Politika

Đukanović crnogorskim vojnicima: Odabrali ste jedan od najčasnijih poziva

Vojska Crne Gore jedna je od temeljnjih institucija naše države. Na sreću, ratne sukobe, kao i ratnu slavu ostavili smo istoriji i istoričarima. Savremena Crna Gora je važan faktor regionalne stabilnosti. Naša vojska danas ima svoje posebno mjesto i ulogu, i svoju prepoznatljivost u atlantskom vojnom savezu, rame uz rame s najvećim i najmoćnijim silama svijeta, istakao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, na proslavi Dana Vojske koji se danas obilježava na Cetinju.

<<<Pogledajte kako je na Cetinju obilježen Dan Vojske Crne Gore<<<

“Vi ste odabrali jedan od najčasnijih poziva, koji je u Crnoj Gori uvijek bio na posebnoj cijeni. Nadležni državni organi, kao i vrhovna komanda, čine i činiće sve da Vojska uvijek bude državna institucija za poštovanje. Kao i vojničko zanimanje koje će biti dostupno samo najboljima, najspremnijima, i najodanijima svojoj državi Crnoj Gori. Država će učiniti sve za poboljšanje vašeg socijalnog statusa, i za modernizaciju vojske u skladu sa savremenim potrebama i trendovima. Čestitam vam 7. oktobar-Dan Vojske Crne Gore, uz najbolje želje za mir i blagostanje, za profesionalne uspjehe i ličnu i porodičnu sreću”, kazao je Đukanović crnogorskim vojnicima.

Prema njegovi riječima već drugu godinu Vojska Crne Gore slavi svoj Dan kao sastavni dio snaga NATO, najvećeg vojno političkog saveza u istoriji čovječanstva.

“Upravo je dobro osposobljena, efikasna, interoperabilna Vojska Crne Gore bila snažan pokretač zemlje do ostvarenja prvog spoljnopolitičkog prioriteta-članstva u Alijansi. Siguran sam da će se tek sa vremenske distance objektivno sagledati i cijeniti veličina i značaj tog podviga, najvećeg poslije obnove crnogorske državnosti prije 12 godina”, naglasio je predsjednik države.

Podsjetio je da za odbranu Crna Gora već izdvaja za odbranu 1,7 odsto BDP-a, s jasnim planom da i prije 2024. dostigne dva odsto, kao i 20 odsto ukupnog budžeta odbrane za modernizaciju do 2022. godine, što je standard NATO.

“Naravno, to je izdvajanje za našu odbranu i Vojsku, a ne kako bi htjeli predstaviti kritičari i protivnici aktuelne državne politike-neodgovorno trošenje novca poreskih obveznika za NATO. Dakako, i NATO smatramo svojim, o čemu najbolje svjedoči član 5 Vašingtonskog ugovora. Članstvo u Alijansi je snažan podsticaj ka ostvarenju sledećeg spoljnopolitičkog cilja, članstva u EU, s obzirom da smo u poodmaklom pregovaračkom procesu”, rekao je on.

On tvrdi da se već osjećaju veoma pozitivni efekti kroz veći priliv investicija ne samo iz država NATO-a, već i iz cijelog svijeta, dok je broj turista iz zemalja Alijanse povećan u prvoj godini za 25 odsto.

“Koristim priliku da posebno naglasim značaj našeg članstva u NATO i za region u kojem živimo. Sa zakašnjenjem, iz poznatih razloga, Zapadni Balkan se ipak opredijelio za integraciju u evropski sistem vrijednosti. Vjerujem da pozitivni primjeri kao što je crnogorski doprinose istrajnosti državnih politika svih zemalja regiona na tom kursu. To može biti od presudnog značaja za očuvanje i unapređenje stabilnosti i otvaranje perspektive bržeg razvoja zapadnobalkanskog društva u cjelini”, ocijenio je Đukanović.

Foto: CdM

Između ostalog je naglasio da se Crna Gora s poštovanjem odnosi prema tom velikom zajedničkom svjetskom nasljeđu.

