Politika

DPS Tuzi: Lokalna vlast korpom za smeće zatvorila šahtu za kanalizaciju

Vlast u Tuzima, predvođena albanskim strankama, Bosnjačkom strankom i Demokratama, pred izbore građanima Malesije je obećala brda i doline -da će Opština Tuzi biti mjesto velikih investicija, koje će doprinjeti kvalitetnijem životu svih građana, tvrde u OO DPS Tuzi.

Nažalost, za sada, kako tvrde u lokalnom DPS-u,  benefite sadašnje vlasti imaju samo rukovodstvo opstine i partijski lideri koji participiraju u vlasti u Tuzima.

“Naime, uređenje parka u Tuzima je najavljeno kao velika investicija, sa čijim projektom, mjesecima, mahao predsjednik Opštine. Od ovako najavljene investicije jedino sto možemo uočiti kao promjenu je postavljanje nekoliko klupa za sjedjenje i korpi za odlaganje otpada. Ostalo je sve isto. Takođe, smatramo da je neophodno da građani budu informisani o utrošenim sredstvima. Mi mislimo da im je bolje bilo da od  utrošenih sredstava postave šahtu za kanalizaciju, a ne ovu korpu, kao što se može vidjeti na slici”, navode oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
free samples
Gost
free samples

ovaj poklopac je nestao kad ste vi iz drps-a bili na vlasti

Dinosa
Gost
Dinosa

Ma on koristi DS i Bs,doa im poneku fukciju da bi on dobro unovčio svoje mjesto 3 Stana u ulcinju Stan u Podgorici i Kuću u Mataguzama Bravo Predsedniče Nik Djeljošaj svaka ti čast na takvu sposobnost ja ti se divim i ako nemam hleba da jedem,Harise Ramoviću i Nikola Camaj preporučujem vam da zajedno samnom podjemo na časove kod… Više »

Tuzi
Gost
Tuzi

A mozda da Nika stavi malo cvijeca u ovaj saht kao sto je prosle godine stavljao na onu rupu. Pa onda to bude Nikin cvijetni saht, uklapa se u “novi” park. E blago nama sa njima.

Naravno
Gost
Naravno

Dobro je, dok su još uvijek prisutne i žive korpe za odlaganje smeća, jer kako su krenuli bojim se da će postavljati kante od Jupla.

Šiptarije
Gost
Šiptarije

Nik kupuje stanove a mi se davimo u kanalizacije hahajahhahah

Tuški
Gost
Tuški

E ovo nam i treba dragi Gradjani Opštine Tuzi,Naš Predsednik Nik Djeljošaj stvara veliki Kapital kupio Tri stana Ulcinju,a mi probadajmo u Kanalizaciju Tako nam i treba draga Brćo.

Prc CG
Gost
Prc CG

Hahahahahaha a vi ste bas vodili računa kao i sto sada vodite u čitavoj CG

Send this to a friend