Politika Predsjednik Odbora Glavnog grada DPS-a Podgorica, Časlav Vešović

Đukanović da ostane na čelu DPS-a, u vrhu partije da bude nova generacija

Predsjednik Odbora Glavnog grada Demokratske partije socijalista Časlav Vešović kazao je u intervjuu za Pobjedu da bi predsjednik DPS-a Milo Đukanović zbog novih izazova trebalo da ostane na čelu te partije. On je dodao da je to stav partijske baze u Glavnom gradu ali i njegov lični stav.

Vešović je kazao i da je naglašena potreba da u najvišim partijskim strukturama treba stvariti prostor za još veću afirmaciju predstavnika novih generacija koji imaju neupitnu političku reputaciju.

Vanredni Kongres DPS-a biće prema najavama održan do sredine decembra. Da li je određen precizan datum i da li će nakon Kongresa biti organizovani partijski izbori na lokalnom nivou?

VEŠOVIĆ: Veliko interesovanje javnosti za unutarstranačke izbore u DPS-u je očekivano. Kada važne odluke donosi partija – koju podržava najveći broj građana Crne Gore – onda one imaju najveće posljedice po društvo u cjelini. Od osnivanja, naša politika je imala emancipatorsku ulogu u Crnoj Gori. Siguran sam da će i nakon Kongresa, DPS nastaviti da daje snažan doprinos tom cilju.

Predsjedništvo DPS-a je donijelo odluku o formiranju Odbora za pripremu Kongresa, na čelu sa gradonačelnikom Podgorice Ivanom Vukovićem. Odbor iz više uglova sagledava potrebe sprovođenja reformi i modernizacije partije u strukturalnom i programskom smislu. Već je profilisano nekoliko odličnih ideja.

Datum održavanja Kongresa će odrediti nadležni organi partije, dok će odluke o izbornim konferencijama na lokalnom nivou uslijediti nakon Kongresa. Utvrđivanje uzroka i posljedica rezultata izbora od 30. avgusta, koji su bili ispod očekivanja, bilo bi nedostatno bez analize i na lokalnom nivou.

U najavi Kongresa saopšteno je da se očekuje kadrovska obnova i dinamiziranje rada na svim nivoima. Da li će doći do značajnih promjena u vrhu stranke a ne samo na nižim nivoima po dubini?

VEŠOVIĆ: Poruku građana od 30. avgusta smo dobro razumjeli. Promjene su neophodne, zato organizujemo Kongres. Međutim, Kongresom DPS-a se na javnoj sceni bave razne strukture društva. Ima onih, koji u nama vide posljednji branik moderne, multinacionalne i evropske Crne Gore i, bez obzira na to da li su naši glasači, dobronamjerno iščekuju prilagođavanje DPS-a novim okolnostima i nužne promjene, koje smo i sami najavili. Na drugoj strain, postoje političke i parapolitičke organizacije, koje blagim tonom i navodno dobrim savjetima, priželjkuju ozdravljenje DPS-a, a istina je da bi nas najradje izbrisali sa političke scene.

U dugom političkom stažu nijesmo pokazali naivnost, nećemo ni sada. Odluku o tome kako će izgledati personalni sastavi naših organa ćemo donijeti samostalno, u skladu sa interesima naše partije i Crne Gore i potrebom da na narednim izborima uvećamo podršku birača, a ne prema mjeri naših kritičara.

Da li Đukanović treba da ostane na čelu partije?

VEŠOVIĆ: Nakon održanih izbora, u Podgorici smo organizovali političke aktivnosti u kojima su, poštujući epidemiološke mjere, obavljeni razgovori sa ogromnim brojem naših aktivista u svim djelovima Glavnog grada. Prezentovani su nam nepokolebljivi stavovi i odlučnost da nastavimo sa odbranom naših političkih ideja.

Istovremeno, uzimajući u obzir činjenicu da se naše društvo suočava sa složenim izazovima, i da partija treba više nego ikad mudro i iskusno rukovođenje, iskazano je očekivanje da Milo Đukanović ostane na čelu DPS-a, što je i moj lični stav. Naglašena je i potreba da u najvišim partijskim strukturama treba stvariti prostor za još veću afirmaciju predstavnika novih generacija koji imaju neupitnu političku reputaciju.

