Politika

DPS: U Podgorici se realizuju investicije vrijedne 200 miliona eura

Glavni grad Podgorica

Politička neodgovornost opozicije sa državnog prenijela se na lokalni nivo. Bojkotom sjednice Skupštine Glavnog grada, opozicija je pokazala odnos nepoštovanja prema građanima Podgorice, navode u klubu odbornika DPS u Glavnom gradu.

“Odgovor većine u Glavnom gradu će biti jednostavan – još predanije ćemo nastaviti sa radom u namjeri da pokušamo unaprijediti standard življenja u Podgorici. Ne pozivamo opozicione kolege da se vrate već pozivamo građane da primijete o kakvom neprofesionalnom odnosu prema Podgorici se zapravo radi”, kazali su u DPS-u.

Ističu da je nova gradska uprava nastavila realizaciju krupnih kapitalnih projekata koje je započela prethodna gradska vlast i koji predstavljaju ključne generatore daljeg razvoja Glavnog grada.

“S tim u vezi, posebno treba istaći kapitalne investicije u dijelu saobraćajne infrastrukture (realizacija druge faze zaobilaznice u Zeti, nastavak realizacije putnog pravca Golubovci-Mataguži-Tuzi, završetak radova na donjogoričkom bulevaru, inteziviranje radova na jugozapadnoj zaobilaznici, kao i skoriji početak radova na Zapadnoj zaobilaznici, bulevaru prema Danilovgradu, kao i rekonstrukciji starog puta prema Danilovgradu)”, kazali su oni.

Uz realizaciju ostalih, krupnih infrastrukturnih projekata, kao što su Dom za stare, Gradsko pozorište, rekonstrukcija male sale sportskog centra i mnogi, mnogi drugi, uz skoriji, izvjestan, početak izvođenja radova na najznačajnijem i najkrupnijem kapitalnom projektu u istoriji Glavnog grada – sistemu za prečišćavanje otpadnih voda, konstatuju da se u ovom trenutku na teritoriji Glavnog grada realizuju investicije u iznosu od oko 200 miliona eura.

“Svjesni smo da se Podgorica mora razvijati još intenzivnije da bi bila ravnopravna u porodici evropskih glavnih gradova. Uz sve ovo, nova gradska uprava predano radi na unapređenju svih sadržaja koji treba da poboljšaju kvalitet života svakog građanina i sigurni smo, da su rezultati ovakvih aktivnosti vidljivi svakom našem sugrađaninu”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Emirr
Gost
Emirr

Ulaže se u svaki grad itekaki. Ali opozicija to neće da prizna a i manjina koja ih podrzava

Sasa_pg
Gost
Sasa_pg

Cekaj, DPS ulaze?!

Donji Kikoti
Gost
Donji Kikoti

Ubačismo li Belgiju u NATO?

Cahh
Gost
Cahh

Dopisite tu koliko ce se ko tu ugraditi..
Podgorica sa svim ulaganjima je i dalje kao divlji zapad, krave i konji po ulicama, rupe na svaki metar, narod divalj, samo vam kauboji fale, makse

DPS Drac
Gost
DPS Drac

Cudo je kad se gradonacelnik zaljubi i to jos u zamjenika…

Lipovo
Gost
Lipovo

Koliko ste novih radnih mjesta, medju desetinama hiljada nezaposlenih, OTVORILI. Neka Vam to bude USPJEH!

....
Gost
....

10 komentara bota Bubašvabe za 10 minuta! A nekad je znao po 4 komentara u minuti!

Micko
Gost
Micko

Hahaha i ja nesto gledam 10 komentara za redom i tacno se vidi da ih je jedna osoba napisala ili bolje reci prepisala,stvarno udar na intelekt zesci…

StevanPG
Gost
StevanPG

Da su rezultati vidjivi jesu, i to je ono najbitnije, jer niko ne moze da kaze da se ulaze i da se samo sjedi skrstenih ruku!

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Sve sto su obecali ispunjavaju! Bolje opozicija da se ugleda na njih nego sto bojkotuju!

Cipsy
Gost
Cipsy

Nema nikakve stete sto opozicija ne dolazi na sjednicu, jer i da dodju nista ne bi doprinijeli razvoju samo bi pokusali da od sebe prave zrtve.

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Nijesam ni znala za sve ove projekte koji su pokrenuti u nasem gradu, ali me raduju jer ovo je prava stvar za sve nas.

zacanka
Gost
zacanka

Ovo je odlican pocetak investiranja, nesto sto je potrebno Podgorici, i odlicna stvar jer se ovim priblizavamao evropskim gradovima.

ines23
Gost
ines23

Cim ne dolaze na sjednice opozicija je pokazala da je njih sasvim briga za gradjane ali znaju da posle traze da ih glasamo.

Vitinka
Gost
Vitinka

Ovo je ogroman iznos novca koji je ulozen u razvoj Podgorice, i to je usmjeren da prave oblasti koje su od kljucnog znacaja za sami razvoj grada.

oliver14
Gost
oliver14

Dokaz da su celni ljudi u Glavnom gradu odgovorni prema gradjanima koji su im dali podrsku i ukazali povjerenje na izborima!

Kosta
Gost
Kosta

Znate li kad bi opozicija ovo uspjela da realizuje u Podgorici? Nikad!

goran1978
Gost
goran1978

Meni je sve jasno kad vidim kakva je neodgovornost opozicije u gradovima dje su oni vlast, ti gradovi su dovedeni u jako lose stanje upravo zbog njihovog odnosa prema istima.

Zdrav
Gost
Zdrav

Znate li vi iz opštine da postoji i Stari Aerodrom

Kikiki
Gost
Kikiki

Pa vi ste dobili zaobilaznicu, dom zdravlja, zavrsava se dom za stare! Sto bi ti?!

Zdrav
Gost
Zdrav

Malo da se rastereti guzva u saobraćaju. Da se izgradi jos jedan podvožnjak i još mnogo toga za ovoliki broj stanovnika

Send this to a friend