Politika

Đukanović najavio tužbe protiv Vijesti, širenje senzacionalizma uoči protesta

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović najavio je da će pokrenuti tužbe protiv dnevnog lista Vijesti zbog tekstova objavljevih u tom mediju. Ocijenjeno da je intervju sa odbjeglim tajkunom Duškom Kneževićem objavljen sračunato sa ciljem širenja laži uoči protesta.

“Neosnovane i neprovjerene optužbe na račun predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića iznesene u današnjem izdanju dnevnog lista Vijesti, a kroz razgovor sa odbjeglim tajkunom Duškom Kneževićem, predstavljaju sračunato širenje senzacionalističkih vijesti, sa očiglednim ciljem da podspješe energiju uoči najavljenih protesta”, navodi se u reagovanju iz Đukanovićevog kabineta.

U reagovanju se ističe da će tendenciozno plasiran intervju, kao i niz tekstova koji obiluju lažnim informacijama i tvrdnjama o predsjedniku države, biti povod pokretanja tužbe predsjednika Mila Đukanovića protiv Vijesti.

U današnjem izdanju Vijesti objavljen je intervju Kneževića koji je između ostalog  rekao da postoji snimak “na kome je Milo Đukanović u mojoj kući i gdje se vidi da mu u sportskoj torbi dajem novac koji uzima i razgovor koji je vođen tom prilikom.”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Iz cmara
Gost
Iz cmara

Milo uz tebe smo

Jadranka Jonska
Gost
Jadranka Jonska

Predsjednice!!!!Drago mi je da pratite medije.To je za pohvalu.Pa sigurno pratite iz dana u dan ZOV GLADNIH.Katnic zna stare izreke….Mudre od pamtivijeka.SIT GLADNOME NIKAD NE VJEROVA.Kakav godj da je ovaj VUCIC kojega ne volim ali makar ponekad izadje u SVIJET MEDJU NAROD.

Dragan
Gost
Dragan

Sve je ovo dogovoreno, pa čak i ova tužba nije u cilju da se Vijesti kazne već sračunato da se prikaze opozicija kao prevrtljiva, jadna i podla. Sud će osloboditi Vijesti zbog slobode govora , prikazaće se da je demokratija na dijelu i svi će naravno i pored svega “shvatiti” da je D.K. proizvod opozicije koja nema načina da dobije… Više »

sa
Gost
sa

TREBA ZABRANITI SVE MEDIJE OSIM TVCG I POBJEDU I VRATITI JEDNOPARTIJSKI MADA JE VRACEN ODAVNO

Bazinga
Gost
Bazinga

Pouzdano najbolji sistem, jer se mi u suštini ne razumijemo u demokratiju. Da se razumijemo u demokratiju onda bi svi radili napore da bude bolje, i pozicija i opozicija i ne bi dijelili narod, nego radili u njihovom interesu. Ovako ove podjele idu na ruku to jeste u korist jednih i drugih, a po mom mišljenju samoupravljanje je zakon za… Više »

Bazinga
Gost
Bazinga

Sve ovo mi nimalo nije logično. Knežević je tvrdio da će 16.03.2019 preko Video Bima dati snimak Mila sa torbim, pa se to nije desilo. A zašto se to nije desilo? Nije ni bilo Video Bima, pa naravno ni snimka. Pričao je i o svom povratku na isti datum pa su ga spriječili, a ko ga je spriječio? Tu je… Više »

Veselin
Gost
Veselin

Odmori malo, zaboljeće te glava!

Osa
Gost
Osa

BOLJE DA SI ZA 10 MILIONA NAPRAVIO FINO JEDAN POVEĆI PRIVATNI ZATVOR I SMJESTIŠ SVE KOJI NIJESU POLTRONI. KATNIĆ ĆE TI POMOĆI OKO IZVIĐAJA I OPTUŽNICA A ZA PRESUDE ĆE TE SE SNAĆI – IMATE BAREM TIH LOJALNIH SUDIJA NA PRETEK !

ZeZu
Gost
ZeZu

Milo aj polako put Abu Dabija

Zlo Vijesti
Gost
Zlo Vijesti

Ali sto nije objavio taj snimak

odupri se
Gost
odupri se

ali ne brini, objavice, sigurno ne ceka da tebe da mu trazis

Velimir
Gost
Velimir

To kralju,samo jako protiv izdajnika!

