Politika

Đukanović: DPS obezbijedila mir i stabilnost, garantuje dinamičniji tempo sustizanja evropskog kvaliteta života

Demokratska partija socijalista (DPS) obezbijedila je mir i stabilnost i garantuje dinamičniji tempo sustizanja evropskog kvaliteta života, poručio je večeras u Kolašinu predsjednik DPS-a Milo Đukanović.

On je u Kolašinu u okviru kampanje za predstojeće parlamentarne izbore imao niz sastanaka kojima su prisustvovali i koordinatorka predsjedništva DPS-a za Kolašin Aleksandra Vuković, predsjednica OO DPS Kolašin Marta Šćepanović, predsjednik Opštine Kolašin Miodrag Bato Bulatović, članovi OO DPS Kolašin i ostali ugledni građani Kolašina.

“Đukanović je izrazio posebno zadovoljstvo posjetom antifašističkoj prijestonici Crne Gore, gradu u kojem je i nakon gubitka crnogorske nezavisnosti njegovana slobodarska ideja koja je kasnije bila i značajan podstrek Narodno-oslobodilačkoj borbi u kojoj su se žitelji ovog kraja posebno istakli. Ukazao je da ga izuzetno raduje razvojni zamah kojim Kolašin i lokalna uprava u saradnji s Vladom, koju dominantno čini DPS, uspješno upravljaju, sto obećava blisko bolju budućnost za cijeli grad, njegove građane i cijelu Crnu Goru”, navodi se u saopštenju.

U okviru predstavljanja političke ponude DPS-a za predstojeće izbore, Đukanović je kao najvrijedniji resurs koji je DPS obezbijedila današnjim generacijama, istakao mir i stabilnost.

Kako je kazao, dok su u našem susjedstvu bjesnili bezumni ratovi koji su prijetili da i Crnu Goru povuku vjekovima unazad, mudrom politikom DPS-a je odabrana budućnost bez dotacija, budućnost sa jasnom vizijom unapređenja kvaliteta života crnogorskih građana i očuvanja multikulturalnosti i multietničnosti kao vanvremenih vrijednosti koje služe na ponos cijele Crne Gore.

Takva vizija doprinijela je i obnovi crnogorske nezavisnosti mirnim putem, unapređenju ekonomije od jedne od najnerazvijenijih u bivšoj
Jugoslaviji do najdinamičnije regionalne, učlanjenju u najmoćniji vojno-politički savez u istoriji, kao i otvaranju svih pregovaračkih poglavlja u pristupnom procesu u EU, istakao je Đukanović.

Ukazao da je ključni cilj da crnogorski građani imaju evropski kvalitet života, a DPS ima odlučnost i sposobnost da taj cilj ostvari.

Đukanović je istakao da se na predstojećim izborima bira upravo budućnost Crne Gore – stabilnija sa dinamičnim razvojem i usvajanjem evropskih vrijednosti i kvaliteta života; ili ćemo se udaljiti od tog puta na uštrb svojih, a za interes drugih.

“Upravo je DPS jedina partija koja može omogućiti odlučno sprovođenje vizije na dobrobit svih naših građana zahvaljujući iskustvu i umješnosti u upravljanju i u kriznim i mirnodopskim vremenima, koja traže ljude nespornih kapaciteta. Izražavam uvjerenje da će građani Kolašina i cijele Crne Gore napraviti ispravan izbor na predstojećim parlamentarnim izborima”, rekao je Đukanović.

On je na kraju posjete imao odvojen susret s mladim aktivistima DPS-a, koji su tom prilikom iskazali svesrdnu podršku politici DPS-a kao garanta njihove blisko kvalitetnije budućnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tacno u podne
Gost
Tacno u podne

Moja drzava je Crna Gora .Zivim mirno I od nikoga nije potrebno da me branite .Zivim skromno .Ne pripadam ni jednom klanu .Nemam na bankama novac .. Prema tome rata nema a pusku nemam NAMJERU da imam I dobre komsije ceram

Lenkica
Gost
Lenkica

Nikada nijesmo bili toliko evropska i toliko uvažena evropska država kao danas i to je životno djelo ove generacije.

Suncica
Gost
Suncica

Pobjedom DPS na izborima zaokružujemo pitanje državnosti i generišemo nove prilike za mlade

Gaeta
Gost
Gaeta

A lijepo li je viđet zelenu boju!!!
DA JE VJEČNA CRNA GORA🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Kendo
Gost
Kendo

Crnogorci, branimo nasu drzavnost i nezavisnost svim silama 30og!

