Politika

DPS: Za svoj krah i propast, Knežević da krivi isključivo sebe

Duško Knežević

Nekadašnji biznismen, nakon propasti svih poslova koje je započeo, kako onih u Crnoj Gori tako i u inostranstvu, očigledno se našao u nerješivim problemima. Jeftinim pošalicama, montažama, intrigama začinjenih fantazijom, ili jednostavnije rečeno, izmišljotinama, Knežević pokušava da pobjegne ne samo od pravde već i od nesporne činjenice, da je sebe u ovu poziciju doveo jer se pokazalo da je neuspješan biznismen, neodgovoran poslodavac ali i nemoralan čovjek, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

“Kukavički je kad za svoju propast i posrnuća, optužuje druge, ne želeći da prizna da je svojim mahinacijama, prevarama i podvalama u poslovanju, uništio sve što je radio, a sebe sveo na lice osumnjičeno za kriminal, koje se skriva i bježi”, rečeno je iz ove parije.

Kako dodaju, javnosti nije nepoznato da je u većini svojih firmi, i pored čestih upozorenja državnih organa, ostavljao pustoš za sobom!

“Zaposleni su ostajali bez posla i isplaćenih zarada, a on je ispumpavao novac, stvarao dugove, gasio stare firme, otvarao nove koje su isto tako propadale, uzimao kredite koje nije mogao da vrati…Tako su prošli, recimo, fabrika vode „Lipovo“ koja je proizvodila „Aqua Monte“ vodu, kompleks Meljine, Radio televizija Atlas, IBM banka, Atlas banka… Samo zaposlene u Atlas televiziji Knežević je prevario za 800.000 eura njihovih potraživanja, kompleks Meljine doveo do stečaja, zdravstvene radnike uskratio za njihova primanja, i upropastio renomirani zdravstveni centar. Nikada sa Poreskom upravom nije pokušao da nađe dogovor o izmirenju poreskog duga fabrike vode „Lipovo“, niti se prijavio za reprogram; depozit klijenata IBM banke iznio je u inostranstvo i time državu obavezao da isplati garantovane sume do 50.000 u ukupnom iznosu od 22 miliona eura…Da ne spominjemo niz propalih poslova u stranim zemljama i sa stranim partnerima za šta mora da nađe umjesniji odgovor od toga da ga neko u Crnoj Gori proganja”, stoji u saopštenju DPSa.

Iz DPS-a dodaju da Duško Knežević, a i javnost, znaju da su državni organi, Vlada, sudovi u okviru svojih nadležnosti intervenisali i pokušavali da spriječe propast ovih investicija, ne zbog Kneževića već prije svega usljed odgovornosti države prema svojim građanima, zaposlenim u tim firmama, deponentima u bankama, ali i zbog posljedica koje je svojim štetnim poslovanjem ovaj propali biznismen nanosio finansijskom i privrednom sistemu Crne Gore.

“Dakle, Dušku Knežaviću niko nije kriv što je upropastio sve čega se dotakao, a sebe doveo u situaciju poslovnog, ali i moralnog očajnika. Samo jedan detalj bi bio dovoljan da opiše posrnuće ovog čovjeka koji, u navali svojih davno pokazanih političkih ambicija, poziva one klijente koje je ojadio, i zaposlene koje je napustio, da protestuju protiv države koja im vraća njihov novac, dok on isti troši u Londonu, bježeći od zakona?!”, kazali su iz DPS-a.

Smatraju da iako je nisko pao, da niže ne može, posrnulom biznismenu Kneževiću bi bilo bolje da ne potcjenjuje inteligenciju građana Crne Gore, uprežući u svoje kriminalno kolo opoziciju i opozicione medije, da se mane jeftinih štoseva i fantazija, već da pred nadležnim organima odgovara za ono zašta je osumnjičen.

