Politika

DPS Tuzi: Organizacija partije biće bolja i profesionalnija

Tuzi

Nacrti partijskih dokumenata su kvalitetni i predstavljaju odličnu bazu za nastavak uspješnog vođenja političkih procesa, koji za cilj imaju brzi ekonomski i sveukupni razvoj Crne Gore, a nova rješenja će doprinijeti da organizacija DPS-a bude bolja i profesionalnija, kako bi što bolje odgovorili na buduće izazove, ocijenjeno je na jučerašnjoj sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Tuzi u proširenom sastavu.

Kako je saopšteno iz DPS Tuzi, na sjednici su razmatrana kongresna dokumenta i Izvještaj o radu između dva kongresa Demokratske Partije Socijalista Crne Gore.

“U sklopu javne rasprave, koja je organizovana povodom pripreme za održavanje Vlll kongresa, članovi Opštinskog odbora, kao i predsjednici Mjesnih odbora imali su priliku da daju komentare, prijedloge i sugestije za izmjene i dopune Nacrta Programa, Statuta i Izvještaja o radu”, navode u toj partiji.

Sjednicom je predsjedavao Mirza Pepić, predsjednik Opštinskog odbora, a prisustvovao je koordinator ispred Predsjedništva DPS-a Miomir M. Mugoša. 

Send this to a friend