Da li će DPS istrajati na svom partijskom programu koji predviđa, između ostalog, i formiranje jedne pravoslavne crkve?

VEŠOVIĆ: Program DPS-a je odlična platforma za ekonomski i društveni razvoj Crne Gore, vladavinu prava, afirmaciju građanskih sloboda, evropsku integraciju, snaženje multinacionalnog i multivjerskog karaktera našeg društva… To su sinonimi naše politike, temeljne vrijednosti koje se ne mijenjaju.

Vjerujem da se pitanjem regulisanja pozicije vjerskih zajednica zakonom, kao što to rade sva civilizovana društva, grubo manipulisalo i da ono nije adekvatno obrazloženo javnosti. Međutim, nijesu sve ideje, koje smo javno afirmisali imale u startu veliku podršku građana, poput odluke da ne učestvujemo u sukobu sa NATO-om 1999. godine, zatim obnove državne nezavisnosti, članstva u NATO…

Vremenom se ispostavljalo da su to najbolje odluke u interesu naše države. Nikada nijesmo slijedili politički populizam i demagogiju. Program pravimo prema potrebama našeg društva i budućnosti Crne Gore.

Da li DPS-u odgovara najava o novim izborima za godinu dana i da li se razmišljalo o formiranju jednog suverenističkog bloka koji bi se suprotstavio aktuelnoj većini?

VEŠOVIĆ: Svaka opozicija na svijetu priželjkuje izborne utakmice na kojima dobija šansu da osvoji većinsko povjerenje birača. Saradnja naše partije sa koalicionim partnerima bila je plodotvorna, ostvarili smo zavidne rezultate i približili smo naš sistem evropskim vrijednosnim standardima. Ta saradnja se nastavlja i u novim okolnostima.

Naši koalicioni partneri su dokazali da su lojalni interesima Crne Gore i da njihovu dosljednost ne mogu testirati oni, koji preko noći natpisima i prozivkama tjeraju manjine van države i uništavaju njihovu imovinu, a preko dana ih brane, i to dovoljno dugo da se napravi poneki selfi ili video zapis za društvene mreže i omiljene medije.

U Podgorici je opozicija na parlamentarnim izborima osvojila značajno veći broj glasova od DPS-a. Lokalni izbori su za godinu i po. Da li postoji strategija kako da “pomjerite klatno“?

VEŠOVIĆ: Provokacije naše političke konkurencije kroz tvrdnje da je rezultatom parlamentarnih izbora manifestovana promjena političkog stava o lokalnoj vlasti u Podgorici, predstavljaju grubo potcjenjivanje lokalnih tema, nadležnosti i funkcija lokalne samouprave. Istovremeno je to i nepoštovanje samih birača i njihove demokratske zrelosti i sposobnosti da prave razliku o čemu odlučuju na kojim izborima.

Siguran sam da građani Podgorice cijene posvećenost predstavnika naše politike u lokalnoj upravi i da su zadovoljni stepenom realizacije kapitalnih investicija, ali i drugim aktivnostima koje povećavaju životni standard i čine život ugodnijim i ljepšim. Dešavalo se i ranije da naši rivali na parlamentarnim izborima u Podgorici naprave veliku razliku u njihovu korist, a onda na lokalnim izborima budu ubjedljivo poraženi. Ali se nećemo na to oslanjati, niti očekujemo da se samo od sebe desi. Već sam kazao da će se nakon Kongresa i na lokalnom nivou u partiji sagledati što treba mijenjati u organizaciji i da li se u pojedinačnom ili kolektivnom postupanju mogu pronaći uzroci nezadovoljavajućeg izbornog rezultata, i u skladu sa tim preduzeti odgovarajući potezi. Uvjeren sam da ćemo nakon toga biti još spremniji za uspjeh DPS-a u Podgorici u maju 2022. godine.