“Kukavičkim skrivanjem, prebacivanjem odgovornosti, nevještim montažama i ulogom intriganta i tračare, neće se spasiti od primjene zakona i privođenja pravdi”, poručuju iz DPS-a na kraju.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
kokolo
Gost
kokolo

Da mi je pola ure vlasti, što bih od DPS-a napravio. Nebi ih rođena mater poznala.

Micko
Gost
Micko

Valjao je dok je davao.

Prc CG
Gost
Prc CG

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
E nesretni dps-ovci,sto radite sami od sebe?????Covjek vam jasno i glasno sa argumentima kaže da će vas uništiti a vi opet bajke pričate,ne pije vam vodu vise ta šuplja priča!

zeta ravna
Gost
zeta ravna

Ne mogu da vjerujem što pišu ovi lupeži. Umjesto da se pokriju ušima oni brinu o Dušku. Nadam se da će biti ovih kratkometražnih filmova još i da ćemo napokon saznati ono što znamo evo 30 godina. Samo naprijed Dule, sve ti je oprošteno što si bio s njima.

Aleks
Gost
Aleks

Je li Migo pisao tekst licno? Doduse, ovo je lektorisan tekst, ne zna Migo ovako… 😀

mitulin
Gost
mitulin

ili si musko
ili dusko,,,,,,

Raulio
Gost
Raulio

Pa on je vazda bio za DPS, čemu ova priča sad? Što Miga ne hapse više?

NEKO NOVO DOBA
Gost
NEKO NOVO DOBA

Treba imati debeo obraz ovako nesto izjaviti protiv svog do juce voljenog prijatelja,saradnika,finansijera, clana legalne mafije CG .Nema razlike izmedu vasih zivotnih ciljeva osim sto vi imate moc nad pravosudem i istraznim organima

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Sto se koprcaju di kej je stvorio ovu drzavu a sad bi da ga zgaze.fino ih je upozorio da ce napravit politicki skandal.razotkrio je kako funkcionise drzava od korupcije i kriminala i svaka mu cast.hrabro od njega .respect

Neu
Gost
Neu

E stvarno je više prevršio mjeru! Prvo da mu se nacionalizuje kompletna imovina pa onda da mu se sudi zbog utaje poreza, zlocinackog udruzivanja na racun naroda i slag na tortu da mu bude prikrivanje dokaza za krivicna djela u kojim je ucestvovao za svoj i tuđ racun.

😎😎😎
Gost
😎😎😎

Kome? Nije valja….?

Ibe
Gost
Ibe

Kako nacionalizuje, nije ovo cetrdesetpetasesta ?

Prvi Palube
Gost
Prvi Palube

Imate li obraza depeesovci,pa nije kolektivna amnezija,nismo bas svi ovce!

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Naravno da trena da krivi iskljucivo sebe. Da vam je bio poslusan kao do sada i placao doktorate, kuce, stanove, ljubavnice, zimovanja, skolovanja, ljetovanja itd., bio bi i dalje dobar i uspjesan biznismen. Sada placa svoju neposlusnost!

eneee
Gost
eneee

kao sto je sebi uveo dijetu i smrsao istu je sam premisao svojim radnicima i poslovnim partnerima.

Dejo teuta🕯
Gost
Dejo teuta🕯

Knezevic u ako si četnici onda si mi mio.

LSCG
Gost
LSCG

Ali pare kojima vas je ocajnik finasirao nijesu bile prljave. O tome ni rijeci

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

zaboravljas ili se pravis lud da je finasirao vise strana.. i dps, i SDP, i front…

Građanin
Gost
Građanin

Uslovno receno onda je finansirao svaku partiju u CG. Dps razmislja po 20-30 godina unaprijed.

Harli Tomos BMW
Gost
Harli Tomos BMW

Sad će Velibor da pušta klipove. Što se ćini u veselu državu.

