Politika

DPS: Vlast u Novom ne poštuje sve građane, sjednicu zakazala na Badnji dan

Vladajuća koalicija u Herceg Novom još jednom je pokazala elementarno nepoštovanje građana koji nisu pravoslavne vjeroispovjesti, zakazavši sjednicu Skupštine Opštine za 24. decembar-kada građani katoličke vjeroispovjesti proslavljaju Badnji dan, saopštili su danas iz lokalnog odbora Demokratske partije socijalista.

“I na ovaj način Demagozi su pokazali svoj pravi odnos prema konceptu građanske države”, ističu u DPS Herceg Novi.

Kako dodaju, opštinska vlast je pokazala koliko ne poštuje pravo na slobodu vjeroispovijesti i različitost, koja je temelj svih građanskih zajednica.

“Vjerovatno se nadaju da će sa manje publiciteta progurati unaprijed pripremljene odluke o izmjenama Budžeta za 2018. godinu, Predlogu Budžetu za 2019. godinu i postaviti svoje partijske poslušnike u Savjet televizije Herceg Novi, kako bi uz unaprijed pripremljenu programsku šemu opjevavali svoje goleme uspjehe”, navode u toj partiji.

Iako, kako kažu, očekuju da će srdačno čestitati građanima katoličke vjeroispovijesti Badnji Dan i Božić, vjeruju da građani Herceg Novog znaju da prepoznaju iskrene namjere i licemjerstvo.

“Vjerujemo da građani Herceg Novog znaju da pamte”, poručuju iz opštinskog odbora DPS.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubo
Gost
Ljubo

A šta očekivati od takvih ljudi

Bokez
Gost
Bokez

Nema Bokelja u vlasti,jer da ima,ovo se sigurno desilo nebi!
Bar Su se u Boki ove stvari poštovale!

Pin
Gost
Pin

Očekivano, vise se barem ne foliraju sa ,,gradjanskim i multietničkim” floskulama

CTL
Gost
CTL

A što očekivati od veljesrpske koalicije iz HN!!!

Novljanin
Gost
Novljanin

Smradovi,a sta od njih ocekivati kada je ta ista vlast aminovala parastost ratnom zlocincu Drazi,a za koji dan ce cestitati Bozic sugradjanima druge vjeroispovjesti.Dno dna.

m.markovic
Gost
m.markovic

Ne znam koji si Novljanin ali mi se komentar gadi

Jovan
Gost
Jovan

I meni se gade kao Novljaninu likovi poput tebe koji gledaju velikosrpsko unazadjivanje I unistavanje grada I jos likuju I koji mrze svoju domovinu, a najveci uspjeh u zivotu im je otic’ 10 dana u Beograd I gore srbovat, a opet gore vas vazda zovu Crnogorcima. Tuzno I jadno.

Dopuna
Gost
Dopuna

… i 10 dana u Guču.

Ljubo
Gost
Ljubo

A meni se gadi na tebe

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Nijedan od ovih ti nije Novljanin, a bot vjerovatno svaki. Pođi u bilo koju EU državu i vidjet ćeš da na taj dan svi rade makar do podne.

Send this to a friend