RADOJKA
Gost
RADOJKA

pozdrav za predsjednika i velika podrska za njega novi sad pozdrav za moju crnu goru

Mukodin
Gost
Mukodin

Uzeo si parice lepi?

JaviSe
Gost
JaviSe

Ovo protesti sistemu mozda i ne skode koliko familiji za posao. Ko bi sad ulagao i investirao u njihove poslove pa da rizikuju da sve izgube?
I to je pocetak.

JaviSe
Gost
JaviSe

Tužibaba

Blagoje
Gost
Blagoje

Milo ako hoces podrsku! pokreni industriju!!! otvori ove fabrike koje si uspjesno zatvorio! znamo svi kakva je politika dovela nas do ovog stadiuma propasti, hvala ti na pomoci, ili hoces ili neces da ispravis ove greske! sat kuca…

Felicita
Gost
Felicita

Prpaaaaaaaq

Bnjj
Gost
Bnjj

Veliki Dejo Savicevic je prije nekoliko godina rekao ja nemogu biti srecan i bogat a moj narod lose zivi,kako Milo I ovi politicari mogu bit I srecni

Kaštradina
Gost
Kaštradina

Ne boli mene Milo licno koliko mi smetaju ovi sendvicari sto zbog 10 eura dnevnice prste polomise da otkucaju odbranu za gospodara hahaha na sto vas je doveo gospodar moji crnogorci osiromasio vas da vam 100 eura bude ka kuca pa vas onda zaposlio za 10 eura na dan da uzivate..e greote

Trta prta
Gost
Trta prta

Ajd narode pocini od ovih trta prta po portalu dje se krijete …Sto ne trtljate po VIJESTIMA svoje komentare nego tamo morate dati podatke …E komentatori isti ka ja
🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😃😂😂😂😂😂

kolokolo
Gost
kolokolo

Gotov si, gotov si, gotov si, gotov si, gotov si, gotov si…

Bnjj
Gost
Bnjj

Menu nije jasan ovaj Milo i ovi njegovi iskreni podrzavaoci kako mogu biti srecni sa parama a narod im je gladan i nesrecan

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

Koja je bila marka.. ja znam da je on jedno vrijeme isao sa onom adidas od firme do firme a po kucama kad bi isao nosio je neku zelenu NIKE… e sram te bilo.. pih..

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

18 i 30 Vijesti na Viijesti…u Zetu krapa ulovili,u Zupi kokosku pregazili,na Bjelasici utekla ovca…u Parizu zuti,u Beogradu zuti,u Albaniji zuti…povrijedjen fudbaler i nece igrati…kadeti Berana izgubili jos jednu utakmicu,golubari iz Vranja opet prvi…i na kraju Micev ako sutra ne pane sneg pocepacu moju diplomu…naravno sutra suncano a on i dalje…

Dejo camora
Gost
Dejo camora

Strah me maserati uzeti 3 000 kubika 350 konja mjenjac automacki. Boja bih se da ne udarim nekoga.

Ranka Dejova
Gost
Ranka Dejova

Dejo ajde da veceras gotovo je…spremila sam ti sočivo

Dejo camora
Gost
Dejo camora

Nije moja no dusanova 😂nije moja nikad bila niti je poznajem.

Dejo camora
Gost
Dejo camora

Ranka dusanova. Ja odlično vidim kume 😂za sad.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

U sportskoj torbi mu daje novac?!?!😱I šta je bilo kad si se probudio, Di Kej?😂

Čukljanin
Gost
Čukljanin

Kad se probudio Lomi je bio kraj njega sa torbom u ruci. Kakve veze ima je li torba sportska ili nije kad su se našim parama frlali na svaki mogući način. Problem DK je što misli da su protesti zbog njega, a Milov što misli da može i dalje da nas farba. Patetika!

NekoTamo
Gost
NekoTamo

Samo ih gazi. Taman ste isti i ti i Perovic i Ivanovic. Nekada ste bili u ljubavi a ljubav se u mrznju pretcorila

Sanja
Gost
Sanja

A sto ne tuzi RTS oni su imali uzivo intervju sa Knezevicem prije 4 dana? Ili N1 za intervju prije sedmicu dana? Ili mozda Al Dzaziru jer i oni su isto imali intervju sa njim.

istina!
Gost
istina!

