Politika

DPS Mojkovac: Mojkovačka URA niže autogolove

Demokratska partija socijalista (DPS)

Svjedočimo bezuspješnim pokušajima URE da lopticu sopstvene propasti prebaci u naše dvorište. Odlično se zna da su klanovi i manipulacije svojstveni onima koji se od izbora do izbora bore za politički opstanak kao što je trenutno slučaj sa partijom URA, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Mojkovac.

O kakvim je prepisima riječ niti imamo saznanja, poručuju iz DPS Mojkovac, niti interesovanja da se time bavimo.

“Međutim, URA vrlo upitnim metodama ulazi u bazu podataka MUP-a čime svjesno i javno krši Zakon o zaštiti podataka o ličnosti. Kao da im to nije dovoljno, oni idu i korak dalje, pokušavajući da zastraše građane Mojkovca prijetnjama o objavljivanju njihovih imena. Ko je uopšte pozvan da zabrani građanima bilo koje Ustavom zagarantovano pravo i da li je to jedino što “može” URA javnost će ubrzo ocijeniti”, navedeno je u saopštenju.

Prema njihovim riječima, sve veća “ozlojeđenost i nervoza mojkovačke URE” uzrokovana je njihovom, kako kažu, “nesposobnošću” da se pomjere sa tačke rezultata ostvarenih na prošlim izborima.

“I dok DPS spremno i jedinstveno sa koalicionim partnerima ide u susret 5. decembru, uvjeren u kvalitet liste, Izbornog programa i postignutih rezultata kao zamajcu naše pobjede u Mojkovcu, očigledno je da URA nastavlja da sa praznim saopštenjima niže političke autogolove kako bi skrenula pažnju građana na njihove isprazne priče”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Krsto
Gost
Krsto

Imate li ikoga da napise saopstenje kako treba? E kako ih nagrdiste. Ne mogu vjerovati da ne pisete ono sto bi trebali nego prosipate nebuloze. Imate za sta da ih prozovete. Je li vas to strah da izjavite ono sto bi mogli i trebali.

Send this to a friend