Politika

Đukanović: Nadam se da će nova izvršna vlast prepoznati potencijale Rožaja

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 30. septembra — Dana Opštine Rožaje, predsjedniku Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine opštine Almiru Avdiću, odbornicima i svim građanima Rožaja.

“Rožaje sa svojim ljudima je simbol multietničnog sklada, neodvojivi dio svih vrijednosti i uspjeha savremene Crne Gore, kao i njene slavne istorije. Poseban doprinos Rožajci su dali obnovi države, kao što su doprinosili i vođenju državne politike koja je našu zemlju uvela u NATO, učinila je liderom u pregovaračkom procesu sa EU, i nezaobilaznim faktorom regionalne stabilnosti. Jednako i na unutrašnjem planu, na kojem je Crna Gora posljednjih decenija doživjela ekonomski i demokratski preporod”, naveo je Đukanović.

Građani Rožaja, dodao je crnogorski predsjednik, pokazuju odgovornost i u suočavanju sa novim izazovima, tokom pandemije novog korona virusa.

“Vjerujem da ćete svojim tradicionalno dokazanim pregalaštvom i preduzimljivošću, uz adekvatnu valorizaciju izdašnih resursa, isto tako odgovorno raditi i na bržem prevazilaženju posljedica COVID 19. Rožaje ima izgledne šanse za brži razvoj i unapređenje kvaliteta života svojih ljudi, na dobro cijele Crne Gore, u okviru strategije za Sjever, kroz bolju infrastrukturnu povezanost i korišćenje prirodnih i drugih potencijala, što će nadam se prepoznati i nova izvršna vlast”, zaključio je Đukanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

Rožaje vraćeno na nivo iz 1918
Nikad više 1918

Lovćen & Hajla
Gost
Lovćen & Hajla

Eto ga Rožaje gde je bilo prije ravno 100 godina, i oni koji ga vode isti su kao oni prije 100 godina, Rožaje ili grad koji izumire uz pomoć BOŠNJAČKE STRANKE , za 10 godina Rožaje će imati 5000 stanovnika,

Marko
Gost
Marko

Odličnoj si ga unaprijedio, obraza nemaš.

Sloboda
Gost
Sloboda

Svi smo i dalje tu predsjednice.Mi ne napustamo svoje.Nek je vjecna Crna Gora!

kokolo
Gost
kokolo

Putuj igumane i ne misli za Rožaje.

Staxe
Gost
Staxe

Vi ste prepoznavali potencijale Rožaja samo na izborni dan…

Bjezi tamo
Gost
Bjezi tamo

Sto ih tvoja vlada 30 godina ne prepozna 🙂

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Ajmo malo miševi od ulizivanja i obožavanja Mila do pljuvanja.
Karakteri Crnogorciii.
Predsjedniče Đukanoviću dostojanstvom preko ovoga zelja od naroda.
To ne može svako.

Burin
Gost
Burin

Veoma je dostojanstveno obozavati nekoga ko je na vlast dosao u dzemperu, a sa nje odlazi u odijelima od 10 000 evra, sa satovima od 100 000 i sa storinama miliona uzetih od svih nas. I jos spocitavati nekome iz unistenog Rozaja iz kog svi utekose. Ma bravo, ponosna Crnogorko.

Send this to a friend