Politika

DPS Rožaje: Sankcionisati sve vidove narušavanja lične i kolektivne bezbjednosti

Sjednice Izvršnog odbora i Opštinskog odbora DPS Rožaje održane su juče u tom gradu, uz poštovanje svih mjera i preporuka NKT. Članovi Izvršnog i Opštinskog odbora iskazali su zadovoljstvo trenutnom epidemiološkom situacijom u opštini i državi konstatujući da su Vlada i sve državne institucije adekvatno i krajnje profesionalno odradile sve poslove vezano za pandemiju virusa COVID 19, saopšteno je iz te partije.

“Posebno raduje činjenica da u Rožajama nije bilo slučajeva zaraze i da su građani Rožaja, poštujući mjere NKT dali ogroman doprinos u prevenciji širenja bolesti. Na sjednicama je analizirana društveno-politička situacija u Rožajama i Crnoj Gori”, dodaje se u saopštenju.

Članovi Izvršnog i Opštinskog odbora daju punu podršku Vladi Crne Gore i državnim institucijama u aktivnostima koje imaju za cilj očuvanje mira, stabilnosti i multietničkog sklada, kao i sankcionisanje svih vidova narušavanja i ugrožavanja lične i kolektivne bezbjednosti, ma od koga dolazile takve pojave.

Sjednicama su prisustvovali u ime Predsjedništva DPS CG Nikola Rakočević, u ime Izvršnog odbora DPS CG Mersudin Dautović, poslanici u Skupštini Crne Gore Mirsad Murić i Marta Šćepanović, kao i Andrija Klikovac, član Glavnog odbora DPS.

Send this to a friend