Politika

DPS Tivat sa 63 odsto novih članova u još brži i dinamičniji razvoj

Zahvaljujući mudroj politici DPS-a i razvojnoj politici Vlade Crne Gore, a posebno zahvaljujući viziji predsjednika Mila Đukanovića, Tivat je postao najbolji primjer brzog, ali i održivog razvoja i transformacije grada u globalno poznatu turističku destinaciju, saopštio je  naglasio je koordinator za Tivat ispred Predsjedništva DPS-a Crne Gore Predrag Nenezić.

“U periodu od 2012. ostvaren je i impresivan rast povjerenja glasača u DPS od preko 65 odsto tokom sva tri izborna ciklusa, na kraju kojeg je osvojena i apsolutna vlast u proteklom četvorogodisnjem periodu. Do tog uspjeha se došlo i zahvaljujući domaćinskom upravljanju gradom posljednjih dvije decenije”, naveo je on.

Juče je održana Opštinska konferencija DPS Tivat kojoj je prisustvovao koordinator za Tivat ispred Predsjedništva DPS-a Crne Gore Predrag Nenezić, Goran Jevrić ispred Izvršnog odbora, ostali gosti iz OO DPS Budva, Bar i Kotor kao i predstavnici koalicionih partnera.

U uvodnom izlaganju Nenezić je naveo da je DPS u Tivtu uvijek imala stabilnu partijsku strukturu, koja je bila dominantan činilac vlasti svih prethodnih godina i to je stvorilo temelj za uspjeh koji je Tivat ostvario.

On je takođe istakao da svi uspjesi koje je DPS ostvario u Tivtu neće u profesionalnom smislu opustiti lokalno rukovodstvo.

“Moramo biti inovativni, proaktivni, prepoznati izazove i riješavati ih,” zaključio je Nenezic.

Predsjednik OO DPS Tivat Siniša Kusovac istakao je u svom govoru da ostvareni rezultati na lokalnim, parlamentarnim i predsjedničkim izborima obavezuju i te rezultate treba braniti i poboljšati kroz stalno unapređivanje komunikacije sa biračima.

“Ugaoni kamen našeg uspjeha je dobro organizovan partijski rad kroz jačanje strukovnih djelova partije kao što su Savjet mladih, ŽAD i MO, koji su se pokazali kao najvažnije karike u predizbornim aktivnostima”, naglasio je Kusovac.

Na izbornoj konferenciji izabrano je 59 članova novog OO DPS Tivat od čega je 63 odsto novih članova, 38 odsto žena i 20 odsto mladih.

Nakon opštinske izborne konferencije DPS u Tivtu, obilježen je i Dan Partije, a Nenezić se osvrnuo na dinamičan dosadašnji razvojni put Tivta, podsjetivši na početak 90-tih godina, kada je neka druga politika upravljala Tivtom i prijetila da na duži period zaustavi razvoj grada.

“Tada smo živjeli u jednom vremenu medijskog mraka kada nam mnoge istine nisu bile dostupne, a mnoge zablude servirane kao spasenja. Zato Tivat sa svojom dugom tradicijom multietničkog, multikulturalnog i multivjerskog grada na najbolji način razumije i podržava uređenje pitanja slobode vjeroispovijesti kao jednog od važnih stubova trajne obnove države Crne Gore”, istakao je Nenezić i poželio uspješan rad novom Opštinskom odboru DPS Tivta, koji ima važan zadatak očuvanja i unapređenja dostignutih rezultata.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Ja pojedoh 35 odsto sendviča,a onih 44 odsto ću pred spavanje..Śutra ujutro mi ostaje 21odsto ..Kakva matematika u DPS fazonu..
.. A Velimire Botu ..mislio sam da ćeš ti ovo prvi da blagosiljaš 100 odsto..

Send this to a friend