Politika

Dragica Perović da zakaže sjednicu na kojoj će biti smijenjena

Perović, foto: BokaNews

Sedamnaest odbornika DPS-a, SD-a, LP-a i Bruna Lončarević, danas je predsjednici SO Kotor Dragici Perović  predalo Zahtjev za sazivanje sjednice Skupštine opštine, na koj0j bi se raspravljalo o njenom razrješenju, saopšteno je CdM-u iz Demokratske partije socijalista.

Kako se navodi u zahtjevu, stekli su se svi uslovi za sazivanje sjednice, a imajući u vidu da je zahtjev za sazivanje sjednice Skupštine opštine potpisalo više od jedne trećine odbornika.

“Naime, 17 odbornika je potpisalo i dostavilo Vam 05.juna 2019.godine predlog za razrješenje predsjednice Skupštine opštine. Ovim putem zahtijevamo da  iskažete Vaš demokratski kapacitet i da  sjednicu što prije zakažete,  kako bi se stvorili uslovi da se deblokira rad Skupštine opštine i donesu odluke bitne za funkcionisanje grada i život građana Kotora. Ukoliko ne izvršite svoju zakonsku obavezu, sjednicu će shodno Zakonu sazvati podnosioci zahtjeva a sjednicom će predsjedavati odbornik Željko Avramović”, navodi se u Zahtjevu.

Potpisnici su zatražili da se u što kraćem roku sazovete kolegijum predsjednice Skupštine na kome bi zajednički odredili termin sjednice.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vaso
Gost
Vaso

U san se ne snila!

Oriðinal
Gost
Oriðinal

Muka je na nju😂

Koprc
Gost
Koprc

Je li im mnogo hitno? Šta kaže zakon o ovakvim situacijama?

Dux
Gost
Dux

Izbori,a ne kupovina ljudi,da se ne pravimo ludi,ponudili joj da bude direktorica bolnice,a nema kapacitet trafiku samostalno da vodi,i to je normalno ??? Smijurija

Duda
Gost
Duda

Laž kao sto je sve case laž.
BRUNA NI.JEDNU FUNKCIJU NECE ALI VI TO JADOVI BE MOZETE RAZUMJETI

Fileopg
Gost
Fileopg

laži nikome ne koriste….

Dokaz
Gost
Dokaz

Pa sto nisu isli izbori odma, ko je koga kupio kad se formirala ta koalicija koja jednog dana ne funkcionise?

Rade
Gost
Rade

Necete docekat da vam Dragica -pravnica zakaze sjednicu, ni mogucnost da se ufatite vlasti. Ona ce da oduglovlsci , da se uvede prinudna uprava pa izbori. To su njezine zelje.

Send this to a friend