Leopold I
Gost
Leopold I

Hehe. Ova retardirana saopštenja samo govore o tome da je dps na izdisaju. Popucale su dizgine straha kojima ste drzali narod u pokornost. Evo slušam danima kako vam se i vaši glasači javno sprdaju.

ooo
Gost
ooo

Ja ih podržavam, nikad jače! I sve ću više! Za inat tebi i drugima čija je najveća životna misija pivo ispred diskonta i četnikovanje.

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

tako je majstore, ovi propali likovi misle da mi ne znamo da su ovi sto su se nasklapali morali da se isprse pred izbore, nego sto nego su morali finansirat i znamo da se kupuju srbijanci za 20e i znamo svasta nesto sto knezevic nema pojma kao ni ovaj gore, i opet cemo da glasamo dps i MILA DJUKANICA! jer… Više »

Caka
Gost
Caka

Eto DPS o moralu.

Bata Gasic
Gost
Bata Gasic

Sve ovo potpisujem, kao sto potpisujem i da je DPS finansiran decenijama onako kako smo vidjeli na snimku sa Migom. Samo sto ce ovo prvo da procesuiraju, a ovo drugo ni u ludilu, prosto nemaju suicidne namjere. Ostaje na narodu da ih procesuira, samo sto je narod vec predugo u Stokholmskom sindromu da ce se tesko izlijecit.

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

predlozi mi molim te tu alternativu… dps-u.. nema je mozgu nema je ni na vidiku.. sve poltroni i ulizice cijela opozicija!!

Bata Gasic
Gost
Bata Gasic

Nema je, DPS je najbolji, aj sad pozuri na posao tamo dje su te uglavili kao prekobrojnog, al nema veze, 1 zaposleni – 4 glasa plus gratis botovanje.

Mirko
Gost
Mirko

Nadam se da je narod vise ukapirao i da gubite sljedece izbore. Dosta ga je bilo 30 godina nas unistavate konstantno. Crna Gora mora biti dio evrope i razvijenog naprednog svijeta vi to ne mozete i necete da omogucite

Cirilo
Gost
Cirilo

Bravo DPS samo casno u napad,jer to je najbolja odbrana.

Serdar
Gost
Serdar

Da li ima još takvih koji vjeruju u ovakve tvrdnje DPS-a. Ne možete olako narod ovaj put nasamariti. Sve dosadašnje afere uspjeli ste zataškati ali okreće se kolo sreće. Davljenik kakav je sada Knežević povlači i svog “spasioca”.

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

brate mili koliko vas ima te oduzujete one tablete i lap topove ili vas 5-6 radi u tri smjene!! kad ocete da ostavite komentar pisite ga kao da ste obican gradjanin a ne kao neko iz opozicije.. udji na kurir da vidis koliko su retardirani botovi vucica i da vis kako oni to pisu ne daj ti ga boze… nas… Više »

Ja sam to
Gost
Ja sam to

A ko mu je sve to dozvolio DPS DPS DPS

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

dps, sdp, fron, dugo godina snp,

nemamime
Gost
nemamime

Pa dje su snimci fronta i snp-a kako trpaju koverte u džepove?

dzonatan lingvi
Gost
dzonatan lingvi

Necete se oprat od knezevicevih snimaka narednih 10 godina, mislili vi sta god hocete o njemu. Jednostavno nemate odgovor i citav sistem je ispao smjesan. Od tuzioca, CBCG i DPS-a. Ogolio vas je vas partner. A za sve vam je kriva karma vasa

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Haha na svaki njihov argument i pljuvanje samo kazite carobnu rijec koverta i zauvijek ce zacutati.

volimevoli
Gost
volimevoli

Ne moze knezevic koji je propao zbog reketaša bit kriv više od reketaša

Jelena
Gost
Jelena

Nisi shvatio da je propao jer je bio alav.

