Politika

DPS Komisija za odbranu i bezbjednost: Skandalozno da ministarka odbrane NATO države daje intervju za In4S

DPS

Današnjim intervjuom odlazeće ministarke Injac nacionalističkom glasilu In4S koji je, kako to stoji u Izvještaju američkog State Departmenta označen kao dio tzv. propagandističkog ekosistema ruske kampanje dezinformacija, Injac je još jednom potvrdila da nije ministarka odbrane NATO države već proksi ruskih interesa u regionu, saopštila je DPS-ova Komisija za odbranu i bezbjednost.

“Podsjećamo odlazeću ministarku da je rusofilski In4S osnovan u predvečerju ruske medijske agresije na Crnu Goru, kao proizvod medijske strategije za širenje malignog uticaja i da je ništa drugo do lansirna rampa za zagovornike proruske politike i glasne protivnike članstva naše države u NATO.vTakođe, podsjećamo odlazeću ministarku i na stav otpravnice poslova u Ambasadi SAD u Crnoj Gori Džudi Kuo, koja je krajem 2019. godine kazala da ovaj medij radi po direktivama Kremlja. Zaista jako “reprezentativno” djeluje svim našim partnerima kada ministarka odbrane države članice NATO Alijanse za svoju medijsku podršku ima isturenu ruku ruske propagande čiji je osnovni cilj bezbjednosna destabilizacija čitavog regiona”, navode u saopštenju.

Prema njihovim riječima, bitisanje Injac na funkciji ministarke odbrane ima za posljedicu nesagledivu štetu po reputaciju Crne Gore kod naših međunarodnih partnera.

“Međutim, svjesni smo da joj do naše države, njenog ugleda i ustavnog poretka, nije ni stalo. U suprotnom, ne bi za vrijeme desanta na Cetinjski manastir, dva puta najgrublje pogazila Ustav Crne Gore.
Zbog svega navedenog Injac će, nakon što se ubrzo okonča njen i mandat ove Vlade, biti zapamćena kao sramna greška koja se Crnoj Gori više ne smije ponoviti. Njen primjer biće nauk građanima koliko je važno na izborima pametno i mudro birati svoje predstavnike”, zaključuje u saopštenju DPS Komisije za odbranu i bezbjednost.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marina
Gost
Marina

Nista iznenadjujuce,to je sve ista matrica.I kad nemaju argumenata onda potezu,kriminal,korupciju,drogu,bez ijednog valjanog dokaza dao sada.Pohvalite se sto sze vi do sada uradili da budete bolji od predhodnika.Nista.Samo ste napravili haos.

Faraon
Gost
Faraon

Jeste da je ins24 katastrofa, ali je i DPS elementarna nepogoda!

Momo
Gost
Momo

I rektor univerziteta da ga uređuje!

Dolores
Gost
Dolores

Zar ministarka Srzentić još nije ugasila in4s?

Kent
Gost
Kent

Komisija za bezbjednost i odbranu-Pedja Boskovic😂😂😂😂😂 smijesni ste

Send this to a friend