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

DPS je partija u kojoj je uspjeh zagarantovan.

Bozidar
Gost
Bozidar

Stvarno se od srca nasmijah. Pa može li normalan čovjek izgovorit sve šta je izgovoreno i gledati nekoga u oći ? Očigledno ovde ide ona teorija da sto puta izgovorena laž postaje istina. Nek nam je bog na pomoći sa ovakvima mada sumnjam da nam i on više može pomoči.

Boss
Gost
Boss

Vizija DPS je evropski kvalitet zivota svih gradjana Crne Gore, dok vizuju razvoja CG opozicija nema, i da ima to bi nas vratilo u 90. i izgubili bi sve sto smo do sad napravili.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Tebi su vizije sve ka ta slika 🤣

Lav
Gost
Lav

Da dodje opozicija na vlasti to bi znacio kraj multikulutalne, multivjerske, multinacionalne Crne Gore. Samo se sjetite sta je bilo u Berana, prebijanja Hrvata, odrzavanje cetnickih skupova, crtanje meta na muslimanske kuce..e to nas ceka!

Hugo
Gost
Hugo

Glas za opoziciju je glas za rusenje drzavno pravnog poretka u CG, i glas da nam crkva vodi drzavu posto vidimo da SPC i Amfilohije vode politicki marketing DF.

Hugo
Gost
Hugo

U Crnoj Gori DPS nema alternativu, to je partija evropskog pravca i koja bastini demokratkse, multinacionalne, multivjerkse tekovine, i toga su odlicno svjesni iz opozicije.

Vasilije9
Gost
Vasilije9

Necemo dozvoliti da nam kojekavi plagijatori i crkveni politicari drzva dije na vjerske ili nacionalne boje, ovo je drzava svih nas i takva mora ostati i oduprijeti se nasrtajima na nju.

Vasilije9
Gost
Vasilije9

Najvrijedniji resurs koji je ova partija obezbijedila današnjim generacijama jeste mir i stabilnost, koju danasnja opozicija pokusava da unisti. Pogledajte samo sta radi opozicija i kako preko crkve djeluju!

CG_ORO
Gost
CG_ORO

Od svih u regionu imamo dinamicniji tempo sustizanja evropskog kvaliteta zivota, da nam je neko na celu drzave iz opozicije ne bi ni znali za Evopu.

Košarkaš
Gost
Košarkaš

DPS spokojno i ponosno docekuje ove izbore zbog iscrpnog i kontinuiranog rada proteklih 4 godina! Sa ovom partijom i ljudima na celu za Crnu Goru nema zime!

Mareza
Gost
Mareza

Dje god je opozicija bila na celu neke opstine tu vise trava nije rasla, ostali su blokirani racuni opstine, zaposleni bez plate, samo su svojima punili dzepove iz opstinske kase pa zato je opstine propadala. Ja to zaista ne zelim da se desi u CG, da nam dodju na vlast ljudi koji su 2015, 2016 javno podrzavali rusenje drzave! Jer… Više »

Šrćeko
Gost
Šrćeko

Imamo osvjedocene manipulatore u redovima opozicije koja je sad pred ove izbore organizovala SPC da se politicki aktivira. Nijesmo mi narod lud pa da ne vidimo neke stvari, zato 30. avgusta odlucno za Crnu Goru na evropskom putu, za nas bolji zivot jer sa opozicijim mi ne nemamo buducnost.

Gasolina
Gost
Gasolina

Opozicionari su klasicni foliranti, ne vjerujem im nista….. ovaj covjek je klasa!

Viktor
Gost
Viktor

Sa ovom partijom ova drzava i mi kao narod imamo buducnost, i toga moramo biti svjesni jer u suprotnom opozicija bi nas vratila u 90-te i biti li pod sapom Rusijom i Srbije.

Losmi
Gost
Losmi

Od proslih izbora do sad, DPS sve sto je obecala da ce da uradi na poboljsanju zivota gradjana uradila je, pogledajte samo kako se Podgorica izgradila za ove 4 godine, koliko je samo investicija zapoceto.

Janko7
Gost
Janko7

Sta je ova partija sve uradila za Crnu Goru i gradjane to opozicija nikad ni za 100 godina ne bi uspjela.