Ovo nema ni u jednu drzavu da mediji ovo rade, da namjerno lazu narod u korist jednog odbjeglog tajkuna lopova!

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

Pare majstore.. i to velike… a kad stane sa donacijama onda ce protiv njega 9 jezika…

Isaak
Gost
Isaak

Ja mislio da botovi ne rade vikendom

Dejo camora
Gost
Dejo camora

Za mjesec dana kupujem maserati. Pa polako naprijed opet maserati.

Heroina
Gost
Heroina

Mislim da bi trebalo lijepo donijeti zakon dje ne moze da nam medijsku sliku kroje jedan obican sund medijski iz Vijesti, dje oni prelagano lazu narod i sire dezinformacije!

Stojko
Gost
Stojko

Vijesti …bruka od novine i medijske kuce…fabrika lazi i sirenja defetizma

StevanPG
Gost
StevanPG

E vala samo cu reci jedno dzabe im sve sto rade kad im je manje ljudi doslo sad nego prosli put!

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Oni sve to namjerno rade pred proteste, da malo narod pomame ne bi li im izaslo vise ljude!

Cipsy
Gost
Cipsy

Neka je najavio tako i treba, ko su oni da vrijedjaju Predsjednika!! Placenici jedni obicni!

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

E zamislite vi ironiju tu dje idu novinari u London i intervjuisu DiKeja … pa nema toga ko moze reci da kaze da intervju nije narucen da bi posle Vijesti mogle da pisu lazu odje kod nas.

zacanka
Gost
zacanka

E sta radi Dusko daje pare ne pita koliko sta kosta, a Vijesti lake na pare i to ti je to, i onda lazu narod odje po cijeli dan!

Velibor
Gost
Velibor

Znaci predsjednik drzave ce da tuzi jedan medij jer su objavili intervju! Ajde sad fino razmislite koliko to nije normalno! On potecijalno moze da tuzi Knezevica ako ovaj je nesto slagao u tom intervju (i to mora da dokaze) ali koja logika je da tuzi medij?? Zamislite Trampa da tuzi CNN zbog intervjua sa Obamom napr

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ti mora da si završio pravo na Duškovom fakultetu😂 nasmijao si me ovim komentarom do suza, kao što vidiš… Milo da dokaže da Duško laže? Zar ne bi trebao Dule dokazati da je to njegovo trabunjanje bez dokaza istina, dome?

Velibor
Gost
Velibor

Ako tuzis nekog za neistinu tj klevetu izrecenu u intervju onda moras da dokazes da je neistina tj.kleveta i izrecena u tom intervju, jer je to osnov za tuzbu zar ne? Ne znam.jeste li ucili to na UDG ali.mozes i logikom sam prosuditi, mada vas uce da ne logicirate puno sami no pitate centralu za misljenje

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ma nemoj! Kako bi to Milo dokazivao da mu Duško nije dao pare, kojim dokaznim sredstvima? Ti kažeš da sam ja ubio Đinđića, npr., i sad isti ja treba da se opučim dokazujući da nijesam, je li? Duškov student, vidi se 😂 Onda ja tebi kažem da si Ristov plaćeni bot- a ti dokaži da nijesi!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Teret dokazivanja je, dakle, na onome ko iznosi neku tvrdnju. Ako dr Dule kaže da je Milu dao pare- neka to i dokaže. Tako je bilo i jeste otkako je modernog prava. E, u vrijeme inkvizicije je bilo tako kako ti kažeš: optuže ženu da je vještica, a ona jadna dokazuje da nije.

