Politika Tvrde za SNP da su manipulatori

DPS Kolašin: Vojska na Sinjajevini smeta onima koji nijesu za nezavisnu državu

Vojska Crne Gore na Sinjavini smeta jedino onima koji ne mogu ni 13 godina kasnije izgovoriti – „nezavisna Crna Gora“ i „Vojska Crne Gore“, smatraju u OO DPS iz Kolašina.

Saopštenje OO prenosimo u cjelosti: 

Koliko građani Kolašina vjeruju u ono što radi i piše SNP, najbolje su pokazali poslednji lokalni izbori, na kojima SNP prvi put u svojoj istoriji nije imao političke snage i argumenata da samostalno učestvuje u trci za povjerenje građana. Sakrili su se iza koalicionog štita. Po navici ne rade ništa, ali iz dokolice pišu.

Iz te svoje dokolice su „izvukli“ Sinjavinu, kako bi obnovili svoju nekadašnju retoriku. Sada se, po misliocima SNP-a, na Sinjavini dešava ekološki atentat.

A ko su atentatori?

Atentatori su stočari na Sinjavini koji su ovoga avgusta do svojih katuna došli modernizovanim putem i za luksuzne automobile.

Atentatori su svi oni koji su priznali da od Vojske Crne Gore imaju koristi u svojim radnim i životnim aktivnostima.

Atentatori su i među turističkim kolonama, koji su novim i uređenim putevima obilazili planinu koja se tek turistički otkriva.

Atentatori su svi i sve brojniji koji su napravili otklon od primitivnih poruka kako će se životima braniti planina koja nas je hranila. Sinjavina će nastaviti da nas i hrani i ekonomski brani, jer će je razvijati zajednički projekti vrijednih domaćina uz podršku lokalnih uprava i  Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja. Neće se razvijati, ni braniti populizom i političkim zloupotrebama i odštampanim majicama.

U zabludi su manipulanti iz sve malobrojnijeg SNP-a. Vojska Crne Gore će koristiti planinu Sinjavinu u mjeri koja neće ugroziti ni poljoprivredne, ni turističke, ni ekološke potencijale planine. To su potvrdile i stručne analize. Svi dobronamjerni mještani i građani će se moći u to uvjeriti. Vojska Crne Gore će opštim razvojem infrastrukture na ovom području učiniti da Sinjavina bude bliža i stočarima i zaljubljenicima prirode.

Kada je u pitanju ova planina, glas građana se odavno i glasno čuo – Sinjavina je adresa koja će sačuvati stočarsku i poljoprivrednu proizvodnju, turistima pokazati svoje prirodne potencijale i biti podrška brojnim razvojnim projektima ovoga područja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velja gora
Gost
Velja gora

Evo ste smislili novi turisticki proizvod ekoloske drzave
Obilazak vojnog poligona za bojevno gadjanje artiljerijskim oruzjem.
JEDVA CEKAM DJECICU DA POVEDEM
Igracemo se zmurke i.kriti se u rupama od granata.
Samo pozurite , evo mi vec krv piju..

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Vala mi kolega danas sendvič zaradi..Kuca sa raznih i imena muških i ženskih,svakakvih..Brani poligon ka’ djedovinu ma i bolje…

ines23
Gost
ines23

Vojska Crne Gore će opštim razvojem infrastrukture na ovom području učiniti da Sinjavina bude bliža i stočarima i zaljubljenicima prirode. To je poenta koju SNP izbjegava da saopšti javnosti.

Vitinka
Gost
Vitinka

Samo me interesuje bi li imao SNP o cemu da prica da mu nije bilo ovo sad oko Vojske? Ne oni, nego bi cutali ne bi se culi.

oliver14
Gost
oliver14

Jedno je sigurno da je ocigledan spin koji sad SNP radi u Kolasinu, ali lose im ide jer je javnost upoznata sa pravim stvarima i istinom.

Kosta
Gost
Kosta

Bolje SNP da se sebi okrenuo malo i da gleda svoje clanove partije ako ih jos ima u Kolasinu nego sto netacnim informacijama za Vojsku laze narod.

goran1978
Gost
goran1978

Strucne analize su pokaze da nema nikakve potencijale stete kako poljoprivredne, tako i turisticke, ekolosne na planinu samu, tako da ostalo je puka prica opozicije.

kamiondzija78
Gost
kamiondzija78

Sve ljude koje poznajem a zive na Sinjajevini itekako podrzavaju napore Vojske Crne Gore da im stvore kvalitetne uslove za život. I ne znam koliko neko moze biti bezobrazan da tvrdi suprotno!

InesBD
Gost
InesBD

Nije se rodio ko je svijetu ugodio. Tako da neka pricaju sta god oce. Zna se sta je zadatak Vojske i neka ostane pri tome. Samo naprijed jer to sto vi radite je za svaku pohvalu a ovi besposlicari neka kritikuju i pametuju,ocigledno je da nemaju drugog posla!

Prepelica
Gost
Prepelica

Kad ne znaju sta ce oni uzmu o ekologiji i kao kao oni stite prirodu. Od koga od čega? Od ljudi koji zele da pomognu da stanovnici planine zive normalan život dostojan svakog čovjeka!

Azra01
Gost
Azra01

Sta oce ovaj snp?samo da zavadja medjusobno. Ne znam sta su umislili da su.