Perica
Gost
Perica

Pred svake izbore u Crnoj Gori suocavamo se sa pritiscima i djelovanjem stranog faktora sa strane kako bi se uticalo na izbornu volju nas gradjana, zato narode pamet u glavu ovi izbori su podjednako vazni kao oni 21. maja 2006. godine!

Medenjak
Gost
Medenjak

Investicije i brojna ulaganja su nesto po cemu ste prepoznatljivi!

Kosili
Gost
Kosili

Multietnicki sklad je vas najveci adut, mi smo s vama spokojni i bezbrizni!

Guess?
Gost
Guess?

Smucili su mi se skandali opozicije i spc… dps daje mir i sigurnost!

Pablo
Gost
Pablo

Rezultati sve govore, svima je jasno da ste pobjednik po ko zna koji put!

Pakito
Gost
Pakito

Narod zna koliko ste uradili, zato ce vas opet glasati.

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Predsjednice svaka vam je na mjestu!

Zverka
Gost
Zverka

Uskoro cemo glasati za evropsku i modernu CG, 8 je moj izbor!!!!!!!!

Horizont
Gost
Horizont

DPS do pobjede!!!!!!

Milet_basta
Gost
Milet_basta

30og odlucno 8️⃣🇲🇪🇲🇪 za evropsku budicnost Crne Gore!

Vulaj
Gost
Vulaj

DPS 8 🇲🇪🇪🇺

Dzemo
Gost
Dzemo

Potpuno te vjerujemo…svih nas 40000 na biro…..

Maida91
Gost
Maida91

Za Evropu 30og avgusta🇲🇪

SonjaVesić68
Gost
SonjaVesić68

Zato i imate našu podršku👍

Babyg
Gost
Babyg

Da su svi do jednog zahvalni Milu, jer nam je prije svega obezbijedio mir!

Ivan
Gost
Ivan

Posjeta antifašističkojoj prijestonici? A šta će tu zelenaši, sljedbenici Sekule Drljevića?

Gagi
Gost
Gagi

Mudra medjunarodna politika dps-a vodi u bilstavu buducnost!

Dorijan
Gost
Dorijan

Jedini odgovorni ljudi, koje stanu iza svojih obecanja!

Akvila
Gost
Akvila

Uvijek imate najpametnije poteze!

Bond007
Gost
Bond007

Stvorili ste odlican ambijent za buduce generacije.

Pcelica
Gost
Pcelica

Nema nista bez mira, mislim da je to svima jasno!

Sarita
Gost
Sarita

odlucno za crnu goru!

Zorana
Gost
Zorana

dps do pobjede

Patrick
Gost
Patrick

do pobjede Milo i ovaj put do ostvarenja svih planova

Ksenija
Gost
Ksenija

crna gora stoji na cvrstim nogama i ova saka jada od opozicije je nikada ne moze uzdrmati

Toledo
Gost
Toledo

crna goro nasa vratili smo te i nikada vise te necemo dati @ sad zato hrabro i odlucno za nasu crnu gor dps 8

Paelja
Gost
Paelja

zaokruzicemo svi broj 8 jer znamo d je jedino to ispravna odluka i pravo vodjstvo nase domovine u moru ovih koji su samo za neke livade da se puste sa oglavima

Burgos
Gost
Burgos

nikad visa 1918 se nece dozvoliti dps do pobjede

Kean
Gost
Kean

dps do pobjede

Atila
Gost
Atila

omladina shvayta i vidi se koliko je njih uz dps i srce mi je puno sto biraju pravu stranu samo naprijed crnogorci i crnogorke

Zvoncica
Gost
Zvoncica

naravno da nudi zato omladina na kojoj ostaje svijet treba odlucno da brani svoju domovinu i zaokruzi 30 broj 8 za svoju buducnost i svojih potomaka i u ime njihovih predaka

Robert
Gost
Robert

Ovo je impresivan doček između 15 i 18 osoba.

Shane
Gost
Shane

odlucno za crnu goru

Shane
Gost
Shane

ovaj put je pitanje nase domovine crna goro odlucno za tebe 8

Loreal
Gost
Loreal

upravo tako probudila se svijest svih i dps nikad ubjedljiviju pobjedu nece imati

Marija33
Gost
Marija33

tako je do sad smo to vidjeli i u situaciji dje su mnogo bogatije zemlje pale sa situacijom COVID virusa mi to stojjicki podnosimo

Mirso
Gost
Mirso

Mir, stabilnost, evropske i evroatlanske integracije, a više od svega multivjerski i multinacionalni sklad. Sve su to zasluge u najvećoj mjeri DPS-a.

