifestacija. Poseban akcenat stavićemo na razvoj zdravstvenog i kongresnog turizma koji nije sezonskog karaktera”, navode u saopštenju.

Oni ističu da od svega što je napisano sve je ostalo mrtvo slovo na papiru.

“Herceg Novi je i dalje na začelju liste od svih gradova na primorju po broju posjetilaca i turista u odnosu na potencijale, a turistička privreda za četiri godine vlasti aktuelne većine nije napravila praktično nikakav pomak”, ističu iz DPS Herceg Novi.

Naglašavaju da zasluge za unaprjeđenje turističkog sektora pripadaju periodu kada je DPS činio vlast.

“Sve zasluge za unaprijeđenje turističkog sektora pripadaju periodu kada je DPS Herceg Novi činio vlast, jer je našim zalaganjem krenula realizacija projekta Portonovi. Dobro se sjećaju građani Novog ko je tada bio protiv tog projekta i ko je činio sve da se on zaustavi”, dodaju.

Na današnji dan jedino je izvjesno da je aktuelna vlast sebe predstavila kao atrakciju, napominju, jer ne postoji nijedan primjer u svijetu da je neko toliko uspio da obmane građane za četiri godine vladavine.

“Zbog toga su potrebne promjene! DPS Herceg Novi poziva birače da u nedjelju 9. maja pošalje u prošlost aktuelnu vlast i izaberu promjene koje će omogućiti da odgovorni pojedinci vode grad. Izbor je jednostavan broj dva na glasačkom listiću”, zaključuju u saopštenju.

Send this to a friend