Formiranje vlade kao rijaliti
Nakon više od dva mjeseca pregovora u kojima su viđena krupna neslaganja i ideološke razlike, nova parlamentarna većina je izašla sa prijedlogom kandidata za ministre. Kako vam izgleda novi koncept koji je ponuđen?

VEŠOVIĆ: Dešavanja na suprotnoj strani političke scene neodoljivo podsjećaju na rijaliti emisije. Umjesto visokog nivoa ozbiljnosti i stručnih razgovora, koje karakterišu proces formiranja najvažnijeg državnog organa u jednom društvu, a to je izbor vlade, do sada smo imali priliku da vidimo neozbiljnost, neodgovornost i nepovjerenje između tri koalicije koje ukupno čine 20 partija i pokreta. Vjerujem da izjave predstavnika aktuelne većine nijesu iznenađenje za dobre poznavaoce političkih prilika u Crnoj Gori, ali je sigurno zanimljivo upoznavanje sa sklonostima onoga koga šira javnost nije imala prilike do skoro da upozna, mandatara. Od dočekivanja militantnih nacionalista do izbora apostola umjesto ministara, zapravo je zabrinjavajuće njegovo potcjenjivanje građanskog karaktera i potreba našeg društva, kroz potenciranje jedne vjere i jednog naroda.

Upozoravali smo da će, u slučaju pobjede naše konkurencije, biti na iskušenju građanska Crna Gora i državni identitet. Sada je to svima jasno, i domaćoj i međunarodnoj javnosti. Svaki nasrtaj na državne interese i integritet, tradiciju i kulturno nasljeđe Crne Gore naići će na naš ubjedljiv politički odgovor.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Deta
Gost
Deta

Princ Nikola da predvodi pro crnogorski blok. Milo kralj

BosaNova
Gost
BosaNova

To je obicno sminkanje, ili korjenite promjene i razlaz sa 30godisnjim politikantima ukljucujuvi i Sefa ili cete nestati sa scene

Rogo
Gost
Rogo

Politicko samoubistvo! Novi kadrovi su potrebni, neoprljani, bez hipoteka prošlosti. Prije svega koji gaje iskrenu emociju prema ovom gradjanskom društvu. Sa poltronima i profiterima treba raskrstiti napokon, ako misle da budu kao fenix.

Morpheus
Gost
Morpheus

Znaci sve isto samo kozmeticke izmjene…necete ni 15% glasova imati tako

Markoza
Gost
Markoza

Treba ukloniti hiene koji su preko dps postali bogatasi . Ljudi bez imena bez znanja bez skole bez rada. Sve to treba ukloniti i staviti dje im je mjesto a normalne skolovane ljude i one koji oce da radi ukljuciti.

Bata Cuce
Gost
Bata Cuce

Što čekaju ovi iz PG. Izgubili 30.000.razlike a bi da se pitau i savjetuju.

Fortuna
Gost
Fortuna

Narod Crne Gore je bio zaveden I ako svi znamo da je DPS partija imala preko150 hiljada glasaca, ajmo svi da se potrudimo da uz pomoc Mila Djukanovica povratimo povjerenje svima koji su glasali ovu opciju I ocekujemo PREPOROD sekularne, multietnicke Crne Gore, neka je sa srecom🇲🇪♥️🇲🇪!!!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

150 hiljada od cega 100 hiljada na kradju. Jesi lud. Vidjeces sledece izbore 30 hiljada imat nece.

Da e vjecna
Gost
Da e vjecna

Ajde potrudite se,nego sta cete bez onih 70.000 fantoma. Liberali ce vas preteci u petoj brzini.

Morpheus
Gost
Morpheus

Vi ste 30 god na vladti , ovi jos nisu ni sjeli-pa ako pozivas na preporod onda to mize biti samo od vase vladavine?

