Politika

Đukanović: Petnjica infrastrukturnim projektima prati razvoj savremene Crne Gore

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 4. avgusta – Dana Opštine Petnjica, predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću, odbornicima i svim građanima Petnjice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Dan opštine prilika je da se još jednom podsjetimo bogatstva neprolaznih, univerzalnih vrijednosti multietničkog, multikulturalnog i multikonfesionalnog sklada Petnjice i bihorskog kraja, koje njeni žitelji i lokalno rukovodstvo, odlučno čuvaju i njeguju, prepoznatljivo čineći Petnjicu dijelom savremenog crnogorskog građanskog društva. Odlučnost da se preuzme odgovornost za razvoj Petnjice, prati pregnuće i proaktivan odnos lokalne samouprave koja veoma posvećeno doprinosi razvoju ovog kraja na dobro svih građana. Svjedoci smo da Petnjica danas infrastrukturnim projektima prati razvoj savremene Crne Gore, sa jasnom vizijom da treba nastaviti u tom pravcu”, naveo je Đukanović.

Uvjeren je da će Petnjica u godinama koje predstoje, zahvaljujući dugoročnim i održivim planovima, nesebičnoj posvećenosti dijaspore i u saradnji sa državnim organima, još kvalitetnije valorizovati svoje resurse, čime će se nastaviti dalji razvoj ovog kraja i dati podsticaj mladim generacijama da žive i stvaraju u svojoj Opštini što je garant izvjesno bolje budućnosti Petnjice.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
UFO
Gost
UFO

Hahahaha Petnjica sity metropola Crne Gore

Zalosna
Gost
Zalosna

Sta uradi Milo od drzave koju si zajedno sa nama stvorio, sad gledas zajedno sa nama kako je drugi darivaju srbima. Jesi li toliko postao nemocan….

Posteno
Gost
Posteno

Bravoooo, Petnjica je prioritet. Nema veze sto izgubismo drzavu. Pozdrav sa aerodroma od Porfirija

Cikoticka
Gost
Cikoticka

Milo kako si ti? Vidis li sta se cini od ove drzave i naroda,a ti o Petnjici?!!

Send this to a friend