Velibor
Gost
Velibor

Druze ako ti das intervju i kazes nesto proti mene i ja te tuzim da je to laz, valjda ja moram da pokazem a tako! I to nije poenta mog posta nego da NE MOZE PREDSJENIK DA TUZI 1 NOVINU ZBOG INTERVJUA! A ti ga skroz spinujes i obrces. Je li tebi normalno da predsjednik neke drzave tuzi neki medij… Više »

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

E, o tome se može razgovarati. Postoji obaveza medija da moraju provjeriti informaciju koju objavljuju, čuti i drugu stranu. Misliš li da to Vijesti rade? Ako neko pomaže u širenju laži protiv tebe na način što to distribuira široj javnosti- mora biti odgovoran za to. To nanosi štetu tvom ugledu, zar ne?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kažem ja za tebe da si narko diler, bez dokaza. Novine to objave, čitava CG dobije tu informaciju. Ti doživljavaš neprijatnosti, tvoja familija isto. Kaži pošteno, da li bi, osim mene, tužio i novinu koja je objavila tu laž o tebi? Ne smiju novine objavljivati neprovjerene vijesti, druže. Pogotovo ako to nekom može nauditi.

ines23
Gost
ines23

Vijesti su postale u rangu Skandala, Sveta i tih zutih novina!

Vitinka
Gost
Vitinka

Dzabe im je sve sto lazu dzabe sve, nece te lazi pomoci da kod nas naroda se promijeni neka slika, Vijestima niko zivi ne vjeruje a ne nesto drugo.

oliver14
Gost
oliver14

Zamislite vi bavite se poslom novinara i vi svjesno lazete narod?? Pa dokle ide ovo majko mila?

Kosta
Gost
Kosta

Tuzba njima treba i to dobra, da se nauce dobro pameti.

goran1978
Gost
goran1978

Ovo je sramno sto rada zajedno Vijesti i Knezevic, ovo je cisto spinovanje javnosti!

NBA
Gost
NBA

KONACNO! TO STE TREBALI I RANIJE.PREVISE IM VI DOZVOLJAVATE ,TE NJIHOVE “DEMOKRATIJE”? KAKO MI OBICNI GRADJANI ,DA SE BRANIMO OD NJIH I NJIMA SLICNIM? SPASAVAJTE NAS PRESJEDNICE,KAO I UVIJEK! HVALA,I ZIVJELI !

Zivot
Gost
Zivot

E MOJ DOBRI PREDSJEDNICE…….
Ja ti vise nemam snage objasnjavati svojoj djeci kako opstati ….a ne izgubiti se u svom ovom VRTLOGU
Eto toliko predsjednice pa neka ih dragi Bog cuva

...
Gost
...

pa, radi nesto, zeno, ne kuckaj po tastaturi.

BenjaminKO
Gost
BenjaminKO

Ove iz vjesti ne treba tuziti, treba ih odmah pohapsiti. Dokle vise da prosipaju lazi

JaviSe
Gost
JaviSe

A za kuma adidas torba.

Knjaz Milosh
Gost
Knjaz Milosh

Zna se da Knezevic finansira vijesti koje stvaraju pompu za nista, da imaju nesto to bi vec bilo objavljeno

Zmago
Gost
Zmago

Hhahahahahahahahhah, a sto je ovo beždjece.

Prepelica
Gost
Prepelica

Vijesti odavno ništa ne postuju, a svi dobro znamo da su plaćeni

InesBD
Gost
InesBD

Reklo bi se da Vijesti čine neobrazovani ljudi,cim se ovako plasiraju lazi i čim se ne postuje nijedno nacelo u novinarstvu.Da se tuže nego sta!!!

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

On razumije istrazivacko novinarstvo.eu stiti novinare kao bijele medvjede zbog njihove vaznosti za drustvo.milo pobrkao si nesto sa tom tuzbom.pogresno te je neko naucio.zaboravio si da idemo u evropu.diktatorski korijeni se ne mogu izbrisat.

Igor88
Gost
Igor88

Sve ih treba zajedno skupiti i poslati tamo dje su trebali odavno. I vlasnika vijesti i Kneževića i ostale saradnike

Gile
Gost
Gile

Dosta bre sa obmana a crnogoraca, ugasiti vijesti

Politicar
Gost
Politicar

Vijesti godinama stvaraju iskrivljenu sliku

Gigo
Gost
Gigo

Da nije DK kupio vijesti pa ga ovoliko forsiraju

Primorac
Gost
Primorac

Koliko laznog spinovanja treba ugasit vijesti

gta123
Gost
gta123

Knezevic smislja laze a vijesti prenose

rambo
Gost
rambo

Prazna prica i kleveta klasicna. Svi ce i zatvor

PS4
Gost
PS4

Udruzili se knezevic i vijesti zalosno

MonteNegro
Gost
MonteNegro

Treba da lezi u zatvor Knezevic za ovo huskanje naroda

RedLabel
Gost
RedLabel

Bravo Milo posalji ih sve dje im je mjesto

Ranka Dejova
Gost
Ranka Dejova

Svima po sendvic svaka cast

lukaberane
Gost
lukaberane

Prazna prica i laganje mora biti kaznjenp

TandaraMandara
Gost
TandaraMandara

Ko ce gleda vijesti kad uhapse Knezevica

Prle
Gost
Prle

Nemas para a?

