Politika

Đukanović čestitao Dan Opštine Petnjica

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 4. avgusta – Dana Opštine Petnjica, predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću, odbornicima i svim građanima Petnjice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Vrijeme od osnivanja opštine je u punoj mjeri potvrdilo vašu odlučnost da preuzmete odgovornost za razvoj Petnjice, uz podršku Vlade i drugih državnih organa, što je učvrstilo njenu integrisanost u savremeno crnogorsko multietničko građansko društvo”, naveo je Đukanović u čestitci.

To je jedna od temeljnih vrijednosti koju baštini i današnja Crna Gora, zemlja koja ostaje važan faktor regionalne stabilnosti, uvažena članica NATO, dodaje, sa svim otvorenim pregovaračkim poglavljima za članstvo u EU, na strateškom putu stvaranja stabilnih uslova za prosperitetan ekonomski i demokratski razvoj i za evropski kvalitet života naših građana.

“U tim procesima građani Petnjice i cijelog Bihorskog kraja imaju svoje posebno mjesto i ulogu, što je potvrđeno i u ovom vremenu kada se Crna Gora, kao i cijeli svijet suočava sa pandemijom novog korona virusa i posljedicama tog nepoznatog izazova, na koji odlučno i solidarno moramo dati odgovore. Još jednom vam čestitam praznik, uz želje za dobro zdravlje građana Petnjice i srdačne pozdrave”, poručio je crnogorski predsjednik.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Muka Bogomi
Gost
Muka Bogomi

Pojma mi nemamo….mi ne znamo definiciju sistema…nas sistem ne funkcionise….

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Nije doviljna samo cestitka treba obradovati gradane investicijama!!!

Send this to a friend