Politika

DPS: SPC nastavila jeftinu političku kampanju

Predizborne aktivnosti koje je zvanično započela vidovdanskim mitingom, Srpska pravoslavna crkva je nastavila današnjim saopštenjem. U maniru stranačkih organizacija, koje psihološko-populističkim frazama žele da pridobiju glasače, Crkva je konačno ogolila svoje političke namjere, poručuju iz Demokratske partije socijalista.

<<<MCP: Crkva dijeli i dodjeljuje drugima, vlast pokušava da nakalemi epidemiju straha i nepovjerenja<<<

“Licemjerno je da bilo kome drže lekcije o bilo čemu oni koji ne poštuju zakone države Crne Gore, koji su prepoznati po nezakonitom upisu imovine, neplaćanju poreza, po neprijavljenom boravku sveštenika, netransparentnom trošenju ogromnih priloga svojih vjernika, i poslovanju u zoni sive ekonomije. Čudi, dakle, kada se već bave socijalnim temama da predmet njihovog interesovanja nikad nisu bili crkveni velikodostojnici koji svojim raskošnim načinom života godinama skandalizuju javnost, i koje građani odavno nazivaju biznismenima, ili tajkunima u mantijama. O skaradnom ponašanju  pojedinaca među njima, i skandalima koji sablažnjuju ‘vjerni narod’, da i ne govorimo”, navode oni.

Iz DPS-a ističu da je jasno da posljednim saopštenjem SPC i konačno podnijela kandidaturu za predstojeće izbore.

“Srešćemo se konačno na političkom terenu 30. avgusta na kome ćete imati prilike da izmjerite svoju snagu, i da i vi shvatite zašto je DPS toliko godina na vlasti”, naglašavaju u ovoj partiji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Krsto🇲🇪
Gost
Krsto🇲🇪

Brzo će izbori pa ćete se svi izmjerit narod sve vidi i koje siva ekonomija i koje crna ekonomija neko će izgubit izbore a ko vidjecemo ko ce bit najbolji!!!!

Cika miki
Gost
Cika miki

Policijo pretresite njihove konake, ja mislim da ce te nac oruzja za citavu diviziju

horozije
Gost
horozije

Džabe su šetali🤣🤣🤣

30.08
Gost
30.08

Taj dan ce viđet da nepoštovanje države niko glasati neće! E VIVA🇲🇪🇲🇪🇲🇪

koral
Gost
koral

Jeftinu i providnu.

plavo nebo
Gost
plavo nebo

Budite uporni, mora se ovo regulisat.. nece se crkva zaista mijesat u drzavu!

Libero7
Gost
Libero7

Popovi u tivtu voze djipove od 50000e i imaju kuce na pjeni od mor na tri aprata

Radmila
Gost
Radmila

SPC je samo instument u rukama sprskih nacionalistickih krugova

Predlog
Gost
Predlog

Znate što, možda je jeftina, ali je efikasna. Zato i vi uradite isto. Valjda poznajete nekoliko advokata koji vole Crnu Goru?

Send this to a friend