Dakica
Gost
Dakica

Vojska samo radi za ljude koji su na Sinjajevini i ne znam sta tu nekome moze da smeta. Boze sacuvaj. Ljudima nikad ugoditi

Nenad
Gost
Nenad

Cutite , nemojte ko slucajno da ukaze na nesto ne valja..ko kritikuje taj je protiv svoje drzave, i protiv nezavisnosti cg..kome ne valja odje neka ide u srb ili nedje drugo kao ovih 150doktora sto su protiv svoje drzave..da vole cg ostali bi ovdje i crkli sa svojim platama…tako i treba sa nepismenim i glupim narodom…pih

Komita
Gost
Komita

Jedva cekam da se ovaj snp ugasi,predugo postoje za partiju bez kvalitetnog lidera

Sava
Gost
Sava

Zelja ce ti biti

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Bas je lose tim stanovnicima sinjajevine ,asfaltiraju im puteve ,caste ih grdne pare za zemljiste i jos na sve to ih cuva vojska crne gore,nece im smjet vuk ovcu napast a ne neko da ih pokrade ili tako nesto

Liberal
Gost
Liberal

Pedja bulatovic je nekad mogao da izvede pola drzave na ulicu a danas su spali na koaliciju sa propalim politicarima kakvi su ura damjanovic ucg i ostali nezavisni paraziti pardon poslanici

Stefo12
Gost
Stefo12

Povrace mi se vise od ovih ekoloskih prica ,te branimo rijeke te branimo planine te branime drvece PIH od koga cemo da branimo ? Od samih sebe ?

Nikolina
Gost
Nikolina

Zasto ne naprave i jedan na Bjelasicu mogli bi i jedan poligon pod Komove da i to malo potruju izvora sto ima mozda bi se i ovi foteljaski paraziti dozvali pameti . Nije davno bilo kad je bila prica da se treba demilitarizovati i krenuti u bolju buducnost, da je dovoljna policija sto je i bilo normalno razmisljanje

Bokelj
Gost
Bokelj

Stvarno ste jadni čime se sve služite….

Olja iz BP
Gost
Olja iz BP

Zaboravili su da dodaju da su protivnici protiv CPC-a i protiv izgradnje mini hidgoelektrana i da su naravno cetnici !

Meho
Gost
Meho

Naravno nisam ni ocekivao da ce te dati neki normalan odgovor. Kad god ne mozes sa cinjenicama onda uvijek mozes povuci glavni adut … negiranje nezavisnosti CG. I nema rasprave. Mada realno neka grade, sta me briga ionako.

Trol
Gost
Trol

Kuku meni dje mi zivimo, k9ja ne kolektivna patologija zafatila narod

Garda
Gost
Garda

Poligon treba graditi u sred Mojkovca.

Suverenista
Gost
Suverenista

Samostalna i jaka država ne odgovara pljačkašima naše države. Dosta je bilo. Nema više pljačke državne imovine. Zakoni moraju da važe za sve, a glas naroda mora svako da sluša pa malar vladao i 30 godina.

Mirko
Gost
Mirko

Hahahaha e majko mila. Ko misli suprotno od njih koji unistavaju Crnu Goru proglasavaju za protivnike Crne Gore.

Lazar
Gost
Lazar

Ja ovim DPS-ovcima ne bih dao ni papirne ovce dacuvaju. Upropastise sve sto je moglo da se upropasti i nije ih stid da nekom dijele lekcije..

Timar
Gost
Timar

Ja bih poligon u sred Kolašina.

Slavko
Gost
Slavko

Kakve veze ima nasa nezavisna Crna Gora sa poligonima? Kakve se vjestice i ruzicasti slonovi priidjaju vama, ima li ko trijezan u DPSU? Hocete da otrujete narod i unistite prirodne ljepote Crne Gore. Dovoljno imamo oboljelih od raka a vi bi da nas dokrajcite do kraja sa osiromasenim Uranijimom?

KRcko
Gost
KRcko

sreca te odselih iz CG u Sloveniju…tacno bih izludio tamo…Ovi DPSovci jos uvijek ljude plase vjesticama

Nekulturan
Gost
Nekulturan

Ovi što su ostali ovdje još i vjeruju u vještice!

Laki
Gost
Laki

A jeli Krcko?…Slovenija nema poligona za obuku vojske.

drug
Gost
drug

KRcko, Slovenija je jedina država bivše Juge koja nema ovakve probleme jer nema Srba da ih prave. Svi ostali nijesu te sreće.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Srba ima 3% u Sloveniji i oko 15% u Ljubljani

drug
Gost
drug

Srbine, sve do 5 % je podnošljivo, 10 % je problematično, 30 % znamo kako je.

DAAKA SU-57
Gost
DAAKA SU-57

Kakve veze ima nezavisna CG sa poligonom vojnim? Kakve gluposti pisete Boze ,Boze. Podjite na Cakor i tamo imate Vracevo isto katuni savrseno mjesto za treninge . Mozda mladi ministar vojske i nezna o cemu ja pricam , E to je za poligon i za vojsku CG da stoji cijelu godinu . Usput bi odrzavali put prema Cakoru i Kontrolisali… Više »

Miki
Gost
Miki

Bravooooooo

Ivan
Gost
Ivan

Ahahahahahahahahahahahahahaha

PosrbicaCG
Gost
PosrbicaCG

Tacno

Mrgud
Gost
Mrgud

Toliko očigledno da bode oči. A jesu li to oni što poklanjaju zemlju Rusima?

Send this to a friend