Politika

DPS Petnjica: Manipuliše se vjerskim osjećanjima u cilju politizacije zakona

Zakonom o slobodi vjeroispovijestui svim građanima se garantuje sloboda vjeroispovijesti, a očigledno je da se manipuliše vjerskim osjećanjima u cilju politizacije ovog pitanja u izbornoj godini, tvrde u OO DPS Petnjica.

Na sjednici su takođe upućene snažne poruke podrške državnim organima koji su pokazali svoju odlučnost u namjeri da se sačuva multietnički sklad i jedinstvo po čemu je Crna Gora prepoznatljiva, kao i podrška dijalogu između Vlade Crne Gore sa vjerskim zajednicama koji je poželjan način za rješavanje ovog pitanja.

Na sjednici je takođe zaključeno da će Petnjičani kao i uvijek do sada nastaviti da njeguju međuvjerski sklad i snažno doprinositi jačanju građanske i demokratske Crne Gore.

Konstatovalo se da je prethodna godina bila veoma uspješna sa aspekta realizacije izbornog programa, jer je završen značajan broj planiranih investicija ili je njihova realizacija pri kraju, zahvaljujući naporima lokalne samouprave uz konstantnu podršku Vlade Crne Gore.

Takođe se očekuje da će se i u ovoj godini nastaviti sa uspješnom realizacijom našeg izbornog programa na dobrobit svih građana Petnjice.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SeaSpirit
Gost
SeaSpirit

Hahahahah pola petnjice ne placa vodu dok mnkgi gradjani duplo moraju neke izmisljene racune

free samples
Gost
free samples

dje su ovo zasjedali ? u Luxemburgu?

RASIM
Gost
RASIM

Samire, dje ti je omladina ? Samire rasterao si ljude iz Petnjice. Pusti se crkve Samire, neka to komsije pravoslavci rese, vidi ti sto Bihom zamire. Ostavio si nas bez posla

Kotor66
Gost
Kotor66

Sram vas bilo i vas i vaseg cobana sta je nocas rekao….E sad me necete ugasiti. Necete ga spavati vise!

Drago Zeneva
Gost
Drago Zeneva

Kolko vas ima u Petnjicu, i ima li ijedan iz Petnjice da zivi u Svajcarsku, a da nema Svajcarski pasos.? Sto te patriote ne naucite da CG ne dozvoljava dvojno drzavljanstvo. Da vrate Svakcarski pasos svi kojima CG, lezi tolko u srcu, da bez nje ne mogu zivjeti. Drzite se svoje vjere braco, i ne brinite, znamo sta branimo i… Više »

Send this to a friend