Politika

DPS Nikšić: Bojana, hvala ti

Novosađanka Bojana Vatić iskra je svjetlosti koja u danima kontinuiranih pokušaja da se destabilizuje Crna Gora i uruši njen identitet, uliva istinsku nadu da će većinska Crna Gora biti shvaćena u svojim naporima da zaokruži identitetska pitanja, saopštio je OO DPS-a Nikšić.

“Hvala Bojani što je hrabro iznijela svoj stav, što je hrabro i javnosti i državi u kojoj živi objasnila kako razmišlja obrazovani i emancipovani građanin 21.vijeka, kome je jasno da se svoja kuća čuva i poštuje kao najveća svetinja i ne dira u tuđa dvorišta! Bojana, hvala ti”, poručuju iz nikšićkog DPS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Petar
Gost
Petar

Bojana, svr Ti se po ljepoti poznavalo!

Mirko Kotor
Gost
Mirko Kotor

Bojana svaka čast

Bojana Vatić
Gost
Bojana Vatić

Moj utisak za kraj dana i poruka je da Volim vas Jugoslovene!
Vas koji ste iznad svega dobri ljudi jer Jugosloveni drugo ne mogu ni biti…Vas iz Ljubljane, vas iz Zagreba, vas iz Skoplja, Novog Sada, Podgorice, Sarajeva, Kragujevca, Beograda, Prištine…

Herceg novi
Gost
Herceg novi

Hvala Bojana!

sinji
Gost
sinji

Jel’ ovako DPS objavljuje i pisma, domaćih Crnogorki i Crnogoraca, koji vele da im je DPS tama, mesto sunca na nebu Crne Gore.

Mitar
Gost
Mitar

U današnjoj Srbiji Informera, Kurira, telegrafa, pink-a, Seselja, Boska, AV , Dačića nije lako ovo izreći. Svaka čast za hrabrost.

BarBari
Gost
BarBari

Hvala ti hrabra đevojko od tvog vršnjaka iz Crne Gore. Želim ti sve najbolje od srca!

Anonimus
Gost
Anonimus

Ajte kod izabranog doktora, neophodna vam je stručna pomoć

SamoJA
Gost
SamoJA

Hvala i od nas

Bljerim
Gost
Bljerim

Srce nije kamen

Send this to a friend