Politika

DPS Nikšić: Država pokazala snagu da osujeti svaki vandalski čin

Sinoć je u Nikšiću pokušan udar na državne i lokalne institucije, a u režiji opozicionih partija i njima bliskih kriminalnih grupa. Država Crna Gora, još jednom je pokazala snagu i odlučnu namjeru da se svaki vandalski čin osujeti, saopšteno je iz OO DPS-a Nikšić.

“Sigurno je sada da ne postoji nijedan slobodoumni i zdravomisleći Nikšićanin, koji nije vidio šta je pozadina svih agresivnih ataka. Više od pola godine država se suprotstavlja onima koji hoće da uruše njene institucije, nasilno dođu na vlast i utru sve što je crnogorsko. Ako nekom nije bilo jasno do juče, a od juče sigurno jeste, da ko god podržava dešavanja u Budvi i njihove replike u ostalim gradovima, podržava nasilje, vandalizam i bespravni poredak”, navode u DPS-u Nikšić.

U ovoj partiji vjeruju državu Crnu Goru, njene institucije i adekvatan odgovor na sve nasrtaje na Ustav, zakone i integritet svakog pojedinca.

“Takođe, ubijeđeni smo da će svi građani koji su i u jednom momentu možda pomislili da brane neke više ciljeve, shvatiti da su sredstvo za manipulaciju, dolazak na vlast nedemokratskim putem i ostvarenje velikosrpskih interesa. Na kraju poručujemo svima koji misle da su iznad zakona i pravnog poredka države  i koji nasilno hoće ući u institucije, da je izborna utakmica zakazana za 30. avgust, pa svoju hrabrost neka iskale na glasačkim listićima”, zaključuje Opštinski odbor DPS Nikšić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
velji srbin
Gost
velji srbin

danas kada velikosrbi napadaju postenu i naprednu samostalmu milogoru pokazuju milogorci kako hrabro brane iza zavjesa svojih prozora

VOJO
Gost
VOJO

DPS će i dalje da potkupljuje i otima a NAROD će da ćuti… NE MOŽE VIŠE OVAKO

iskra
Gost
iskra

Boga mi da bilo ko krene od nas na policiju i ispred nekih institucija da pravi haos, itekako bi me zatvorili i kaznili tako da… drzava je drzava!

uh uh uh
Gost
uh uh uh

Da se zaštiti država, građani i institucije!!! Nećemo agresiju par stotina da trpimo više od strane fronta i ekipe!!! 😡😡😡

Anti DPS
Gost
Anti DPS

2016ta se ponavlja izgleda ,dzabe se objasnjava cetnicima da sa ulice ne mogu da dodju na vlast

Kaktus
Gost
Kaktus

Nije mjerilo srpstva kolicina fasizma koju iskaces na protestima,objasnite im to da nisu obilici i kraljevici ako napadnu onog kukavca sto stoji u kordon i sto ne smije ni da se nakaslje put njih dok mu ne odobri nadredjeni

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Sankcionisati vandale !!!! Usmeno ih opomenuti.

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Protiv drzave se ne moze,sto pre moja srpska braca to shvate pre ce srbima u cg biti bolje

Komita
Gost
Komita

U americi policajac ima pravo da te upuca ako mu ruznu rijec kazes a odje samo sto im se na glavu ne popnu razne ive bajkovic i slicni opozicioni ,,aktivisti”

noleeee
Gost
noleeee

moze moze, zato sad prolaze kako prolaze.

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Ravnogorski pokret je super prosao u odnosu na to kako bi se proveo u nekoj drugoj zemlji

Liberal
Gost
Liberal

Zali boze onih sirotih cetnika koji su SAMO kamenovali policiju …

Stefo12
Gost
Stefo12

Religioznost protestanata se ocigledno mjeri pjevanjem o kosovu i cetnicima

otrovnica
Gost
otrovnica

Niko ne može biti iznad države i zakona..u suprotnom ovo bi bio divlji zapad!!!

Krsto
Gost
Krsto

“Takođe, ubijeđeni smo da će svi građani koji su i u jednom momentu možda pomislili da brane neke više ciljeve, shvatiti da su sredstvo za manipulaciju, dolazak na vlast nedemokratskim putem i ostvarenje VELIKOSRPSKIH INTERESA”.. VELIKA ISTINA!!!!

Nina
Gost
Nina

Sve sto se desava u Crnogorskim gradovima je samo oblik velikosrpske politike. Ne moze neko da mi litija sa trobojkom i sa pjesmama o Kosovu a kao borite se za neka prava i slobodu vjeroispovijesti..(Kao da vam je ko uzima) Onu vjeru u sebi koju imate, sto je po meni najbitnije vam niko ne moze oduzeti!

Sala mala
Gost
Sala mala

NE MOZE NIKO BITI IZNAD DRZAVE, to je ono sto ekipa iz Df-a i Demokrata ne moze da ukapira, cekamo vas 30. avgusta pa cemo da vidimo rezultate!

Kengur
Gost
Kengur

Ne smije se nikome dozvoliti divljastvo i primitivizam, dosta je vise bilo nasilnih nasrtaja na institucije sistema

Acika
Gost
Acika

Ovaj vandalizam je nedopustiv, i bez ikakvih izuzetaka ce biti sankcionisani.

Send this to a friend