Huawei88
Gost
Huawei88

Ovim vijestima nek je Bog upomoc

BlackKnight
Gost
BlackKnight

Aj da bi da sleti DK pa da odgovara za lazi ovakve

Beranac22
Gost
Beranac22

Obmanjuje javnost da podgrije tenzije laz

StefaNegro
Gost
StefaNegro

Da ima bilo sta objavio bi on to

ivona29
Gost
ivona29

Vijesti su postale kao ono renta car. Samo je odje renta star. (Insta zvezda Dusko i opozicioni lepotani.) Show…

Prle
Gost
Prle

Ne smeta ti sto se krade i sto iz vlasti i oni i njihovi potomci zive da ne mogu bolje?..ne smeta ti to,sendvicaru.

Crni panter
Gost
Crni panter

Posteno bi bilo da Gdin Knezevic vec pokaze taj snimak jer lagano se dobija utisak da takav snimak nepostoji.

Dana
Gost
Dana

A toboze nezavisni mediji. Ahahahaha. E kuku nama, kakva opozicija, kakvi su pojedini mediji. A pa ima li ovo idje, da neko radi protiv svoje zemlje. Haos.

oranz
Gost
oranz

Zna se ko su organizatori protesta, zna se ko stoji iza njih. Sve je jasno, providni su. Tajkun Dusko je pao, Vijesti i opozicija koriste situaciju samo dok im tako odg. A pitanje je kad ce krenuti i protiv Duska.

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Vijesti ne mogu da prezale ulazak Crne Gore u NATO i udaljavanje od Moskve

JaviSe
Gost
JaviSe

Navode DK. Jedino ako prijatelj DK ne opovrgne pisanje Vijesti.
Po zakonu Milo ima pravo da demantuje navode u iste Vijesti.

Edi89
Gost
Edi89

Davno je trebalo da ih tuzi zbog manipulacija i neistina koje su izrekli

DwD
Gost
DwD

Samo naprijed Djukanovicu, jedna tuzba i kraj price!

raki
Gost
raki

Akobude snimka uzalud tuzbe mikasu bgami

Eminem
Gost
Eminem

Snimka nema. Da ga ima prvo bi njega pustio a ne druga iz djetinjstva. S obzirom da su ovi iz Vijesti i DKej svastocinje ne bi me cudilo da nesto pokusaju montirati ali i za to postoje strucnjaci i da se to demaskira i prepozna. Pa da li iko normalan misli da bi prvo postavio snimak skolskog druga a ne… Više »

Seka
Gost
Seka

Pod uslovom da nije fotomontaza sto se od onog prevaranta moze ocekivati.

Masa
Gost
Masa

Propala akcija Vijesti za nocas. Naroda je manje nego prosli put.

\"Cudo\"
Gost
\"Cudo\"

Tekst je prvo politicki pamflet pun rekla kazala prica, pa tek onda neki drugi sadrzaj. Knezevic pogibe za tehnickom Vladom, jer je i u danasnjem tekstu rekao da ocekuje hapsenje, sto znaci da bi ga nova vlada abolirala i povukla tuzbe. Napada svoje radnike koje je ostavio bez posla, dijeli ih na lojalne i one druge, prijeti samo onim ko… Više »

Nikolina BP
Gost
Nikolina BP

Zaslužuju mnogo vise osim tužbe

katja
Gost
katja

Saradjuju sa Knezevicem od početka. Odma bih ih zatvorila da ne citam ove izmisljotine

Suncica
Gost
Suncica

Da je bio pametan odma da ih tuži cim su počeli sa njihovim glupostima.Zna se od početka koji ih placa !

