Politika

DPS Tivat: Privilegije i fotelje nemojte da branite prebacivanjem odgovornosti na nas

Tivat

Demokratska partija socijalista (DPS) nema nikakve veze ni sa aktuelnom lokalnom vlašću u Tivtu, ni sa njihovim hroničnim nagonima da organizuju i podržavaju događaje kojima na najslikovitiji način urušavaju građanski duh Tivta. Privilegije i fotelje nemojte da branite prebacivanjem odgovornosti na nas, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Tivat reagujući na saopštenje SDP-a u kome osuđuju nacionalističko ponašanje i poruke na koncertu sinoć u Tivtu, te su istakli da je odobrenje za taj događaj dao aktuelni direktor Centra za kulturu koji je kadar bivše DPS-SD vlasti.

<<<SDP Tivat: Odobrenje za koncert dao direktor Centra za kulturu, koji je kadar bivše DPS-SD vlasti<<<

Socijaldemokratskoj partiji poručuju da ne petljaju DPS u nešto čiji su dio svojom voljom.

“Dok je DPS u Tivtu vršio vlast, manifestacije nacionalizma nalik sinoćnjoj bile su nezamislive”, ističu iz DPS-a Tivat.

Prema njihovim riječima dok je DPS u Tivtu bio vlast, bilo je nezamislivo da se regionalni promoteri šovinizma i mržnje uopšte i usude da pomisle kako u toj sredini mogu prikazivati njihove propagandističke filmove.

“To što je vaš izbor da budete dio lokalne vlasti koja u kontinuitetu urušava građanske vrijednosti, koja kao novo normalno vidi vašarišta, prosrpska okupljanja i posijela – zaista nije krivica prethodne vlasti u Tivtu. Takođe, čudi da ne napadate svoje koalicione partnere sa kojima vršite vlast u našem gradu od kojih su neki prisustvovali jučerašnjem događaju, nego se bavite DPS-om.

ednom pokušajte da budete odgovorni, da umjesto stalnog upiranja prstom u zamišljene neprijatelje konačno pokažete da imate kredibiliteta i snage da se ponesete onako kako vam ova situacija jasno nalaže.

“Građanska Crna Gora vam je danas rekla sve šta je imala i nijedna digresija, pa ni sumanuto dovođenje u vezu DPS sa sinoćnjim događajem, neće vam pomoći da pobjegnete od odgovornosti. Ovog puta, sve je isključivo na vama. Ili ćete u borbu za povratak građanskih vrijednosti u Tivtu ili ćete ostati u foteljama”, zaključuju iz DPS-a Tivat.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
Oljahttps://m.cLupus in Fabula
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lupus in Fabula
Gost
Lupus in Fabula

Bravo, sve je istina. Ko živi u Tivtu pamti i zna šta se radi. Bruka i sramota.

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Direktor je preletač SRAMNO!

Send this to a friend