Ortodox
Gost
Ortodox

He,he,kako izbjegava pitanje crkve. 🤣

Nikola
Gost
Nikola

Crkva je mnogo dobrog donijela i Srbiji i Republici Srpskoj. Mnogo su bogato i napredno društvo.Standard kao u Švajcarskoj ,nema farme i parova ,moral visok,sluša se samo opera, nema privilegovanih jednom rečju top Evrope. Toliko je dobro da uskoro očekujem brojanje vjekova unazad

Tuki
Gost
Tuki

Zelja ,ce vam bit… Iduce izbore ni 20% glasova sa svim komitashima i kometama

mrshava
Gost
mrshava

sanjaj, sanjaj Tuko, vazda je bilo i bice da oni koji 30 god, gube budu ljuti i zavidni i nerealni

Tuzanin
Gost
Tuzanin

Ove Tuki doklen je Crnogoraca pravi i Manjina bice 42% siguran budi.Nek Je Vječna Crna Gora

Goran
Gost
Goran

Da se mladi spuste na zemlju i da ne misle da su svu pamet ovog svijeta popili. Nije poenta politike da se obuce sako i imitira Milo, nego da se zivi zivot u skladu sa vecinom obicnih gradjana, da budu njihovi drugovi, prijatelji i u krajnjem njihov servis jer su zbog toga i izabrani. Da shvate mladi ideju partije da… Više »

neko
Gost
neko

ako iko odluci uopste da ostane u DPS… masovno ljudi napustaju partiju

raz
Gost
raz

Zbog mladjih, polupismenih junosa koji su se izivljavali ljudima po drzavnim institucijama ste i izgubili izbore. Bolje malo razmislite o tome

Fortuna
Gost
Fortuna

Nema potrebe da neko ide ako je sposoban I zna da vodi drzavu, tu godine nijesu bitne, Milo Djukanovic na vrhu DPSa obavezno, da se povrati Crna Gora u normalno stanje!!!

Gorocrnac
Gost
Gorocrnac

Pa pošteno,ovaj je prvi rekao da je shvatio poruku gradjana na izborima. Da su svi oni shvatili da narod više ne može ovako,mogli su ostati na vlasti. Oni kojima su valjali ostadoše u manjini. Nije im na čast.

Radosav
Gost
Radosav

Prvo treba Djukanovic da podje…
Posle 30 god mislim da mu je vrijeme…
Neke mladje snage treba pustiti…
Onaj mladi Nikolic je odlican

Kokot
Gost
Kokot

Sledeće izbore SDP će imati više članstva od vas interesna grupacijo.Mogli ste od CG napraviti jednu od bogatijih država ali vam vaša alavost nije dala.Malo vam je bilo pa ste i na crkvu udarili da i njenu zemlju arčite i prodajete da svoje džepove punite.

Logika
Gost
Logika

Ja se baš pitam đe je naš dežurni bot-Kokot!

Kokot
Gost
Kokot

Eh da sam bot onda bi i koja para kapnula

Hahaha
Gost
Hahaha

Dežurni bot-Kokot.

Marina
Gost
Marina

Kokot
CRKVE SU CRNOGORSKE !!!
To sto ste ih okupirali i oteli privremenoga je karaktera.
One ce SVE pripadati onima kojima su i pripadale prije 1918. !!!!

Bobija
Gost
Bobija

Moj dobri Caslave,tako treba kako kazes,samo inatno inertni autohtoni ljudi iz naroda Crnogorskoga se igraju a nijesu svijesni finisa i posljedica,i inadjijama ke zavrsna N I J E S A M tako mislio

Lepi Dzoni
Gost
Lepi Dzoni

Gradjani su rekli svoje, sad Dps treba da kaze svoje .. vjerujem u gospodina Djukanovica ..

Aha
Gost
Aha

Đukanovic treba da bude dozivotni predsjednik. Jer ocigledno nema ko drugi da vodi ovu drzavu. Jos samo da preuzme vlast ponovo sa svojim ljudima. Jer ovo sto je doslo na vlast…. ne postoji rijec i naziv za obe bezmozgovice.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Koja si ladabu !

Snjeg
Gost
Snjeg

Ha ha ha kako su duhovita dalabu a ne ladabu.Aha je dobro rekao bezmozgovici .

