Politika

DPS Ulcinj: Skandalozno kršenje procedura na sjednici u Ulcinju, nezakonit izbor nove gradske vlasti

Foto: DPS Ulcinj (Arhiva)

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Ulcinj, došlo je do skandaloznog kršenja procedure kojim se namjerava na nezakonit način izabrati nova gradska uprava saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Ulcinj.

“Naime, današnju konstitutivnu sjednica SO Ulcinj, zakazala je, i njome predsjedavala – kako je i Poslovnikom predviđeno, najstarija odbornica (DUA). Poslije verifikacije mandata data je pauza dok se ne zakaže termin za nastavak sjednice i zakazan kolegijum za sjutra sa ciljem dogovora oko daljeg načina rada”, navodi se u saopštenju.

Nakon toga, dodaju, “ničim izazvan, potpuno nezakonito, kršeći sve zakonske procedure, bivši predsjednik Skupštine Haxhi Sulejmani zakazao je nastavak sjednice, očito u namjeri da nova koalicija nastavi onamo gdje je stala na izborni dan lista “Za novi početak”, kada je brutalnom zloupotrebom državnog aparata nastojala doći do apsolutne većine u čemu je i osujećena”.

“Demokratska partija socijalista neće učestvovati u radu ovakve nezakonite sjednice SO Ulcinj, i obavještavamo javnost da ćemo institucionalno pokrenuti pitanje legalnosti izbora novih čelnika gradske uprave”, zaključuje se u saopštenju.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Banjo
Gost
Banjo

Crnogorci pod jedan barjak da branimo Državu od stranih plaćenika

Torero
Gost
Torero

A sprdali su se URI.

Rakun
Gost
Rakun

Da vam je dobiti neku opstinu

freeMNE
Gost
freeMNE

Dokaz da je fotelja majka😁

luigiUlqin
Gost
luigiUlqin

Genci folirant. Nece u Ulcinju imati vise nikad ni 800 glasova

Zeta 🇲🇪
Gost
Zeta 🇲🇪

SVI IZ VLADE SE KUNU DA VOLJE I RADE ZA DOBRO BIT CRNUGORE 🇲🇪 a oni rade za svoje FOTELJE i za BG

Bodin
Gost
Bodin

Hahahahahahhahahaha a ti ne zaradi ni za parizer.

Merkur aum omHK
Gost
Merkur aum omHK

I ovi otkrise Ameriku! Pa u Ulcinju se krse procedure na svakom koraku a onda ako neko zatrazi da se ispostuje procedura, neki Ulcinjani kazu. -Ne interesuje me to. Ja sam covek seljak.-

Send this to a friend