Politika

DPS Mojkovac podržao Đukanovića i Markovića

Održane su sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Mojkovac. U svim Mjesnim organizacijama kao i na Izvršnom i Opštinskom odboru jedinstven je stav da Milo Đukanović bude predsjednik, a Duško Marković zamjenik predsjednika partije.

“U prethodnih dvadeset dana održani su sastanci po Mjesnim organizacijama DPS Mojkovac, na kojim su predlagani kandidati za predstavnike za VIII Kongres, kandidati za Glavni odbor i kandidati za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS CG.  Takođe jednoglasno su izabrani i predstavnici za VIII Kongres”, saopštili su iz mojkovačkog DPS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Od kad se saniralo Jalovoste u gradu je pocelo da se gradi i izgradjuje samo tako, nidje vise od onog prije Mojkovca nema cim se sa ulaganjima krenulo.

Vitinka
Gost
Vitinka

Pa i treba da podrze ova covjeka jer su oni zasluzni da sve sto je do sad receno da ce biti uradjeno uradilo se u Mojkovcu!

Boka
Gost
Boka

Mojkovac ima kapaciteta da se od njega napravi dobri grad sa ski centrom, cuo sam da je Vlada opredijelila sredstva za gradjene ski centra tako da ima da Mojkovac bude mjesto gdje cemo ici zimi.

Simba
Gost
Simba

Ljetos sam bio u Mojkovac posle 4 godine, grad je totalno drugaciji znaci bas se vidi da se ulaze u grad i vodi racuna o njemu.

Morpheus
Gost
Morpheus

Jel ti mapa trebala da se snadjes koliko se izgradio?

goran1978
Gost
goran1978

Evo citam sad neki ironicni komentar i gdje sarkasticno prica o razovoju Mojkovca, onda taj ocito ne zna kakav je Mojkovac bio prije pa mu je ovaj danas Mojkovac za ironiju !

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Da da..Ironija ..Nisam bio tamo bez juče,a i prije juče one tamo nedjelje a prije te nedelje onu tamo nedelju i tako evo 20 godina..Poslom.. Ne mogu da ga poznam..Rupa bio Rupa ostao…

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Mojkovac je danas jedan od najrazvijenih gradova srednje veličine na Zapadnom Balkanu a možda i Sjevernom Balkanu..Sve je uradjeno kako treba.Nema više problema.Sve to zahvaljujući DPSu i našem bivšem sugradjaninu Premijeru Markoviću..U kome on sa zadovoljstvom svraća…. Grad je oživio i mnogi se vraćaju.. Pravi se Nadvožnjak,koji je bio prijeko potreban za razvoj grada..On je u obliku sendviča i prelijepo… Više »

Morpheus
Gost
Morpheus

Izgradio se nadvoznjak i to je kapitalni projekat? Pa je li ovo realno da neko napise!??

Igor88
Gost
Igor88

Ne samo u Mojkovcu vec i svim gradovima na sjeveru se u posljednje vrijeme ulaze i neminovno je da ce svi Milu pružiti podrsku jer razmišljaju o budućnosti svojih opština

InesBD
Gost
InesBD

Normalna je stvar da ce njih podrzati jer sve sto je ovom gradu obećano to je i uradjeno.

Nevjerovatno
Gost
Nevjerovatno

Ko bi se tome čudu nadao…

Minja
Gost
Minja

Dps cu uvijek glasati jer su uradili mnogo toga za Mojkovac,ko god kaze suprotno moze samo da izmišlja. Rezultati su i vise nego očigledni

Slavko
Gost
Slavko

Jadni Dusko ni u rodnom gradu ga ne predlazu za predsjednika…

Srna
Gost
Srna

Normalno je da ce podržati Dps jer u Mojkovcu su uslovi za život mnogo bolji,svaki problem koji je imao ili je rijesen ili je u fazi rjesavanja sto je za svaku pohvalu.

Dakica
Gost
Dakica

Od kad je Dps na vlasti u Mojkovcu grad je preporodjen.Jedan od najljepših gradova na sjeveru Crne Gore jer se u njega itekako ulaze.

Burin
Gost
Burin

Sveta Marovića za predsjednika a Miga Parisenžermen Stijepovića za zamjenika.

Send this to a friend