Ka4you
Gost
Ka4you

U drugim drzavama simpatizeri vladajuce stranke setaju puni sebe po gradovima a kod nas su u poluilegali kao partizani za vrijeme 2.svjetskog rata. Lakse biti Srbin no Crnogorac.

Lela
Gost
Lela

Odlučno, do pobjede! 💪🏻

Kendo
Gost
Kendo

Bas tako predsjednice! 😊

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Kao nagradu za vas rad, narod ce vam obezbijediti sigurnu pobjedu na izborima.

Pollo
Gost
Pollo

Vi ste uradili mnogo za drzavu, narod to zna da cijeni.

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Jedina partija koja nudi stabilnost i sigurnost gradjanima.

Leptirica
Gost
Leptirica

Zahvaljujuci vama postigli smo mnogo.

Marija29
Gost
Marija29

S opozicijom bi stigli do ponora.

Ridjani
Gost
Ridjani

Bravo presjednice!

Crna_Dama
Gost
Crna_Dama

Na nama je samo da pratimo taj tempo.. Sve kad je u pitanju napredaak! Jedina ste partija koja pruza mir i stabilnost

Larisa
Gost
Larisa

Opozicija nema sta da trazi na izborima!

Betmen
Gost
Betmen

CRNA GORA JE ODLUCILA I ODLUCNO STALA UZ DPS 🇲🇪8️⃣🇲🇪💪👆

Zvoncica
Gost
Zvoncica

30.08 u nove pobjede sa DPS-om! 👏💪👆8️⃣🇲🇪

Patrick
Gost
Patrick

Svaka rijec na mjestu,svaka recenica odmjerena i kulturna! Kako to i dolikuje nama

Lenka
Gost
Lenka

Odlicno receno sve preśedniče! Svaka rijec vam je na mjestu!

Flavio
Gost
Flavio

DPS nikad ubjedljiviji!! Odlucno!

Verko
Gost
Verko

30. Odlučno za Crnu Goru!

Hemuli
Gost
Hemuli

Tako je preśedniče! 🇲🇪🇲🇪8️⃣

Polutar
Gost
Polutar

Ljudi, otvorite oči! Opozicija se raspada!

Cerok
Gost
Cerok

Vi mislite na svoje građane!

Radojica
Gost
Radojica

Dps bez premca najjaca i najstabilnija partija!

Drazen26
Gost
Drazen26

Za DPS u nove pobjede!! Ubjedljive i odlucne!

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Neka.pobijede suverenisti,a onda za po godine se tiho sklonistbarno je 30 godina.premnogo

Lukovo
Gost
Lukovo

U nove pobjede!! 30 za br 8 na parlamentarnim!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪8️⃣🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Rastovac
Gost
Rastovac

Odlucno!

Sipacno
Gost
Sipacno

Tako je Djukanovicu!!

Piazza
Gost
Piazza

Svaka cast preśedniče na svemu sto ste rekli i uradili! 👏🇲🇪

Macaka
Gost
Macaka

Bez premca najbolja partija!

Akademik
Gost
Akademik

DPS je državotvorna partija.

Kula
Gost
Kula

Garantuje sve sto je dobro!

Dejana
Gost
Dejana

To samo i garantuje DPS!

Oblakoder
Gost
Oblakoder

30.08 citava Crna Gora slavii🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Moreuz
Gost
Moreuz

Sa tobom je to jedino moguce! Svaka cast za sve sto radis za nas😍👏👏

Oblakoder
Gost
Oblakoder

Partija koja misli na svoje gradjane…

Zvijezda
Gost
Zvijezda

Jedina ozbiljna politicka partija, sa isto takvim predstavnicima. Ponosno smo na vas i sliku Crne Goru koju predstavljate na pravi nacin.

Pivnica
Gost
Pivnica

Jedina ste partija koja nam uliva povjerenje, ne pricom nego djelima kojima ste nas kupili za cijeli zivot.

Ekatarina
Gost
Ekatarina

Kolasin je odlucio!

Ministarka
Gost
Ministarka

Vasa posvecenost mora rezultirati boljem zivotu svih nas.

Vidosava
Gost
Vidosava

Idemo u nove pobjede!

Ankica
Gost
Ankica

Kulturno i civilizovano bas kao sto smo navikli!