Dula
Gost
Dula

Da je vjecna Crna Gora 🇲🇪

Atos
Gost
Atos

Tako je, a ne montenegro

Opra
Gost
Opra

Najveci crnogorski sin da i dalje vodi DPS i Crnu Goru , a iza njega da se poredjaju novi i mladi, da bruse zanat !

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Mora Milo da riješi crkveno pitanje,bez njega se to nemože,ako ostane srpska crkva kao dominantna sa crnom gorom je gotovo!

pero
Gost
pero

sveti milo spasitelj 😂😂

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Probudi se, sinak 😂😂😂

Fendi
Gost
Fendi

Milo je uradiš što je do njega “otvorio” je omogućio dvije Crkve i Mirspa i Lajovića kolko još treba Crkvu da vam se otvori.
Eto vam idite tamo ko vam brani

Demokrata
Gost
Demokrata

Ne treba predsjednik Đukanović da bude više predsjednik DPS-a. Neka bude neko novi i mlađi. Neka ostane predsjednik države do kraja mandata i to je to. Dovoljno je.

Migo
Gost
Migo

Kakvi su ovo poltroni. A što i Mila ne promijenite da malo čovjek odmori?

Smiri malo
Gost
Smiri malo

Da bi vas nervirali..!!

Enko
Gost
Enko

Samo Milo da ostane…
Ostali svi da se mijenjaju..
Mlađi u prvom redu da budu zastupljeni

ESAD OD DUKLJE
Gost
ESAD OD DUKLJE

Svi su oni pilad, naspram DPS-a. Da nije bilo, nekim slucahen DPS-a, verujte CG u ovom izdanju nebi bilo. Bila bi to srpska CG. Zato Milo mora da ostane na celu DPS. Samo on ovu bitku moze da dobije. Spasiti CG i uvesti je u EU.

Nikat vise 1918
Gost
Nikat vise 1918

Pre će Erdogan da vrati Aja Sofiju nego što će Milo da se vrati.

Fortuna
Gost
Fortuna

Tako je Vesovicu Milo Djukanovic na vrhu DPSa, zivio Nas sposobni I mudri predsjednik, bez njega u Crnoj Gori nema napredka🇲🇪♥️🇲🇪

ccg
Gost
ccg

Caslav i ta njegova ekipa ke doprinijela padu dps
Bolji su bili stari dpsovci
A i mnoge vrlo aktivne i ok dpsovce je makao sa spiskanu pg

Roro
Gost
Roro

Najbolje da svi nestanete sa političke scene.

Mi smo
Gost
Mi smo

Dzabe promjene kad ostaju isti savjetnici.

Mirko
Gost
Mirko

To da Djukanovic bude na celu, a ostalo mladji, i tako pocistite Markovica i njegove, vodi ka podjeli DPS i osnivanju nove partije od strane Markovica. Izbori su za manje od godinu dana. Ako ima pameti u DPS, a zadnjih izbora je nije nimalo bilo jer je neko skoro namjerno vodio u gubitak izbora (otvaranje granice, hrvatska lista, usitnjen nastup),… Više »

Bleso
Gost
Bleso

Upotpunosti se slazem. To je tako ocigledno

Lepi Dzoni
Gost
Lepi Dzoni

Dps ce demonstrirati jedinstvo .. ozbiljni su to ljudi da bi dozvolili da se desi nesto tog tipa .. dogovorice se i djukanovic i markovic , da se mladima postepeno otvara prostor

Pametnom dosta
Gost
Pametnom dosta

Postovani g. Vešoviću vječiti sam glasač i aktivista DPSa tako ce i ostati. Samo cu vas zamoliti da jedan ne mali broj nasih funkcionera i direktora poštedite daljeg angažmana i zamolite da nam vise ne “pomazu” jer su dovoljno ucinjeli da nas dovedu do ove situacije. DPS ima ogroman broj casnih i postenih ljudi od kojih treba napraviti zdravo rukovodstvo… Više »