“To je sasvim logično, imajući u vidu oreol Crne Gore kao kolijevke slobode. Vojska Crne Gore je jedna od temeljnih institucija naše savremene države. U modernoj crnogorskoj vojsci sjedinjena je naša slobodarska tradicija i naša euroatlantska stvarnost. U njenoj sadašnjoj ulozi jasno se prepoznaju vizija i stremljenja moderne Crne Gore, snažno utemeljena u našoj velikoj istoriji i herojskim podvizima mnogih
generacija. Te ideje su bile i ostale zajedničke: sloboda, nezavisnost i odbrana mira i nacionalnog i državnog dostojanstva”,  naveo je Đukanović.

Ministar odbrane Predrag Bošković je poručio visok barjak crnogorski nek se leprša kao stari svjedok nebrojenih pobjeda, one vojske koja je riznica slavnih uspomena velike prošlosti.

Foto: CdM

“Vojnici. Vjerno zakletvi služite pod zastavom našom kao su naši pretci toliko puta prije. Slavno stojite na stopama onih pred kojim su tuđinski barjaci uzmicali, a u čast kojih se prva podizala zastava crnogorska”, obratio se Bošković vojnicima.

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Dragutin Dakić istakao je da je Cetinje bila baklja slobodarskog duha Crne Gore.

Foto: CdM

“Vojska Crne Gore odano služi interesima države, i spremna je da brani tradiciju Crne Gore i njenu nezavisnost. Godina je prošla od kada smo postali članica NATO. Njihovi helikopteri daju doprinos u zaštiti građana od požara, nabavili smo nova oklopna vozila, radimo na unapređenju flote na moru. Opremićemo svakog pripadnika da odgovori izazovima Crne Gore. Vojska pomaže građanima. Čast je biti dio stroja Crne Gore. Nositi znamjenje na grudima, služiti svojoj zemlji”, rekao je Dakić.

Ovo je prvi put da Vojska Crne Gore svoj dan slavi na Cetinju.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SVETA RIJEC NE
Gost
SVETA RIJEC NE

E MOJ PREDSJEDNICE KADA BI ZNAO KOLIKO IMA DOBRIH POZIVA PRVO BI DAO NASIM STRUCNJACIMA DOBRE PLATE DA NE ODLAZE U ZEMLJE IZ KOJIH DOLAZI NATO….

R. Srpska
Gost
R. Srpska

A uredništvo molim da mi pusti komentar dolje, kakve veze ima. Zar se moramo kriti ???

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

dobro nas pustise srbi da napravimo svoju vojsku , evo ove na kosovo zabavise o jadu ali ce je i oni formirati brzo.. pa onda neka tresu gace sa dvije strane.. sa trece braca hrvati… sa cetvrte muslimani iz bosne tako da ce se oni sad malo smirit… da ne pale narod po srbiji svako malo kad dignu ona 4… Više »

Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

Kralj, a nepismen! I nepovezan!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Pored uvaženog Ministra Boškovića, narod Republike Srpske će vječno biti zahvalan i uvaženom Predsjedniku Milu Đukanoviću. Ljeta 1991. godine, u BG je odziv na mobilizaciju bio 4- 5 %. A tamo je tada debelo učestvovao u vlasti i Vučić i Vulin. A za vrijeme uvaženog Gospodina Mila, ljeta ’91- odziv na mobilizaciju u Crnoj Gori je bio preko 90%. Brate… Više »

Zastavnik
Gost
Zastavnik

Promasio si. Te 91. Crnogorci su se odazvali na poziv Slobodana Milosevica. Za Mila Djukanovica nijesu ni znali na kojoj je funkciji ! Ako kome treba da se zahvalis onda je to sjenima Milosevica i narodu Crnogorskom. Danas bi odziv u Crnoj Gori bio kao onda u Beogradu a u Beogradu isti kao tada. Ko je napredovao ?

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Druže zastavniče !

