Politika Plan kampanje Crna Gora u pokretu

Draginja Vuksanović-Stanković će obići većinu gradova u Crnoj Gori, razgovaraće sa građanima

Predsjedništvo Socijaldemokratske partije na današnjoj sjednici razmatralo je i usvojilo Plan kampanje „Crna Gora u pokretu“, koja će početi krajem septembra i u okviru koje će predsjednica Draginja Vuksanović-Stanković obići većinu gradova u Crnoj Gori, posjetiti institucije, privredna društva i razgovarati sa građanima.

Predsjedništvo je pozdravilo i ocijenilo uspješnom inicijativu za sazivanje sastanka partija i poslaničkih klubova koji su posvećeni dijalogu za obezbjeđivanje fer uslova za održavanje izbora, sa željom za inteziviranjem dijaloga kako bi se našlo rješenje za izlaz iz duboke institucionalne krize, reformisalo izborno zakonodavtsvo i obezbijedile pravno-političke garancije za njegovo sprovođenje, kao uslov za učešće opozicije na narednim izborima.

Predsjedništvo je ovlastilo predsjednicu Draginju Vuksanović-Stanković i zamjenika predsjednika i člana Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva Raška Konjevića da na bazi ovih zaključaka i okolnosti u susret sjutrašnjoj sjednici donesu odluku o učešću i stavovima na sjednici Odbora.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
F F
Gost
F F

A KO CE JE VOZITI?

Velimir
Gost
Velimir

A,jeli Ranjo ziv?

Fileopg
Gost
Fileopg

Biće opet da ide po tržnica i da se rukuje sa preprodavcima, to jest da ih časti po jedan besplatan rukostisak, tako značajan za razvoj demokratije i privrede Crne Gore. Opet će se čuditi boji raštanja i tikvica, a pratiti će je oni Vujović i Konjević ka što djeveruše prate nevjestu. Ulaziti će u prazne hale zatvorenih fabrika i razgovarati… Više »

Rajan
Gost
Rajan

Kakve jastoge, bolja je jagnjetina I pastrmka…

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Razgovaracu sa gradjanima..xaxaxax

Nole
Gost
Nole

Nemoj kod nas na Ct dolaziti jer te nemamo s čim počastiti, hahaha

Rajan
Gost
Rajan

A nace se one Holandske ili Spanske svinjetine…

Cetinjani
Gost
Cetinjani

Imamo no nećemo biti kući taj dan.

Puf
Gost
Puf

Veze sa mozgom

NBA
Gost
NBA

NAOBILAZILA SI SE ZA PRESJEDNICKE IZBORE,NEMOJ PRAVITI REPRIZU KUMIM TE BOGOM!

Fileopg
Gost
Fileopg

da nije i SDP počela sa promo štivima ka Mr Aljekse Demokrate….

KLM
Gost
KLM

I sta onda

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ništa

Send this to a friend