Tijana
Gost
Tijana

Sa vama kao i do sada napredak i razvoj koji ce rezultirati evropskim standardima.

Sarita
Gost
Sarita

Bravoooo!!

Luka
Gost
Luka

Za nas mlade koji se ne sjecamo ratova u okruzenju i mira koji je Crna Gora tad sacuvala,dovoljno nam govore skorasnje situacije kada ste jedino vi bili ti koji su mislili na ocuvanje mira i stabilnosti. Sa vama jos 30 godina

Fiona
Gost
Fiona

30.08 slavi CG!🇲🇪

Putnik
Gost
Putnik

Nakon 30. avgusta će i to biti sve lakše i lakše.

Jerom
Gost
Jerom

30.08 slavimo!!🇲🇪🇲🇪

Ljubo
Gost
Ljubo

Ubrzo cemo postati nova clanica EU i dostici njen zivotni standard!! Idemo odlucno ka evropi i boljem standardu zivljenja. Odlucno za Crnu Goru!!

Ivan
Gost
Ivan

Mozda ih i preteknete Ljubo.

Leopard
Gost
Leopard

Mladi treba da se kreću u ovim krugovima, da nešto novo nauče, da daju svoj doprinos,jer je upravo ova partija opcija u kojoj možemo postići najbolje rezultate.

Zdravkovic
Gost
Zdravkovic

Uz preśednika i partiju po novu veliku pobjedu za DRZAVU!!!

Stedim
Gost
Stedim

Idemo u nove pobjede sa vama!

Perikle
Gost
Perikle

Bravo preśedniče odlicno obracanje kao i vazda

Stubica
Gost
Stubica

Nikad opozicija nece ponuditi ono sto ste vi!

Morakovo
Gost
Morakovo

Za evropski kvalitet zivota u CG broj 8!

Loptica_skocica
Gost
Loptica_skocica

Pa ovo je partija u kojoj su građanima vrata uvijek otvorena.

Djetelina
Gost
Djetelina

Po novu pobjedu idemo 30og!

Dragova_luka
Gost
Dragova_luka

Tako je preśedniče!

Liman
Gost
Liman

Nikad jace nikad ubjedljivije!!! Opoziciji se sprema najtezi poraz do sada!

Cerak
Gost
Cerak

Uz DPS 30og! 🇲🇪8️⃣

Branko
Gost
Branko

Najbolja, najkvalitetnija partija sa jasnom vizijom koja doprinosi razvoju ovog društva.

Planetar
Gost
Planetar

Najubjedljivije do sad!!!

Boljka
Gost
Boljka

U susret jos jednoj velikoj pobjedi..

Vesna
Gost
Vesna

Ključni ciljevi vaše partije je nešto u kome vas građani vide da ste najbolji.

Vezuv
Gost
Vezuv

Samo odlucno! 🇲🇪💪8️⃣

Maribor
Gost
Maribor

Za Crnu Goru!!!

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Kao i uvijek odlican gospodski govor! 👏🇲🇪

Zoranko
Gost
Zoranko

Bez konkurencije sve ove godine.

Konrad
Gost
Konrad

Do pobjede!!!

Zorica55
Gost
Zorica55

👏👏👏👏🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Florida
Gost
Florida

DPS garantuje mir i suzivot svim gradjanima, bez obzira na vjeru i nacionalnost.

Vojislav
Gost
Vojislav

30. 8 je dan za nasu novu pobjedu! Odlucno za CG! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪8️⃣🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Biljka
Gost
Biljka

Jedini koji je sacuvao mir u ovoj drzavi i jos uvijek to radi. Kapa dolje!

Ivan
Gost
Ivan

Koji mir Biljka . Zar ne vidite sta se radi . Zar ne vidite kako se blizi 30-08 sve se vise doliva ulje na vatru- Toliki je veliki jaz medju ljudima , da me je strah od cele situacije , a ti kazes sacuvao mir , a situacija napeta kao nikad.

Helena
Gost
Helena

Odlucno!!

Suncica
Gost
Suncica

Vaši dosadašnji rezultati govore sve da ste na izuzetno visokom nivou.

Sreten
Gost
Sreten

Uz vas je vecinska odlucna Crna Gora!

Suncica
Gost
Suncica

Uz Vas sigurnim korakom idemo ka Evropi i evropskom kvalitetu zivota! 🇲🇪👏🇲🇪

Marica
Gost
Marica

Glas za DPS je glas za stabilnu buducnost!