1. Milošević je Crnogorac
2. Da neko napadne Crnu Goru danas, odziv u Crnoj Gori bi bio kano u BG onda

Zaključak izvodim iz nespornih činjenica o vašoj legendarnoj slozi i jedinstvenosti.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Još nešto druže zastavniče. Rata na ovim prostorima više biti neće. Druže zastavniče preporučujem ti da pričitaš pismo masona 33. stepena Alberta Pike-a ) Manciniju iz 1871. godine. Tamo lijepo piše ( naglašavam da je to 1871. god.) u kojoj globalni moćnici moraju izazvati 3 svjetska rata. Prvi da bi se uništila 4 tadašnja velika carstva ( njemačko, rusko, austrijsko… Više »

SVETA RIJEC NE
Gost
SVETA RIJEC NE

R.Srbska
Crnogorac sam time se dicim …Evo sto dodje da kazu da Milo nije ni bio rodjen samo da ga ne diras…
Svaka tebe cast na komentar ..Znam kako su se urucivali pozivi…huskao narod.Maltene je bilo price da Boku napadose ustase..Ustade narod zahvaljujuci OVIJEMA STO DANAS HOCE DA SPERU SA SEBE SVAKU ODGOVORNOST .

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Nemam ja ništa protiv Cg druže, i ja sam starinom od Šaranaca i od Pipera. No vidi jednu stvar. Milo Đukanović proevropski demokrata koji je tri decenije na vlasti, a izašao iz Miloševićevog šinjela. Onaj naš glavonja Dodik bio protiv rata ( Vens- Ovenov sporazum maja 1993.). na vlast došao februara 1998. godine na tenkovima NATO-a. Često navodim. Gledamo jedne… Više »

momo-divlji
Gost
momo-divlji

nevješta konstrukcija, lično MĐ je dolazio `91. da razgovara sa rezervistima i molio da se ne brukamo da puške bacamo jer naša tradicija je ratnička i da treba da se razračunamo sa ustašama i destruktivnim elementima širom SFRJ. Sve ostalo ko drugačije kaže je LAŽ, jer sam lično prisutan bio .

Fap
Gost
Fap

Zna li ko koliko kosta bodulski metar drva ?

JAAA
Gost
JAAA

Prvo nagradite dobrom platom a onda ce biti jos visd dobrih rezultata..Kako vojske tako i sudstvo …policiju…doktore…i sve one koji zavrsise dobte skole ..Vjerujte nasi fakulteti su veoma cijenjeni u inostranstvu..Zadrzite kadar u drzavu…Nemojte da nam djeca odlaze jer druge drzave ih dzabe dobiju…Nasa drzava im je ipak dala znanje koje se cijeni vani..Ucinite sve da ostanu nasi strucnjaci u… Više »

Mugabe
Gost
Mugabe

E pa da vide računa i tome, imali bi pravo poštovanje.

Mase avetinjo
Gost
Mase avetinjo

JAAA upravo tako …Odlaze jer da ih cijene dali bi i plate..Znam da je istina da se nekadasnji tehnicki fakulteti a mislim i danas dobro cijenio Van nasih granica..Znaci imamo kadar samo ga treba platiti ..

SVAKI DAN BRUKA
Gost
SVAKI DAN BRUKA

Neka im daju plate pa ce vidjeti da se o banderi ne klate

prijatelj
Gost
prijatelj

Dosta je Milo ostarao. Je li mu dosta politike poslije 2023? Napreduje Crna Gora. Kakva je bila prije 12 godina dobra je sada 🇲🇪👍✊

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Druže, osnivač SDS-a u Kninu, Jovan Rašković je bio pametan čo’ek. E, baš zato što je bio pametan smijenili su ga i doveli na vlast Slobovog poslušnika, glupavog Milana Martića komandira policijske stanice. Bio je psihijatar po struci i proučavao je fenomen vlasti. Došao je do zaključka : naj veću ljubav na svijetu ljudi bi trebali imati prema svojoj đeci.… Više »

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@r.sprska, eh, vidis, taj ‘glupavi vlah martic’, mogao je zlociniti tako kako je zlocinio upravo zahvaljujuci joste glupavijima od sebe. u tu svekoliku glupavost bili su ukljuceni vrh velikosrbske JNA, UDBA, KOS, paravojne srbocetnicke arkanove i seseljeve jedinice, itd. stupanj glupavosti iz marticevih redova ocituje se u sljedecoj izjavi. ‘e da vi recem sto mi je najmrze. dobro da me… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Odjebi budalo od mene, samo mi se kačiš na komentare a ni ne čitam šta lupetaš.

