Politika

DPS Herceg Novi: Demagozi potvrdili učešće u aferi betonska galanterija

Iskreno smo zabrinuti za zdravstveno stanje Demagoga, jer, samo Demagozi imaju tako veliki um da pozovu svoje poslanike u Skupštini Crne Gore koji ne dolaze na posao (ali redovno uzimaju platu) da bojkotuju rad Skupštine, poručili su iz hercegnovske Demokratske partije socijalista.

Ranije su Demokrate saopštile da DPS umije samo da se bavi aferama jer za drugo nije stručan.

“Samo Demagozi imaju obraz da svom najvećem koalicionom partneru kažu da osjećaju “tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem na pomen Demokratskog fronta” i budu sa njima u vlasti. Samo Demagozi imaju čojstvo da ovlaste drugog da najvećem koalicionom partneru da otkaz, a onda poruče da to između sebe riješe onaj koji je dao i onaj koji je dobio otkaz. Samo Demagozi imaju širinu da brane SDP koji sam sebe ne može odbraniti. I samo Demagozi imaju tako veliko srce da pušte jadne golubove da lete po dvorani “Park” dok se ne ugljenišu na usijanim reflektorima”, tvrde u DPS-u.

Kako naglašavaju, DPS nema nikakve veze sa potpisivanjem ugovora o izradi betonske galanterije, a još manje sa Odlukom o dodjeli ugovora.

“Ali, vi ne biste bili Demagozi da niste nastavili tamo gdje su vaši politički očevi stali. Nije zalud narod rekao da iver ne pada daleko od klade. Ugovor o izradi betonske galanterije, težak gotovo 60.000 eura, potpisan je 22.03.2018. godine. Ugovor je u ime Dobavljača potpisao predsjednik OO SDP Herceg Novi Dragan Šimrak koji je u to vrijeme bio odbornik u Skupštini Opštine Herceg Novi i koji je prava upravljanja u svojoj firmi prethodno prenio na Katarinu Šimrak. Da li je odbornik koji je prenio prava upravljanja u svojoj firmi imao pravo da potpiše ugovor ili ne, utvrdiće nadležne institucije, ali priča da je to učinio po ovlašćenju je više nego smiješna”, ističu oni.

Iz DPS-a dodaju da ugovor koji je potpisao Šimrak, zaključen je na osnovu Odluke o dodjeli ugovora koja je donijeta četiri godine ranije – 21. marta 2014. godine.

“Mogli ste je donijeti i prije deset ili dvadeset godina. U martu 2014. godine vlast je vršila SNP sa partnerima, a predsjednik Opštine bio je Dejan Mandić. Istina je da se Demagozi tada još uvijek nisu ispilili, ali su mogli čuti od svojih političkih očeva da DPS nije učestvovao u vlasti u martu 2014. godine, pa nije ni mogao donijeti Odluku kako ste to, tobože nevješto, htjeli predstaviti javnosti. Naredni lokalni izbori održani su u decembru 2014. godine”, ističu oni.

Osvrnuli su se i na ekspresiju Demokrata o polipodima, pa iz DPS-a naglašavaju da su zamućeni mozak i velika opsesija vlašću uticali  ne samo da Demagozi počnu da sanjaju morske nemani – oktopode “dok napadaju kopnene sporangije na listovima obraslim dlačicama koji se izdižu iz mesnatih krojena polipoda, već i da od svojih političkih očeva iz čijih su skuta iskočili, nauče samo jedno – nepodnošljivu lakoću iznošenja neistina”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rokenrola
Gost
Rokenrola

Dosao je vama kraj, kad dodjete u opoziciju nece ostat 3 glasaca u dps i to ce bit neka 3 penzionera koja su zaboravila da se isclane

Demokrata bivsi
Gost
Demokrata bivsi

Tu sektu sam srecom davno napustio,pored ideologije koja se zasniva samo na aleksi ova partija se ispostavila kao klasicna prevara,nijedan mandat nisu iskoristili,ne idu u skupstinu ,ne idu u lokalne odbore,samo primaju plate i uzivaju…

Send this to a friend