Politika

DPS Pljevlja: Opozicija zamajava i ponižava građane

Pljevlja

Opozicija u Pljevljima ponižava građane, pokušavajući da se bavi sitnim politikanskim šićarenjem, saopštili su danas iz lokalnog odbora Demokratske partije socijalista, ističući da to potvrđuje i neistinita tvrdnja objavljena na stranici Demokratske Crne Gore da su se odbornici vlasti smijali tokom bitne skupštinske rasprave.

“Smatrali smo da značajne teme, koje se tiču funkcionisanja naše opštine zaslužuju posebnu pažnju i da u raspravi o njima nema mjesta politikanstvu. Zato smo prihvatili da na Skupštini razmatramo stanja u pojedinim preduzećima čiji je osnivač Opština. Znajući da lokalna vlast dobro funkcioniše i da se trudi da naš grad unaprijedi i riješi probleme koji se javljaju, vjerujemo da će naći adekvatna rješenja za stabilizaciju rada ovih preduzeća”, navode u opštinskom odboru DPS.

Ipak, dodaju, očekivali su od opozicije da i njeni predstavnici daju neki konstruktivan prijedlog.

“Priznajemo, da smo u toj procjeni pogriješili. Jer ono što se čulo na SO Pljevlja je ne samo zamajavanje građana, već, njihovo ponižavanje i pokušaj sitnog politikanskog šićarenja… Potvrda ovih naših tvrdnji, ali i pokazatelj koliko ljudi mogu nisko da padnu je činjenica da je na facebook stranici mlađanog Alekse i Demokrata objavljen snimak govora odbornika Demagoga Janjuševića, uz komentar da su se odbornici vlasti smijali, što je gusna laž. Jer ko god bolje posluša snimak uvjeriće se u ono što su vidjeli i svi koji su bili prisutni na SO Pljevlja – a to je da su se smijali potparol Demagoga, odbornik Rovčanin, odbornik Pokreta za Pljevlja Bajić i dio odbornika opozicije. Ti glasovi se i čuju u pozadini snimka”, ističu u DPS Pljevlja.

Poručuju da će to što su pokušali da iskonstruišu gebelsovskim metodama Demokratama služiti na sramotu.

“Ukoliko neki pojedinci sa ovog snimka imaju imalo obraza izaći će javno i kazati pravu istinu. U suprotnom građani će ih sve skupa na sledećim izborima poslati gdjee je ovakvim i mjesto, na političko smetlište istorije”, zaključuju u opštinskom odboru Demokratske partije socijalista Pljevlja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prc CG
Gost
Prc CG

Hahahahahahaah čudna li partije od ovog dps-a,opozicija zamajava a pod njima 30 godina cvjetamo hahahahahahah.

Ida
Gost
Ida

Zamajavaju ih oni koji građanima uvode porez i na pomoćne objekte, tako da će građani na seoskom području plaćati porez i na vanjski WC.

Send this to a friend