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@r.sprska, vidim da se ti kvacis meni, i to vrlo uzbudjen. neobicno za nekoga tko tvrdi da ne cita napisano. nu, nije ni bitno, pisem izkljucivo da bi citali oni koji to zele. naravno, pisat cu i nadalje ondje gdje mislim da je potrebno.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Slažem se sa Predsjednikom Đukanovićem iz samo jednog razloga. Ministar Vojske Crne Gore je uvaženi Gospodin ( mala slova nijesu slučajna) Predrag Bošković. Ako neko dirne u njega onda će u meni, a i u narodu Republike Srpske imati ljutog i trajnog neprijatelja. Hrabar borac, za slobodu Republike Srpske nije žalio ni ono najvrrijednije. svoj život. Moja jedinica ” Garda… Više »

Petar Pet rovic
Gost
Petar Pet rovic

Најстрашнија болест данашњице је недостатак стида. Ако се још можеш постидети, значи да си Човек.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ministar Bošković nas je debelo zadužio. A ovako nešto je za njega sitnica : https://www.youtube.com/watch?v=yx5bU_7zVGQ Pmtičemo njegovu herojsku orjentaciju do dana Suda Strašnoga, kad vrijeme na neki tajanstveni ( i nama običnim smrtinicima neobjašnjivi način ) bude utonilo u vječnost. I zašto ste mi izbrisali pošljednji komentar ???? Šta ima loše u njemu ??? Jel’ koga vrijeđa, Ako se neko… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Dobri ljudi, ne lupajte minuse na gornji komentar jer u borbama na ovom mosti u Derventi imaju i dva dobrovoljca iz Crne Gore. Garantujem krvlju ispod grla, viđeo iz prve ruke.

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@r.sprska, svidja mi se tvoj sarkazam, pravilno zboris. ipak, postoji ona stara latinska mudrost koja glasi, ‘errare humanum est, perseverare autem diabolicum et tertia non datur’. recimo da cemo milu i njegovima pulenima joste ovaj put progledati kroz prste.

Nikolina
Gost
Nikolina

Jadno ali nekako svecano ko na pokajanje …..

Petar Pet rovic
Gost
Petar Pet rovic

Više zvanica no cijele vojske,lelee mene Crna moja goro !!!

Pero bojanaš
Gost
Pero bojanaš

Svaka čast! Divne scene sa novog stadiona! Predvidjen je obilazak fabrike čokolade a onda izlet žičarom do mora!

bodulski borej
Gost
bodulski borej

milo je izgleda podpuno zaboravio sto je ‘castna’/’necastna’ JNA sa svojima generalima (necastnicima/uglavnom ‘pljake’) cinila/radila na balkanu od pocetka devetdesetih do novoga tisucljeca?! je li to primjer castne ili necastne vojske i vojnoga poziva? milo je i tada bio u vrhu vlasti u crnoj gori, a i ‘bodrio’ je neke druge vojske. nemojmo o ‘casti’ vojnoga poziva kada su lose… Više »

Lazi
Gost
Lazi

Daj Crveni ne davi! Znamo svi sta ste radili od I Svijetskog. Jesi normalan ti jbt?

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@lazi, ne, ne znamo sto smo ‘mi’ sve to radili i cinili, pace djelali, od prvoga svjetskoga rata do danas. bilo bi lijepo ukoliko bi nam ti to pojasnio, ali tek nakon sto naucis osnovna gradiva iz povijesti.