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Kako polako uvode pricu da bi se narod navikao i onda te ubijede u sta god hoce.sve je ovo planski da bi banalizovali slucaj koverta.

ooo
Gost
ooo

Jesi ti pohađao redovnu školu kukavče? Slučaj koverta s 50 hiljada eura je važniji od desetina miliona eura građana zarobljenih i pojedenih od strane gospodina iz Londona?

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

desetina, mislis stotina!!??

Jelena
Gost
Jelena

Knezevic se sveo na lokalnu tracaru, koja ide od kuce do kuce i prenosi abrove…jadan li je fakiltet gde je on profesor.

volimevoli
Gost
volimevoli

Dobro je da ne prenosi koverte sa ukradenim parama ka članovi OKG DPS

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

A janko imaju po 300 eura i zlo.mrznju i bijedu.

Zecanin
Gost
Zecanin

Bogami njegov fakultet su završili Guverner i ostali ministri za koje ti glasas,zato pazi što pišeš.

Janko
Gost
Janko

Mora da imas dobru zaradu druze cim je tebi dps dobar. Svi ste isti , sjutra kad ti skine dps od plate ili penzije docete vi prvi da kukumacete i kukate.

nik
Gost
nik

Mislim da bi trebali razmisliti o ukidanju komentara jer ko procita samo pet sest komentara vidi da ovo nema smisla jer je ovo postao portal partijskih prepucavanja i nadmudrivanja a toga imamo i previse

volimevoli
Gost
volimevoli

A to bi vam sad odgovaralo, da se cenzuriše glas naroda koji vas pljuje ka što ste i zaslužili. Ne može vam pomoć ni ekipa sendvičara koje plaćate da pišu.

Pecki
Gost
Pecki

Da da sve je to tačno, nego ne reče DPS čija je ona kuća pod Goricom.

volimevoli
Gost
volimevoli

Ona kuća ustvari ne postoji. Ono je hologram.

Sefket
Gost
Sefket

Dps i patritotizam.Samo ih pare ineresuju.Halapljiva olos.

Radenki
Gost
Radenki

Ja ne znam kako imate obraza…

Stokanervira
Gost
Stokanervira

I za ovakav rad vi njemu dadoste nagradu privredne komore cg, clan je klinton inicijative, najbolji biznismen.mediterana, itd., itd.,

ROG
Gost
ROG

BLAGO NAMA , ETO NAM TEME ZA CITANJE ZA SLEDECIH GODINU DANA NAJMANJE!!!

Ljuta
Gost
Ljuta

Sve je isto samo on uživa u emirate a ne u Bari!

NBA
Gost
NBA

SACUVAJ ME BOZE GOSPODE, OD OVAKVIH “PRIJATELJA” I “LJUDI” KAO DUSKO KNNEZEVIC!!!

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Tebe mozda sacuva a migo ce u pakao.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Da si i ti placao kao on ,ne bi ti bilo lako da ga primis

Morpheus
Gost
Morpheus

Sve je tacno sto ste rekli! Samo ste zaboravili da napomenete a ko mu je omogucio tako nesposobnom da preuzme tolike firme u Cg? On je vase ogledalo isto koliko i vi njegovo

Sekula
Gost
Sekula

Aaahahahaha knežević čim mu ne odgovara nešto na instagram on briše, kakav je knežević blam od lopova, što ne dođe kad je toliko pošten 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Vojo
Gost
Vojo

Sekula mora da te ima snimljenog ka miga polaznika

LSCG
Gost
LSCG

Mecki u pecinu

Igor
Gost
Igor

Da dodje? Da mu sude korumpirane sudije DPS-a
Najjace je kad Milo kaze, ostavljam pravosudnim organima da rade svoj posao!
Zemljo otvori se kakva laz i kakva prevara

Janko
Gost
Janko

Zato druze sto ga ovi lopingeri cekaju da ga ubijede da promijeni misljenje. I da ga strpaju u zatvor. Kad bude imao garancije on ce i doci?

razocarang i
Gost
razocarang i

A pustite Knezevica,nego stacemo sa Migom i Milom
Gdje podjosre one 200.000 EURA.