Kokot
Gost
Kokot

Ja se ne bih hvalio da sam glasač DPSa

Jelena
Gost
Jelena

A sto ne Kokote? Naprotiv, nakon sto smo,.srecom, za vrlo kratko vrijeme vidjeli kako planiraju ovi tvoji da vladaju, jos vise s ponosom isticati da smo mi neki znacajno razliciti od vas glasali za DPS. Velika vecina iskljucivo za drzavnicku politiku predsjednika Djulanovica, koji zaista jedini uspijeva i uspijevace da nas vodi naprijed, a ne 5 vjekova unazad kao ovi… Više »

Kokot
Gost
Kokot

Bravo Jecka.Za tebe jedna mHC.Za razliku od tebe ja bih se stidio da kažem da glasam DPS.Partiju koja je poharala CG.

Logika
Gost
Logika

Dežurni bot-Kokot.

Roro
Gost
Roro

Baš si pametan?

adačuš
Gost
adačuš

Bilo bi mudrije da ostane kao ”pocasni” predsjednik a da se da liderstvo nekom mnogo mladjem.Stari kadar je uvijek potreban kao savjetodavno tijelo.Sada je na vama ogromna odgovornost za opstanak CG, jer ste svojim naopakim cinjenjem,odnosno u dosta slucajeva apsolutnim necinjenjem,doveli vecinu gradjana CG,a narocito Crnogorce,u ovu sokantnu situaciju.Svakog stvora na planeti ne rukovodi mozak kada osjeti veliku ugrozenost, pa… Više »

Aha
Gost
Aha

Nikola Rakocevic. Covjek prva liga. Prepametan. Kultura.

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Kao iskreni član DPS pitam Vas kako imate obraza da pametujete, a u Podgorici ste na izborima doživjeli fijasko.

Kokot
Gost
Kokot

Iskreni članu DPSa na obraz im ne možeš udariti.

sasapg
Gost
sasapg

Upozoravali smo da će, u slučaju pobjede naše konkurencije, biti na iskušenju građanska Crna Gora i državni identitet

Ovo nisu ljudi vjerovali, zato su davali glas uri. Nadam se da je ovo veliko otreznjenje gradjansko orjentisanih ljudi. DPS je dobio packu, nadam se da su naucili lekciju…

Kokot
Gost
Kokot

A okle,evo su gori nego što su bili.

Mitar
Gost
Mitar

Milo na celu mladih , a stariji i dugotrajuci u pozadinu ili u Savjet partije , odakle takodje mogu pomoci .. mladih koji su se afirmisali vec ima : Ivan Vukovic i Aleksandra, Dragutin Papovic, Andrija Nikolic, Nikola Rakocevic, Danijel Zivkovic i mnogi drugi kojima tek treba dati sansu

Marko
Gost
Marko

A Milo na čelu mladih. Kakva pamet.

Opra
Gost
Opra

Mladi moraju da uce od starijih, a sa Milom na celu mladih, to bi trebalo da bude tranzicioni period, do faze, kada ce neko od tih mladih preuzeti kormilo .. to i ja mislim ..

MAKANJA
Gost
MAKANJA

Zašto da ne,pa kad stekne punoljetstvo opet na čelo seniora !🥀🌹👏

Marina
Gost
Marina

Marko
Kako me zabavlja kad citam ove mracnjacke botove kako se grce kao crvi ne bi li dezavuisali Mila.
Da im je da ga nekako maknu…

Festadjun
Gost
Festadjun

Osim Mila svi pomalo mogu kući, imate najstrucnije ljude u cg i neka sada oni pomalo dodju do izrazaja

Zdravko
Gost
Zdravko

Ajde ti ”pomalo” odmori

Svanulo
Gost
Svanulo

Juhuuu. Pocelo je.
Nacelnik u Tivtu pobesnio i baca sve iz kancelarije kroz prozor. Skala radio pred bankrotom.
Kako je lepo uzivati u šizu dočepovica. Ali treba sve uraditi da to bude šiz u produzenom trajanju.
Vec su poceli da besne, bre!!!