Lazi
Gost
Lazi

Ajde covjece nije ti ovo Gazimestan.

gramatika
Gost
gramatika

Nauči pravopis!!! Nije podpuno, a nije ni častna, odnosno nečastna!!! Potpuno, časna, odnosno nečasna!!!

bodulski borej
Gost
bodulski borej

ovu crnogorsku vojsku rusija moze pobrisati s lica zemlje za 30min skupa s cijelom crnom gorom, i to objektivno. bez da se uobce priblizi otrantskima vratima. ne treba preuvelicavati i lupetati gluposti. vojnicki poziv je kao i svaki drugi, moze biti castan i necastan. najbolji primjer vam je SAD, gdje vojska doslovno radi svasto i kako pojedinima zapovjednicima puhne. NATO… Više »

Realno
Gost
Realno

O postenju prica blavor milo 😭😭😭😭😭 najveci lupez u istoriji ove nesrecne drzavice!

Gaeta
Gost
Gaeta

Biti vojnik je nešto divno i svako se ponosio kad bi to postao. Koliko đece ovih funkcionera što vode Crnu Goru služi u ovoj našoj vojsci? Da li je iko od njih išao u mirovnu misiju u Afganistan ?

neobrazovani
Gost
neobrazovani

Nijedno njihovo dijete nije išlo u Vojsku. Evo npr. Blažo. Taj momak koji sada projektuje đe će da izgradi hidroelektranu u tatinoj državi.

NBA
Gost
NBA

ZASTO? ZASTO MI NE OBJAVITE KOM.ODNOSNO ODGOVOR OVOJ SOTONI “MUGABE”!?ZNACI ON MOZE DA PLJUJE ,A NEMOZE ODGOVOR!? GOSPODO IZ CDMa MALO SAVJEST UKLJUCITE!

Mugabe
Gost
Mugabe

Ti pljujes idiote. Ja istinu pričam avetinjo.

Vaka
Gost
Vaka

Kako izdajnicima raste temperatura na pomen svega crnogorskog. Treba stalno ponavljati i za drzavu i za vojsku i za crkvu iza NATO,…., dako puknu od muke

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Samo jacajmo vojsku. Uvesti i obavezan vojni rok od tri mjeseca poslije srednje preko ljeta. Ko nece da sluzi s puskom dvije godine neka sluzi cisteci gradove, magistralne i lokalne puteve itd.

Mugabe
Gost
Mugabe

Možeš ti to i odma pošto si veliki patriota. Sta čekaš? Ajde kralju ne drobi po cijeli dan iz tog sela nego metla u ruke i čisti državu.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Prti posrbko put Rusije

Mugabe
Gost
Mugabe

Ajde metlo jedna čisti! Sta prosipas tu lazni patriotizam!? Eto te ko Vladika Njegoš, pucas od mudrosti, ali za drugoga.

Lazi
Gost
Lazi

Nemam indijanac, nego daleko više. Pogotovo što mi je jedan pradjed bio Rus. BTW donio ti je u CG sanduk knjiga bas kobne 1918. Zamisli bio po logorima Mađarske, Njemacke pa preko Krita došao u CG. Zamisli imao je sliku Kralja Nikole doma. Prognan padom Romanovih. Znaš li ti koliko Rusa ima u CG od kad sebe bacuska moj izCucaa.

Mugabe
Gost
Mugabe

Oli legendo? Ajde, čim se ti prihvatis metle eto mene za tobom!!! Je li pošteno? ??

Mugabe
Gost
Mugabe

Mogu ja i u Rusiju ako te bas zanima! Ruska krv teče mojim venama kao i svim Slovenima! Kad te moj pradjed oslobadjao nisi ni bio u planu sivi ticu! Da kleknes i pokoris se kad spomenes CARSKU RUSIJU ROMANOVIH!

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Imas slovenske krvi 6% kao i ja. Pogledaj DNK. No stavi sajkacu na glavu i travcicu usta te cuvaj ovcice.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nije on u selu nego se zavukao u toplinu svoga nicka!