Tuzi do Cetinja
Gost
Tuzi do Cetinja

Kako te nije sramota da za naseg Mila kazes da nije pametan, nije valjda sasav !

Votka88
Gost
Votka88

Medij zvani laz!

kamiondzija78
Gost
kamiondzija78

Ne znam sta je cekao i do sad.Davno je to trebao da uradi i da se ugase da nas postede lazi i izmisljotina

InesBD
Gost
InesBD

Vijesti bile i ostale sramota za novinarstvo u državi

Prepelica
Gost
Prepelica

E da je srece davno bi Vijesti bile ugasene

Esko Konik
Gost
Esko Konik

Od kako napunih 30 godina, ne slusam oca, a ne Mila da slusam, stara komunisticka, spletkarska skola, zavadi pa vladaj !

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Crni milo sta ga je snaslo,stiglo ga je proklestvo tridesetogodisnje diktature.ocajnicki potez da ucutka di keja pa krivi novinare.

Carlo
Gost
Carlo

Gotov je, pozdrav iz Meksickog zaliva,bravo narode Crne Gore.

BumBum
Gost
BumBum

Nemoj presednice alaha ti.

Miško CG
Gost
Miško CG

Kakav Knežević, uvijek je bio takav samo laž i prevara. Nažalost u Crnoj Gori je narod toliko naivan da očigledno ima i onih koji vjeruju u to, dobat deo onih koji bi na tome da dođu do vlasti a i da na tome dobro zarade. Mislim da ozbiljan čovek uopšte ne treba na to da obraća pažnju.

Znate ga vi
Gost
Znate ga vi

“Komentari” na ovaj tekst me inspirišu da i ja odem na protest. Nisko je pao Milo, kad mu treba ovakva zaštita

Sirena92
Gost
Sirena92

Ne treba Milu zastita, nego dosadilo vise covjeku da godinama sluza lazi o sebi!

-Muljavi-
Gost
-Muljavi-

A koverta ?? Što ćemo snjom…da je zaboravimo aaa…..

Boba
Gost
Boba

A sto cemo s onolikim parama “za autobuse”? I laznim magistarskim radovima?

Śole
Gost
Śole

Ne treba zaboraviti nijednu kovertu , kako onu Migovu tako i one kod Meda , Mande i onoga Čađenovića što je za godinu zaradio 66.000 € sadeći luk !
Nema nedodirljivih !

Milica
Gost
Milica

Hahahaha prpa prpa aaa

Bnjj
Gost
Bnjj

Kad ga vidi covjek I vidi kako zivimo kako unistava zivot u CG ljudi idu vani covjeku dodje muka

Krinka
Gost
Krinka

Vijesti kao po obicaju, nista novo i izenenadjujuce! Samo im treba tuzbe pisati, nego isto je njima, nastavlju sa mrziteljskom politikom.

Lazne vijesti
Gost
Lazne vijesti

Ocigledno je problem Djukanoviceva drzavna aktivnost, prijem na najvisim adresama u EU i drzavna posjeta Njemackoj, sto dovodi do urusavanja strategije i mogucnost osipanja protesta

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Nick ti je spram komentara

Maldita
Gost
Maldita

Ne treba dozvoliti svakoj susi i marusi da nas blati, ponizava i proziva! Tuzbe i kraj!

Agata
Gost
Agata

Previse crnogorski narod dozvoljava da ih blati jedan obicni kriminalac. Zasto se ne pita vecina u CG? Zasto neko vecinu ne pita?

kruela
Gost
kruela

Ma, kakav bre Knezevic vise, da ima nesto davno bi to objavio, a ovako zargonski receno samo prži narod koji je ocigledno naivan!

sinan
Gost
sinan

Cekam snimak na kojem ce Dusko Knezevic da izbaci sliku svoje sjenke i da kaze da je Milo poslao da ga prati 😀

almir
Gost
almir

Nezavisne vijesti itekako zavise od DK i DF-a

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Sinoc ga slusam na live ka Maca Diskrecija je postao srece mi

Esko Konik
Gost
Esko Konik

Milo Diskrecija, sta ti ovo znaci prijatelju i sto ti imas protiv Mila. Oli da luk sadis ?

