Politika

Đukanović: Danilovgrad poprima obrise modernog grada

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 9. decembra – Dana opštine Danilovgrad, predsjednici Zorici Kovačevič, predsjedniku Skupštine opštine Zoranu Boškoviću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Danilovgrada uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“U godini kada obilježavamo važne jubileje, 150 godina od osnivanja grada i 75 godina od oslobođenja, prilika je da s pijetetom odamo počast časnim i hrabrim žiteljima Danilovgrada, nosiocima vjekovne crnogorske slobodarske misli i antifašističke ideje. Upravo su te tekovine bile osnov za demokratski razvoj savremene Crne Gore, koja je obnovila nezavisnost, postala članica NATO-a i u procesu pregovora sa EU napredovala toliko da je izvjesno da će biti prva naredna članica, čemu su Danilovgrađani dali veoma vrijedan doprinos”, naveo je on.

Đukanović je istakao da kvalitetnim i održivim upravljanjem raspoloživim resursima, kao i mudrom politikom unapređenja poslovnog ambijenta i privlačenja domaćih i stranih investitora, Danilovgrad poprima obrise modernog, rastućeg grada, čime predstavlja uzor i drugim opštinama u Crnoj Gori.

“Uvjeren sam da će se realizacijom započetih i planiranih infrastrukturnih projekata, kao i nastavkom politike podrške malim i srednjim preduzećima, obezbijediti kontinuitet dinamičnog razvoja grada, stvaranja novih radnih mjesta i sve boljeg ambijenta za dobar životni standard građana“, zaključio je on.

11

avatar
1000
8
3
0
 
10
Basketaš 3 x3Košuta 4 stanaBu2MarkoBu2
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Basketaš 3 x3
Gost
Basketaš 3 x3

Isti pariz noću samo što danilovgrad ima bolju infrastrukturu

Košuta 4 stana
Gost
Košuta 4 stana

Milina je pogledati Porto Danilovgrad!

Bu2
Gost
Bu2

60% današnje CG je izgrađeno u zadnjih 20g ali je sve moglo mnogo-mnogo bolje. Uz pohvale morate prihvatiti greške

Marko
Gost
Marko

Ne mlati

Bu2
Gost
Bu2

Totalno urbanističko ruglo u svim prigradskim naseljima, je li moguće da ti je to lijepo za oko?

Radomir
Gost
Radomir

Za trideset godina vaše vladavine Danilovgrad je poprimio samo ,,obrise,, ( konture ) modernog grada. Koliko još desetina godina će mu trebati da postane moderan grad?

Marko
Gost
Marko

Za trideset godina nisu ni zgradu napravili u DG a ugasili su fabrike. Nisu ni ulicu nijednu asfaltirali.

D porto melez
Gost
D porto melez

Ljepši je i veći nego beograd.

(18)➕
Gost
(18)➕

Milo, da si imao svijesti, ti i tvoja administracija, mogli ste represivnim urbanističkim zakonima od svih gradova napraviti moderne. Ovako će trebati 100g da se urbanizuje sve, u nekim gradovima nema šanse popraviti ruglo urbanističko.

Pjer
Gost
Pjer

Vala
Sto jes jes
Nevide samo zlonamjerni

alo
Gost
alo

Hahahaha, je li Milo ikad bio u Danilovgrad? Sve sto od grada ima je u imenu

Send this to a friend