ILUMINACIJA
Gost
ILUMINACIJA

Teško je DPSu pljunuti Kneževića,a ne pljunuti sebe i obratno…

Simon
Gost
Simon

Ka da pljuješ u vis 🙂

vesna
Gost
vesna

Da ih je sam trosio nebi do ovoga dosao.

Uzimali i pljacakli godinama. Pa mislili da ce ovo vjecno trajati. Sad ponestalo eura pa ste ga pustili niz vodu. Vi biste i najrodjenijeg prodali samo da ostavarite svoje zelje.

Kako vas vise nije stid i sram. Da imate imalo obraza cutali bi

ćirilo
Gost
ćirilo

Svaka čast Vesna na komentaru.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Svi ga trošili,a da ga primi samo Knezevic

nezadovoljan gr
Gost
nezadovoljan gr

E neka i vas malo glava zaboli. Dosta nas boli kad primimo platu a ne traje dan-dva, a treba izdrzat jos skoro mjesec do nove, da ne pominjem koje sve obaveze moraju da se zavrse a nema se odakle.Izvolite, na vas dosao red.

Tomos
Gost
Tomos

Ko je zašto kriv i ko, će reći Sud, ja samo mogu da su mu dokazi koje je iznio, slabi i naivni…i očekujem ništa ozbiljnije ni u tih 2.000h….

av av av
Gost
av av av

Alapaca a mi mislili biznismen. Dno dna od covjeka. Odvratno.

Samo pitam
Gost
Samo pitam

Nick ti je odličan, čisto izgovaraš, koja si rasa, da te damo Meti, kad dodje?

Simon
Gost
Simon

Di Kej je pravi primjer uglednog bizmismena kakve inače stvara ova duboko korumpirana mafiokratska vlast.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Tačno. I kao vrhunac- sad još prolazi “finu rusku obradu”. On je u Londonu koliko li sam ja u Sidneju.

tebrex
Gost
tebrex

sta cemo sa onih 100 000?

Prč
Gost
Prč

Nista,potrosile se

Nikola
Gost
Nikola

A sto cini dps prosipa ih knezevic. A i on i ovi s vrha zna se dje im je mjesto

LSCG
Gost
LSCG

Ni rijeci o 100 tisuca 😂😂.

Centar
Gost
Centar

Namirisali macori,namirisali,ma samo neznam cije su pošalice smijesnjije.

Jelena
Gost
Jelena

Pravo u metu. Očajnik.

Dragutin
Gost
Dragutin

Ostavlja li i tebi Miško 100 eura ispod pepeljare?

LSCG
Gost
LSCG

Sabljom bih te ja oteo i odveo do oltara da ti Jelo nisi ispod stola gospodara

Maraš
Gost
Maraš

Svi poslovi u Srbiji, Rusiji, na Kipru su mu propali. Sve je bila muljavina i ostala mu je CG. Tolerisalo se jer puno ljudi zaposljava, ali je dara prevrsila mjeru. Pogledajte mu instagram kako je maznuo deponentima lovu, a onda po Njujorku, Kupru, Londonu, trosi polako.

Vesko
Gost
Vesko

Tolerisalo se zbog koverti koje ste ti i Migo uzimali i podmicivali jadni narod…kad je prestao da daje pukla vam je tikva…sad se samo jedite jer znate da je ovo zemljotres koji neko nece prezivjeti…a taj neko nije u londonu

Nenad
Gost
Nenad

Nije ovdje problem ni Dusko ni Migo. Problem je sto je dokazano ono sto smo svi znali, a to je da zivimo u mafijaskoj drzavi. I u drzavi dje nema ljudi. Da se ovo desilo u bilo kojoj drzavi na svijetu to bi bio haos. A mi samo dokazujemo da nemamo ni hrabrosti ni cojstva ni junastva.. Nemamo cak ni… Više »

Mara
Gost
Mara

Kakvu su mu šamarčinu, opalili. Pogledaj samo prideve: propao, posrnuo, kukavički. Ako i nije doźivio krah, sad će.