cvrkut
Gost
cvrkut

Da je Knezevic bilo sta imao odavno bi ga oberucke prihvatili svi ovi koji su protiv ove vlasti, ali i oni su shvatili da Knezevic apsolutno nema nista osim brda lazi

srki
Gost
srki

Ovo radi opozicija samo da bi nam srusila drzavu i ponistila nezavisnost koju nije bilo nimalo lako dobiti

Mr. Bin
Gost
Mr. Bin

To znaju i vrapci na grani, samo ne znaju mnogi koji su se nepromišljeno priključili protestu.
Ali ko krene protiv države, država ima snage da se tome suprotstavi.
Niko nije više naivan da ne vidi sta protesti imaju za cilj.

Esko Konik
Gost
Esko Konik

Zivi ti mjesec-dva od 200 €, pa cu te pitati sto ces ti tada razumjeti !

Brat
Gost
Brat

Znaš li ti, Esko, uopšte šta radiš i čime se baviš? Dnevno zidar uzima 35-50€, keramičar 50-60, frizer 50-70, IT 50, serviseri 35-70, taksisti 20-30, zanatlije oko 50, pomoćni radnici minimum 15-20, itd. Imaš li ti neki zanat ili sposobnost da nešto radiš za ljude? Nigdje ne vidim dnevnicu radnika ispod 20€. I kriva ti je država za tvoje 200€.

Bankrot smeca
Gost
Bankrot smeca

Tako je to treba raditi za svaku napisanu laz i to treba da rade svi.

superhik
Gost
superhik

Slazem se ali isto da vazi i za Miletu.

Tuzi do Cetinja
Gost
Tuzi do Cetinja

Ovo kazes zbog Sindje i laznog svjedocenja ?

crni sin
Gost
crni sin

Knezevicu su jedino oni i ostali svi su ga napustili on nema apsolutno nikog ko podrzava njegovu pricu osim njih koji to rade za pare

Balezino
Gost
Balezino

Kome ces ti tuzbu,i koga ti mozes da tuzis

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Ako se spasi ovoga puta, u MUP sa zahtjevom da promijeni ime u Spasoje. Samo 20 eura troška, kažu ljudi. 🙂

Jovanka
Gost
Jovanka

Milo, mislila sam da si mangup, mangupi ne tuze i ne idu u MUP da prijavljuju. Razocara me sad.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

To su Vijesti iz nesvijesti do besvijesti 😱

DwD
Gost
DwD

Zar toliko para Vijesti dobijaju od Knezevica, da ih bas briga za tuzbe koje pristizu?

SutomoreCity
Gost
SutomoreCity

Tako jee!! Samo ih treba tuziti, zasto gradjani da citaju lazi konstantno, vrijedjate nam inteligenciju!

Mačak
Gost
Mačak

Nravno da ce da rade to dan prije protesta kad su dobili finansijsku injekciju od cika Duska

Slavko
Gost
Slavko

Poceo je da histerise kao bezobrazna beba kad joj nesto nije po volji, gotov je!

Pahomije
Gost
Pahomije

Samo Vijesti govore istinu !

Peka
Gost
Peka

Kakvu pakosnu facu ima ovaj naš prijedsjednik…premijer, što li je već

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Svako poprimi lik demona kojem sluzi.to ne moze da se sakrije.

Milica
Gost
Milica

U tom slučaju vještak je neuropsihijatar koji određuje stepen glavobolje ili nesanice.

Joo
Gost
Joo

vec ih je 4 puta dobio u Strazburu…..I sada ce….4 puta je dokazano da lazu…..I sada ce……

JaviSe
Gost
JaviSe

Pozdrav joo joojovi

Sirena92
Gost
Sirena92

Polako gradjani uvidjaju da je sve laz i da je glavni cilj da dodje do vaninstitucionalnog rusenja vlasti. Postoje ljudi koji su stvarno nezadovoljni, ali nikad ne treba da dozvole da ih opozicija koristi za njihove licne ciljeve. Ja nijesam pripadnik neke partije, samo realno pricam. Da opozicija nesto valja i da pokazuje neku sposobnost mozda bih je i podrzao,… Više »

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Sirena da se primijetiti da ti nisi pripadnik niti jedne stranke, vjerovatno i ne glasaš na izborima, samo si jedna,, zabrinuta” građanka.