Ilija
Gost
Ilija

Mnogi ce da “besne”, DPS vrsi reforme. Bukvalno im je ovo doslo taman kako treba. Uz obnovu stranke i podmladjivanje vrlo lako ce moci i sami do vlasti na iducim izborima.

Marojevic
Gost
Marojevic

Bree???

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Gospodine Vesovicu, vec ste napravili gresku u koracima. Ne dijelite na mlade i stare nego na kompromitovane i oni koji to nisu. Bahati u ponasanju i nacinu zivota i koji to nisu. Intelektualci i koji to nisu…. Pa cete lako vidjeti gdje vi i mnogi mladi pripadate. Podrska predsjedniku Djukanovicu, njegovo iskustvo je neophodno i autoritet da se upravo procisccavanje… Više »

Luka
Gost
Luka

Tako je! Svaka cast na komentaru. Pravo u centar.

Kokot
Gost
Kokot

Aooooo RIKA SE ČINI

Joksim
Gost
Joksim

Ne treba da ostane. Ima veliki teret kompromitacije za sobom.

Marko
Gost
Marko

Ako ne maknete te nove, Nikolica, Rakočevica i tajkune necete se vracati na vlast. Srecom ty je SDP i slicni. Radite nesto, sve ulice u PG ste sa 4 trake sveli na 2 zbog par biciklista. Fasade ruglo, skupstine stanara samoupravne zajednice kao u komunizmu. Autobysu nista u PG. Podzemni kod Delta City i par drigih raskrsnica. 4 trake BD-TV…… Više »

Mitar
Gost
Mitar

A ti si SDP, to se vidi iz aviona .. svi problemi po crnogorsku suverenisticku javnost krenuli su od vase izdaje , kad je Ranko zamislio da bude sultan umjesto sultana, i udruzio se sa “uglednim parlamentarcima iz df-a”

Mirko
Gost
Mirko

To da Djukanovic bude na celu, a ostalo mladji, i tako pocistite Markovica i njegove, vodi ka podjeli DPS i osnivanju nove partije od strane Markovica. Izbori su za manje od godinu dana. Ako ima pameti u DPS, a zadnjih izbora je nije nimalo bilo jer je neko skoro namjerno vodio u gubitak izbora (otvaranje granice, hrvatska lista, usitnjen nastup),… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Milicu Pejanovic Djurisic za predsjednicu

Mirko
Gost
Mirko

Mike, jesi li u Podgorici?

Dobronamjerno
Gost
Dobronamjerno

Mijenjajte one koji si se obogatili na račun zasluga za nezavisnost. I one koji su, i pored velikih plata, uzimali stanove po bagatelnim cijenama. A na pravosuđu je da im oduzme imovinu u zemlji i inostranstvu i u stranim bankama. Tako ćete stvoriti mogućnost da kroz 4 godine napravite koaliciju i pobjedite.

Verica i Djoko
Gost
Verica i Djoko

Bez Mila ste gotovi . Slepate se uz sefa a on tegli i trpi vase ..bahatosti , pronevjere , lazi , nezaditosti , nerad .
Ds je Milo i partijski organi , samo jednoga od takvih priveo na odgovornost i kaznio za primjer drugima , druge bi ptice pjevsle.

Mike so
Gost
Mike so

Hahahahahaha,zemljo nedodjijo

Tuzanin
Gost
Tuzanin

Čajo odlična izjava Pravo u centar,DPS je sigurnost u ovoj Drzavi bez dps nema Crne Gore, manjine su pokazale lojalnost Drzavi Crne Gore, osim jedne koja nike bitna na politickoj sceni a to je Nik Djeljosaj koji svaki dan gubi podrsku svoji biraca,Aferim Uni Albanaca i Bošnjacima.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Zna se ko je bio najveci problem zbog koga je DPS izgubio vlast. To je bio bezbjednosni sektor i njihovo bahato ponasanje i bahato ponasanje njihovih sinova i omalovazavanje svih ostalih koji nisu za DPS. Treba odmah formirati predmete da ti ljudi odgovaraju za djela koja se kose po zekonu Crne Gore.

Send this to a friend