Mark
Gost
Mark

Vas saborac i licni bankar..a posrnuce ove drzave je pocelo prije 30 godina..privreda upropascena,ne postoji izvoz sem ,belog’..to je rezultat ove politike koju ti,kukavicki,podrzavas.

Dragutin
Gost
Dragutin

A i tebi Miško ostavlja 100 eura ispod pepeljare ujutro?? Cccc…

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

koja se drzava ili vlast raduje krahu svog gradjanina i dojucerasnjeg saborca…vlasnik deesetina hiljada kvadrata zemlje u przno kamenovu na mogrenu vlasnik jadranskog sajma tv univerziteta 2 banke hotela mazestik u bg….ovdje nesto smrdi

Vesko
Gost
Vesko

Ovi iz DPS, ćute, ali ga onda tako saseku, da mislim kako Duletu večeras njje dobro.

Eto tako
Gost
Eto tako

Vele,znači predivan si.Saseku ovo ono

Dusan
Gost
Dusan

A i vi ste do sad se prosuli sto puta,ja ne znam ko vise moze da vas podrzava..Odmorite malo od fotelja,diskus ce vas uhvatiti od tolikog sjedjenja..

Globularnik
Gost
Globularnik

Sutra ujutru izbore da raspisu,apsolutna vecina..takav narod..svi ovi odje sto toboz pljuju,glasaju dps.pale se na britvu svi jadan hahah reka bi coek po komentarima,ovih dusebriznika,junacina,postenjacina..a kad izbori dodju svi dps evo 30 godina hahah znate kad cete glasati vi protiv dps?kad ovi padnu,e istom tom zestinom cete glasati nove.podanici,servilni puc..takva sorta

Dragutin
Gost
Dragutin

Trokapići. Tu su vrhunsku riječ stari smislili. Trokapići.
Kako koja vojska uđe u selo, kapa se mijenja.
I danas, ko god na vlast da dođe, vazda će ih isti trokapići glasat.

Dragutin
Gost
Dragutin

I naravno, trokapići ce ovdje minuse lupat. 🙂

Mujica
Gost
Mujica

Sve što se radi po Crnoj Gori radi se samo da bi se sačuvalo debelo meso ajd pogodite čije

LSCG
Gost
LSCG

U skolu ide,pismen nije
Kovertu nosi,postar nije
Ko je to? Svaka im cast,carevi su….

Qeee
Gost
Qeee

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍🏻
Top nema dalje.

Martin
Gost
Martin

Jes grehote a vi nevinašca, vi ste mu samo pomagali da uspije zadnjih 30 godina, ali eto ne uspjeste da mu pomognete. Upropasti čovjek sam sebe !

Migo polaznik
Gost
Migo polaznik

Puštite me više, štucam evo tri dana, žgaravicu dobih.

Vaga
Gost
Vaga

Na jednoj strani sam Dulje a a na drugoj citav dps sa svim drzavnim aparatom, policijom, tuzilastvom, sudstvom, nacionalnom tv, javnim servisom, itd., …..Nesto nije u redu !

Eto tako
Gost
Eto tako

Potcjenjuje inteligenciju građana Crne Gore!!! Ako iko potcenjuje to ste vi

Sekula
Gost
Sekula

Potpisujem, sve jasno i točno! Knežević je pao na dno.

Dragutin
Gost
Dragutin

Aj za sendvič. 🙂

Labud
Gost
Labud

Ja sam funkcioner, nama idu ćevapi i luk!

Leopold I
Gost
Leopold I

Točno?

Pepe
Gost
Pepe

Nece on otici siromasan sigurno ne bez brige , a ova saopstenja iz dps -a lice na nekog ko je puko ko kokica.

