Politika

DPS osvojio najviše glasova u Kotoru, u Tivtu lista Narod pobjeđuje

FOTO: Radio Tivat

Na lokalnim izborima u Kotoru, na osnovu 76,9 odsto obrađenih biračkih mjesta, Lista Za Kotor! Za Crnu Goru! Milo Đukanović osvojila je 31,4 odsto glasova.

Slijedi lista Vladimir Jokić – Kotor je naša nacija-Demokratska Crna Gora sa 23,8 odsto, pa lista Za budućnost Kotora sa 22,9 odsto.

Za  odborničku listu Građanskog pokreta URA “Patriotski i građanski – Crno na bijelo” glasalo je 4,9 odsto birača, dok je listu SDP dr Ivan Ilic – Jak Kotor 4,4 odsto, i  “Za liberalni Kotor – Andrija Pura Popović – Liberalna partija“ podržalo po 4,1 odsto Kotorana.

“Socijaldemokrate – dr Andrija Lompar – Mi odlučujemo, dosljedno za Kotor” osvojile su 3,.9 odsto, lista  “Dr Branko Baćo Ivanović – Socijalisti” 3,4 odsto i Hrvatska građanska inicijativa Kotor, HGI – “Svim srcem za Kotor!“ 1,9 odsto glasova.

Na lokalnim izborima u Tivtu, na osnovu 53 odsto obrađenih biračkih mjesta, lista Narod pobjeđuje osvojila je 41,5 odsto, slijedi lista Zbog Tivta Za Tivćane – DPS Milo Đukanović sa 31,7 odsto, pa Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Tivat mora bolje sa 7,7 odsto.

Za listu Bokeški forum – Ljudi Boke znaju glasalo je 6,7 odsto birača, dok je HGI – Svim srcem za Tivat podržalo njih 5,3 odsto.

SDP –  Odbranimo grad je osvojio 4 odsto glasova i Goran Božović – Časno i odgovorno za bolji Tivat 3,2 odsto.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maki
Gost
Maki

KOtor je opet demokratski bravooooooo…..svugdje je izgubio i Andrijevicu nasu…..

Sportista
Gost
Sportista

Prema rezultatima Dik…..za budućnost cg + mir je naša nacija + crno na vijelo VS svi ostali: Herceg Novi +7.685; Kotor + 787; Tivat +71; Budva +3.807….Bravo Boka kotorska, preuzimamo stvari u svoje ruke……ubuduće sami svoju kuću da vodimo….

P R I K A
Gost
P R I K A

Oba grada poslala dps u opoziciju . Sad treba izvuci te gradove iz ozakonjene korupcije i podici standard gradjana

1918.
Gost
1918.

To što je DPS osvojio najviše glasova u Kotoru i Tivtu ne znači i da je pobijedio. Što krijete da je izgubio vlast u oba primorska grada

Nomad
Gost
Nomad

Neko je u velikoj muci ! Okrenulo se kolo sreće.

Dragan
Gost
Dragan

U Kotoru dati Dr Ilicu da bude Gradonacelnik sve drugo je nepravda.

Istina
Gost
Istina

Ne mogu da vjerujem. Da li ti to ozbiljno, sigueno se salis? On ima toliko lica da ih je tesko prebrojati, vjerujte mi pametni narode.

Vesko R
Gost
Vesko R

Bravo, cestitke za dostojanstveno oslobodjenje!

Send this to a friend