Što se radi
Gost
Što se radi

Sa ovom božjom silom možemo i na Rusiju i na Ameriku. Istovremeno!

neobrazovani
Gost
neobrazovani

Tramp predsjednik Amerike države velike reče da će Crna Gora izazvati treći svjetski rat ✊🇺🇸 A zaboraviste prijatelji tu čuvenu izjavu? Kako je crnogorska Vojska mala, ali jaka ✊🇲🇪

Versaci
Gost
Versaci

Je li ovo veka u crvene cizme

Bali-beg
Gost
Bali-beg

Iz Tuzi, specijalne vojne!

NEKO NOVO DOBA
Gost
NEKO NOVO DOBA

Zasto ne posaljes sina ili svoje bliznje da i oni budu CASNI , ili je bolje biti NECASTAN pun para i lagodan zivot.Mnogi su tamo ne iz CASTI vec primorani iz finasijskih razloga da izdrzavaju svoju porodicu rizikujuci svoj zivot

CG.
Gost
CG.

Volim svoju Državu, ali muzika mnogo podsjeća na marš koji se u Primorju svira na sahranama. Nije sprdanje, nego neka promjene melodiju. Đe ovu nađoše, od tolikih marševa?

Kutinjo
Gost
Kutinjo

Df na aparatima

Leptir
Gost
Leptir

Biti vojnik je najbolji posao u drzavi Crnoj Gori. Ne radis nista, beneficirani radni staz. Kud ces ljepse.

Izgubljen
Gost
Izgubljen

Pa ti se prijavi. Da uzivas i pocines malo.

Leptir
Gost
Leptir

Nece me primiti. Nijesam clan partije

elena
Gost
elena

Bravo za vojsku, svaka cast. Oni su nas ponos.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Što će Vujanović tu, zaboravio da nije više predsjednik ?

Dirigent
Gost
Dirigent

Primijetio sam da u zadnje vrijeme komentari koje postavljaju navodno “Srbi” vrijedjaju Crnogorce i Crnu Goru. Molio bih moderatore da reaguju.
A sto se teme tice, Crnogorski vojnici su uvjek bili za ponos i diku. Osim kad su srpski oficiri komandovali njom.

Mugabe
Gost
Mugabe

Kao i Nikola sto nije htio ni svoju zemlju da brani. Pa Vukotic SRBIN uze stvar u svoje ruke.

CG.
Gost
CG.

M.: Što to pričaš, nesrećniče?!

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Nidžo je sa zlatom i porodicom uteka iz Crne Gore a serdar Janko mu je poručio: Idi kud si naumio, dabogda se moje i tvoje oči nikad više ne gledale!

Mugabe
Gost
Mugabe

Zamisli tada te sramote, da u CG nećeš sa ideš u odbranu zemlje, nego žensko ide mjesto tebe. Lowara tebra

Mugabe
Gost
Mugabe

Šta sta pričam idiote? Misliš da mu je Nidzo naredio da ide na Mojkovac? Pa je ovaj od sramote, što takve patriote kao ti, nisu htjeli da se bore poveo cerku.

NBA
Gost
NBA

Dirigent,BRAVO ZA KOMENTAR! U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA OVIM STO SI NAPISAO!

neobrazovani
Gost
neobrazovani

Dirigent ajde diriguj Betovenovu Mjesec sonatu lakše će ti biti.

tragikomedija
Gost
tragikomedija

nabavice i vojnike ,sve za pare.do skoro nismo ni imali vojsku a vojni rok je odavno ukinut.vidite kako se licemjerno sve odvija sad odjednom ulazemo u vojsku a gradjani se jedva krpe.cista propaganda po uzoru na usa koji favorizuju rat jer nasilnicki upravljaju.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kad o poštenju pričaju Đukanović i Bošković, onda znam koliko je sati

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Čast je, ponos je, zadovoljstvo je služiti vojsku svojoj zemlji…. Ja sam ja služio Jugoslaviji i bili su samnom svi od Slovenaca do Makedonaca što mi je bilo drago i onda se eto ta jugoslavija raspada i ja dezertirah bacih pušku i srećan sam što nisam nikom zlo napravio uradio u bosni i hrvatskoj već došao u svoju Crnu Goru,… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Moš’ misliti kakva si ljudskovina kad se ponosiš dezerterstvom.
“A ja rvah i tada i sada,
ti izdade prije i poslije”.