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Kako ga pljuju dpsovci a migo ga ljubi.nesto ne stima tu.i jos je nemoralan jer je snimio visokog funkcionera kako pada nisko.

Lscg
Gost
Lscg

I ti bi ga ljubio da ti onolike pare da.

Smrdica
Gost
Smrdica

Koga cemo mi obicni gradjani da krivimo za ovako lose stanje u zemlji?jel isto u sebi krivca da trazimo?

Puna koverta@
Gost
Puna koverta@

Duško je nemoralan čovek,aha.
A Migo i ekipa su moralni.

Radosav72
Gost
Radosav72

Sory, ne procitah tekst, samo naslov. A svaki dan vidim po jedan naslov DPS protiv Knezevica??? Zar nema institucija drzavnih da rijese spor sa ovim ” biznismenom”, nego mora partija( nebitno koja je) da rjesava ovo. DPS-ovci, na nivou ste DF-ovaca, na moju veliku zalost.

Pravi Crnogorac
Gost
Pravi Crnogorac

Ne javlja se Milo sto je cudno. Ko zna sto Knezevic ima protiv njega.

Marko
Gost
Marko

e zamislite jadne Vijesti koje sa DK rade zajedno

Kotor
Gost
Kotor

Marko, jadan si ti kad vidis samo kao konj

Perjanik
Gost
Perjanik

A kud ce vecih konja od vas kotorana, vidji kako vam lokalna vlast funkcioniše…

Blazo
Gost
Blazo

Obozavam saopstenja DPSa!

Aco
Gost
Aco

I ja, ismijem se do suza!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Dodji Duka ako si u pravu da vidimo sto je istina i neistina,nema potrebe da setas Londonom ako si nevin …

Kotor
Gost
Kotor

crnogorce, a sto ako je u pravu – da li si mislio da ce se tako postupat prema njemu

Darko
Gost
Darko

Dulence ne podnosi kritiku da je za svaki promasaj sam kriv . Izbrisao me je sa Instagrama . Zivi u svom svjetu

piko
Gost
piko

nemojte tako on vas je finansirao da Živite Bolje…nije posteno…

fond PIO @
Gost
fond PIO @

A snimak,mislim kuverta,kako bi to nazvali?

Azi
Gost
Azi

Eto tako!
On da se bavi biznisom.

Realan
Gost
Realan

A ovo sto je on pokazao to svi stanovnici Crne Gore odavno znaju ,samo dok mu je bilo dobro placao je reket i cutao i glumio patriotu .

Dragutin
Gost
Dragutin

Opušti se. Niko ovđe njega ne brani. Svako zna i ko je on bio sve ove godine.
Al moraš priznat da je lijepo viđet Miga, s oba oka, kako ga ljubi i tiska onu kovertu u džep. 🙂

Sigurica
Gost
Sigurica

Oj Ha… „ Nije Šojić Vuk gorski, nego mentor crnogorski” .

Dragutin
Gost
Dragutin

Đe si Dule, ne viđoh te od juče! 🙂
Ne znamo jos koga da krivi za krah i neuspjeh, svoj a i ako BOG da još po nekoga. 🙂 To ćemo tek vidjet.
Ali za uspjeh može da “krivi” isključivo DPS. Da nije bilo vas, ne bi ni Duška bilo. Ni Sveta. Ni mnogih drugih SvetoDuškova.

Zemlja čuda
Gost
Zemlja čuda

Kakva je to “država” kad ovakav i slični likovi godinama rade to što rade, a ona ćuti i gleda?

Kotor
Gost
Kotor

To je drzava kakvu je stvorio dps. Je li realno da to nisi shvatio

Hogar
Gost
Hogar

Došla voda do poda, a?

Himnošpijač
Gost
Himnošpijač

Gotovi ste!!!

razocarang i
Gost
razocarang i

DPS,lazi vise ne prilaze.

Send this to a friend