Politika

DPS Pljevlja podržao odluku o raspisivanju izbora u opštinskom organizacijama

U Pljevljima održane su danas sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista na kojima je prezentovana Odluka Glavnog odbora DPS Crne Gore o raspisivanju izbora u opštinskim organizacijama.

Sjednicama su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva i izvršnog odbora Ilija Ašanin i Dijana Gomilanović.

“Predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Pljevlja Vlade Milinković upoznao je prisutne sa Planom aktivnosti u susret predstojećoj Izbornoj konferenciji. Nakon konstruktivnih izlaganja članovi Opštinskog odbora jednoglasno su donijeli odluku da se Izborna konferencija u našem gradu održi 22. juna 2019. godine”, saopšteno je iz DPS-a.

U sklopu redovnih aktivnosti, a u skladu sa Statutom, u narednom periodu održaće se sjednice svih mjesnih organizacija, na kojima će se predlagati predstavnici za Opstinsku izbornu konferenciju, kao i kandidati za novi sastav Opštinskog odbora.

“Članovi Opštinskog odbora DPS Pljevlja iskoristili su priliku da daju bezrezervnu podršku planiranim aktivnostima u cilju dodatnog osnaživanja naše partije na svim nivoima. Posebna podrška je data svim onim državotvornim subjetkima koji grade mir, stabilnost i evroatlansku budućnost naše države Crne Gore”, navode oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Igor88
Gost
Igor88

Tako se to radi.Samo nastavite istim tempom

HanaPG
Gost
HanaPG

Pozitivno me iznenadjuju,nemam dilemu koga cu glasati.

Mona99
Gost
Mona99

Ovi iz Dps-a bar svoju platu zarade jer neprestano rade,zalazu se i svaka im cast na tome

Planinka
Gost
Planinka

Evo ko nešto radi i privredjuje u ovoj drzavi a ko samo dokonise

marta
Gost
marta

Za razliku od ovih sto su samo po ulicama Dps radi konstantno!

Send this to a friend