Politika

DPS Kotor i Rožaje predložili Đukanovića i Markovića za rukovodioce partije

Opštinski odbori Demokratske partije socijalista Kotor i Rožaje pružili su, na današnjim sjednicama, jednoglasnu podršku za izbor Mila Đukanovića za predsjednika DPS i Duška Markovića za zamjenika partije na predstojećem Kongresu.

“Članovi i simpatizeri naše partije u Kotoru su na sjednicama mjesnih obora koji su održani tokom septembra mjeseca pozdravili kontinuirane napore aktuelnih lidera Demokratske partije socijalista i Vlade na unapređenju ekonomskog i socio-društvenog života svih građana Crne Gore”, navode u DPS Kotor.

Kako ističu, na svim sastancima je ocijenjeno da je Đukanović sa najbližim saradnicima u proteklom periodu uspješno predvodio ključne reforme crnogorskog društva, a da je Demokratska partija socijalista već dugi niz godina prepoznata kao lider na ukupnoj društveno-političkoj sceni Crne Gore.

“Na sjednici su takođe razmatrana i aktuelna dešavanja na lokalnoj sceni uz zaključak da nova lokalna samouprava predvođena DPS pokazuje ozbijan stepen zrelosti i odgovornosti u odnosu na ono što su ključne potrebe građana Kotora. U susret predstojećem Kongresu, mjesni odbori su predložili veliki broj kandidata za članove novog saziva Glavnog odbora koji će svojim ličnim i profesionalnim referencama nesumnjivo značajno doprinjeti unapređenju kvaliteta rada ovog značajnog organa naše Partije. Opštinski odbor je takođe odabrao 10 predstavnika koji će učestvivati u radu VIII Kongresa DPS koji će se održati u Podgorici 30. novembra”, naveli su u kotorskom odboru DPS.

Iz odbora DPS Rožaje kazali su da je na sjednicama njihovog odbora usvojena lista kandidata za organe partije na državnom nivou, kao i lista delegata koji će predstavljati ovaj Opštinski odbor na VIII Kongresu DPS.

“Za članove Glavnog odbora DPS-a Crne Gore predloženo je 69 kandidata. Milo Đukanović i Duško Marković su obavljajući dosadašnje funkcije radili u interesu Crne Gore i svih njenih građana. Posebnu pažnju su posvetili afirmisanju multietničkog sklada i suživota različitih vjera i nacija, a to je jedna od temeljnih vrijednosti savremene Crne Gore”, naglasili su Opštinskom odboru DPS Rožaje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Selmin
Gost
Selmin

Bosnjaci su nam bogme grad unisti li dok je Nulje bio svi smo imali i sve je cvjetalo

sinan
Gost
sinan

U Rozaje ce imati dozivotnu podrsku tako mi Allaha sjecamo se mi dobro kad su ovi hteli da nas pokolju pa bi u Rozaje bilo kao u Srebrenicu da nije bilo Mila

almir
Gost
almir

Znaju bogme rozajci kolko im je Milo pomogo

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Dike i ponos.Da vladaju još 100godina bilo bi malo.Nema toga što nisu učinjeli za Crnu Goru.Ruke im se zlatile.Država se razvija u pravom smjeru.Dug sve manji,pate sve veće u Rožajama kao u Kotoru.Čak se neki Kotorani doseljavaju u Rožaje jer su uslovi sve bolji i bolji a ima i mjesta poslije malog iseljavanja Opozicionih gradjana u Njemačku i Bar.

Marelica
Gost
Marelica

Ee rado bi opozicija da ima i truncicu postovanja koje imaju Djukanovic i Markovic.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Ponos ne samo Dps-a, nego i ove drzave!

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Vidi se razlika u opstinama tamo dje nije DPS, te opstine polako prodaju da dodjete u Rozaje e imali biste sta vidjeti, tu ima vise podjela a nidje da se razlicitosti postuju!

Djurdjica
Gost
Djurdjica

Zato ce im pobjeda na izborima i biti zagarantovana, samo cu njih glasati!

Marocco
Gost
Marocco

E dok DPS je u Rozajama progitao i stitio multikulturalizam sad je bogami druga pjesma od kad je Bs na celu.

Helena88
Gost
Helena88

Sve sto su radili bilo je za dobrobit svojih gradjana tako da niko vise od njih ne zaslužuje da bude na tim pozicijama

Aladin
Gost
Aladin

Lako mi je ovima iz Kotora njima je pala kasika u med kad im je DPS dosao posle Demokrata, a nama u Rozajama je bogami samo dobro onima koji su uz BS.

Kantautor
Gost
Kantautor

Malo ko da moze toliko uspjeha postići vodeći Dps kao sto to Milo radi dugi niz godina

Simba
Gost
Simba

Za nas iz Rozaja je boje da je DPS ostao na vlasti iskreno, jer eto i oni koji su kudili dps prije sad ga prvi traze da se vrati!

Nikolina BP
Gost
Nikolina BP

Dps ne bi bila to sto jeste da nije Mila tako da je očekivano da ce njega predložiti

ines23
Gost
ines23

Ova dva covjeka su stub partije i nije ni cudo sto ih svi na nivou drzave podrzavaju!

Send this to a friend