Mugabe
Gost
Mugabe

Opet bi je taj bacao ne brini.

drug
Gost
drug

Jesi li donio kući frižider ?

Nije bitno
Gost
Nije bitno

A dje su vojnici?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Zadnja rupa na svirali!

100% MNE
Gost
100% MNE

Vojska Crne Gore -ponos i cast domovine!!!

NBA
Gost
NBA

SRECNO CRNOGORSKIM VOJNICIMA! BRANITELJIMA SVOJE DRZAVE CRNE GORE! SVAKA CAS I POSTOVANJE NA SVEMU STO STE URADILI ZA CG GOS.PRESJEDNICE DJUKANOVICU!!!

veki
Gost
veki

ona Medenica svestrana starka ispred KBC sad na Cetinje a svaki put novi imidž za nastup

JaoJao
Gost
JaoJao

A ima stil kao da je iz Rumunije

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ovo je opremio Bali-beg! U pola cijene.

JaoJao
Gost
JaoJao

Neko je moj komentar ocijenio kao los. To ce biti neko ko misli da je ovo dobra odjevna kombinacija. Mozete li je zamisliti u istoj suknji koja je malo kraca od ove? 🙂

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Na ….štrase u Berlinu!

veki
Gost
veki

vojska bez vojnika, a ,,gospoda oficiri,, gdje su završili s. vojnu školu ili akademiju NE ZNAŠ

dagy
Gost
dagy

U bosnu

roro
Gost
roro

Pa što ne pošalješ Blaža da služi vojsku? Mada je mijenjanje i zaustavljanje toka rijeka po sjeveru CG patriotski čin.

bravo
Gost
bravo

Poziv cuvara drzave i sigurnosti gradjana vrijedan svakog postovanja.

lela
Gost
lela

Svaka cast vojnicima i svima koji brinu o nasoj bezbjednosti.

Dirigent
Gost
Dirigent

Cestitam Dan Vojske Crne Gore, da nam bude savremena efikasna i vjecna kao Crna Gora!!!

cesare
Gost
cesare

Samo je BOG vjecan i nista drugo

Nebeski
Gost
Nebeski

I srbi!

BG-PG
Gost
BG-PG

E bruke ove države i vojske….kakvi su ovo hvalospjevi a tek od koga kukala majka….zastidje za generacije….

Dirigent
Gost
Dirigent

Ajde ti u Srbiju i tamo se ponosi, no se bojim da ces kao srpski patriota poc na Kosovo.

cesare
Gost
cesare

Pustite se te srbije propale vec se uporedite sa npr slovenijom te njoj parirajte ili islandom

BG-PG
Gost
BG-PG

Srbija propala?????Jadnice jadni pakosni i zavidni…..

cesare
Gost
cesare

Jadnik i pakosnik si ti a najvise duhovni slijepac

građanin pokorn
Gost
građanin pokorn

Staro jezgro Cetinja je blokirano! Ne može se do kuće i posla doći! Zašto? Da li je bezbjednost funkcionera i gostiju u pitanju ili možda demonstracija ”sile” radi utiska?

Kotor66
Gost
Kotor66

Stvarno sam se dobro nasmijao ali bas

Srbi fasisti
Gost
Srbi fasisti

Ima ona stara ko se zadnji smije najslađe se smije! Neces se tako smijet kad se budu smijali tebi i tebi slicnim izdajnicima! Rijesicemo mi pitanje vas izdajnika kad tad!

BG-PG
Gost
BG-PG

Kako si jadan i smiješan i ti i tvoja država zajedno sa vojskom….pihhhh

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Piči posrbice u Knić

cesare
Gost
cesare

Izdajnik je relativan i diskutabilan pojam,ali da se treba rijesiti to svakako

Send this to a friend