Sreten
Gost
Sreten

U nove pobjede!

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Jedina ste partija u kojoj imate kvalitetnu,odabranu i pravu viziju.

Ljekar
Gost
Ljekar

Samo DPS ovo moze obezbjediti,i obezbjedio je i u doba korone!! Bravo

Marija28
Gost
Marija28

Uvjerena sam da nam jedino ova vlast garantuje stabilnost, mir i razvoj!

Helena
Gost
Helena

30og avgusta pokazacemo snagu Crne Gore! Za Crnu Goru!!!

Sejo
Gost
Sejo

Crna Gora je stabilna država u kojoj građani biraju ono najbolje.Svaka čast.

Bole33
Gost
Bole33

Uz DPS u nove pobjede

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

Iz dana u dan vi samo dokazujete koliko mudro i hrabro vodite politiku.Samo naprijed.

Javorak
Gost
Javorak

Crnogorci ne mogu imati buducnost sa mrziteljima nase drzave!!!

Lorena
Gost
Lorena

Odlučno za Crnu Goru!!!

Sanja27
Gost
Sanja27

DPS za zivot po evropskim standardima!

Grebice
Gost
Grebice

Samo uz DPS mozemo imati prosperitet i stabilnu buducnost!

Cemenca
Gost
Cemenca

Ubjedljivo najjaca partija..

Larisa
Gost
Larisa

U nove pobjede uz nasegg preśednika!!!

Vidrovan
Gost
Vidrovan

Jedina partija koja nudi stabilnost!

Povija
Gost
Povija

Pohvaleeee🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Brezovik
Gost
Brezovik

Do pobjede!!!

Velimje
Gost
Velimje

Odlucno za nasu nezavisnu Crnu Goru.👏👏

Betmen
Gost
Betmen

Odlucno i sigurno ka EU idemo! Za Crnu Goru!! 🇲🇪👆8️⃣

Porto
Gost
Porto

Uz Vas smo, odlučno do pobjede ! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Bogetici
Gost
Bogetici

Bez dileme pravi izbor!

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Odlucno uz Vas predsjedniče!

Patrick
Gost
Patrick

Preśednik,premijer i cijela vlada za primjer!! Bravo! 👏👏👏

Lenka
Gost
Lenka

Bravo preśedniče!! 👏🇲🇪8️⃣

Gago
Gost
Gago

Bravo predśedniče samo nastavite odlucno da radite na daljem razvoju nase zemlje!!

Flavio
Gost
Flavio

Sve pohvale! 👏👏

Hemuli
Gost
Hemuli

Sve pohvale za sav ucinak vas i DPS-a.. Ubjedljivo najbolji

Radojica
Gost
Radojica

Odlucno za Crnu Goru! 🇲🇪👆

Drazen26
Gost
Drazen26

Sve pohvale za naporan rad i trud!

Lukovo
Gost
Lukovo

Obezbjedili i to i u najtezim trenutcima!! 👏🇲🇪

Rastovac
Gost
Rastovac

Uz predsjednika u nove pobjede,sigurnim korakom i odlucno za Crnu Goru!!

Kamensko
Gost
Kamensko

Jedino DPS moze da nas vodi evropskim putem.

Sipacno
Gost
Sipacno

Odlucno u nove pobjede! 🇲🇪💪

Vukov_most
Gost
Vukov_most

Za evropsku Crnu Goru!

Nudo
Gost
Nudo

Volja naroda ce da Odluči 30. avgusta.

Piazza
Gost
Piazza

Kao i svako vase obracanje,pun pogodak!

Macaka
Gost
Macaka

Tako je predsjednice! Uz vas je vecinski narod Crne Gore!! 🇲🇪👏

Grahovac
Gost
Grahovac

Svaka cast za preśednika!

Rudar
Gost
Rudar

30.ce gradjani prepoznati sve sto ste im obezbjedili! 🇲🇪

Makarena21
Gost
Makarena21

Uz Vas sigurnim korakom idemo ka Evropi i evropskom kvalitetu zivota! U nove pobjede!

Cehotina
Gost
Cehotina

Za stabilnost i napredak! Za evropsku Crnu Goru! 8!

Barice
Gost
Barice

Odlucno za Crnu Goru! 8!

Soko77
Gost
Soko77

Tako je, nesto sto opozicija nikada ne moze ponuditi

Horando
Gost
Horando

Sa pobjedom 30tog bićemo još korak bliži EU

Poly
Gost
Poly

Do pobjede, predsjedniče!

Aga
Gost
Aga

Uz Vas smo 30og gospodine, još jedan put da pokažemo da je ovo Crna Gora!

Albe
Gost
Albe

Slažem se sve sa gospodinom, jedino DPS može da nas vodi ka boljim danima i ka EU.

Kovacev
Gost
Kovacev

Slazem se sa ovim sto je rekao predsjednik, idemo ka Evropskoj uniji i poboljsava se standard svih nas, plus nas glavni grad koji dobija nove parkove, trgove, bulevare i ranssve vise i vise lici na vece Evropske gradove, a tek ce da zasija Crna Gora nakon jos jedne ubjedljive pobjede DPS-a!!!

Leko
Gost
Leko

Tudje nećemo svoje nedamo. Za Crnu Goru Odlučno 💪

Novljanka
Gost
Novljanka

Odlucno za Crnu Goru🇲🇪 8

Cattaro
Gost
Cattaro

Da je srecna pobjeda DPS u 30 08!
Crna Gora za vazda!!

Sara47
Gost
Sara47

Za mir i stabilnost Crne Gore broj 8

Leko
Gost
Leko

Da živimo evropski 🇲🇪🇲🇪💪

Rejna
Gost
Rejna

Crnogorci nemaju druge drzave bez Crnu Goru i svakom neka bude jasno da cemo je odbraniti

Zorka
Gost
Zorka

Nijesam za DPS ali izuzetno inteligentan čovjek. Zato ga ovi vjernici ne razumiju. Način izražavanja i fond riječi koje on ima ovi iz SPC mogu samo da sanjaju. Milina slušati njegova izlaganja posebno posle onih ratnih pokliča i poziva na nemire i mržnju prema svojoj zemlji sa molebana i litija.

D grahamov broj
Gost
D grahamov broj

Fond riječi protiv bogoslovije ajde ne sprdaj se.

Fossil
Gost
Fossil

Nasa drzava je uvijek bila dom mnogim manjinama, sirom je svoja vrata otvorila ratnim izbjeglicama, a sada oce da je ruse jer im ne odgovara njena samostalnost i nezavisnost! Zalosno je sto u tom poduhvatu koriste vjeru, ovo je klasicno skrnavljenje svega sto je sveto!

Bijela
Gost
Bijela

Odlučno! 8!

Omegle
Gost
Omegle

Previse su ovi iz Spc dali sebi za pravo, zele i dalje da budu drzava u drzavi, i da niko ne kontrolise njihove postupke!

Eva_zuta
Gost
Eva_zuta

Crna Gora ostaje nama i nasim potomcima, na nama je da je sacuvamo

Eva_zuta
Gost
Eva_zuta

Od referenduma nismo izlazili na izbore moja porodica i ja, ali ovoga puta cemo svi izaci. Ovo je mnogo vise za nas, cak i od samog referenduma, jer bez crkve nema ni drzave Crne Gore.

Poaro
Gost
Poaro

Djukanovicu ne obazirite se, mnogi su pokusali sa Vas sklone ali uzalud im trud.
ja ne zelim da pripadam ljudima koji zele da idu u proslost umjesto da gledaju naprijed

Agata
Gost
Agata

Ne mogu da shvatim da neko ne voli zemlju u kojoj se rodio !!!!!
Ne mogu!
SPC d.o.o. naravno da manipulise….

Maki
Gost
Maki

Volimo je vise i od tebe i od njega…..sigurna budi…..nasi preci su dali svoje zivote za ovu zemlju

Sinjajevina
Gost
Sinjajevina

Odlučno!🇲🇪

papiric
Gost
papiric

sta znaci ovo dinamicniji tempo? opustenije cemo da jurimo za evropskim standardnom? dinamicnije, kroz 5, 10, 50 godina? nebitno je, al dinamicno:)

Ćotek
Gost
Ćotek

Ultra ste mi dinamični DPSe, za 30 god ste uradili baš puno toga … ne mogu da nabrojim što sve… 🥰

Dagi
Gost
Dagi

Hahahahahahahahaha

Marija
Gost
Marija

Koja masa naroda , duplo vise nego na litijama ,sto he ovo narode jeli iko ostao kuci ili su svi izasli da docekaju predsjednika

Maki
Gost
Maki

hahahhahaha

Send this to a friend