Misko
Gost
Misko

A vise vakat!

Crnogorac45
Gost
Crnogorac45

Opoziciju najvise boli uspjeh Cg, njen ulazak u NATO i njen siguran put ka EU. Da oni dodju na vlast drzava bi bila dovedena u pitanju, kao i njen napredak. A Ruski uticaj, koji je i sad velik bi bio sve primjetniji, a pritisak bi rastao. Nezavisnost nase drzave bi posle svega postala samo proslost.

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Ta suplja prica da posle Mila nema zivota supjlja je! Ko garatuje da Dps nece opet biti zdrav I na vlasti. Bitno je da lopovi odgovaraju..

Crnogorac45
Gost
Crnogorac45

Naravno, samo treba tuzbe podnositi, sto da neko trpi klevete i lazi!! Vijesti su dno dna, prodali ste svoj obraz za pare.

Rafaello
Gost
Rafaello

Ee ovo je katastrofa, ne moze se zivljeti vise normalno zbog nesposobne opozicije i odbjeglog tajkuna, zaobidjite ovaj narod vise sa besmislicama!

Boba
Gost
Boba

Na svaki tekst im treba bacit po tuzbu!

Muka
Gost
Muka

Muka muka

Iskra95
Gost
Iskra95

Zalosno je sto svako ima svoj cilj kada su u pitanju ovi protesti, sa jedne strane je isfrustrirana opozicija zeljna vlasti, onda je za njima Knezevic, koji je svojim lazima sve ovo pokrenuo, kako bi bio aboliran od odgovornosti i Vijesti koje zarad novca pricaju sve najgore o predsjedniku. A gradjani marionete, koje setaju kako njima odgovara.

Neko
Gost
Neko

Hahahahahah. Smijesno. Tekstovi prenose ono sto Dusko kaze. Potpuno je prolupao predsEdnik, ali potpuno.

lom
Gost
lom

svi na proteste…. pozdrav sa atlanskog okeana…. do slobode

Provokator
Gost
Provokator

Koja panika. Ne spavas ga nocina, sto ti napravi DK…

Jovan
Gost
Jovan

Ha ha ha… druze, nije tebi lako… aj pomalo😉

Kinez
Gost
Kinez

Tako je predsjednice, davno ste trebali da ih tuzite!! Vijesti su zaboravili osnovni cilj novinarstva, da se cinjenice sagledaju objektivno i nepristrasno, samo jure za parama. Sramota.

Joo
Gost
Joo

vec je 4 tuzbe protiv njih i njihovih lazi Milo dobio…..Vijesti su se do Strazbura zalili a i tamo su izgubili i dokazano je da su lazovi…..tako ce I sad…..

ManchesterUtd
Gost
ManchesterUtd

A oce kukavci na sve nacine da ocrne Mila, zalosno.

Enesa
Gost
Enesa

Da Knezevic ima nesto davno bi on to objavio, ne bi evo mjesecima prazne price pricao. Ljudi nijesu naivni, shvataju da je sve ovo igra, koju reziraju opozicija, Knezevic i Vijesti. Najmanje se ovdje gleda interes gradjana!

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Istrazivacko novinarstvo je palo na najnize grane kada su u pitanju Vijesti. Toliko lazi je plasirano da je to smijesno, zar nikad ne provjere tvrdnje koje im Knezevic salje, ili im je samo bitan novac??

Marelica
Gost
Marelica

Vijesti od pocetka plasiraju lazi koje im salje Knezevic, a sve zbog para koje im on svakodnevno salje. Koliko kosta jedno saopstenje protiv Mila??

Golubovic
Gost
Golubovic

Porška Milu! Stvarno su vijesti i knežević bruka za medijsku scenu! Vjesti/df/knežević/pripejd nvo je miks koji nam obraz uze svojim traš pričama i kombinacijama oko pranja para!

Brko veliki
Gost
Brko veliki

Vijesti su stvarno postale dno dna.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Tek sad da ih tuzi? Davno je to trebao da uradi, jer je toliko lazi izreceno u njima, a sve zbog protesta i opozicije, kako bi sto vise ljudi izaslo na ulice!

AntiOpozicionar
Gost
AntiOpozicionar

Đukanoviću dobro se naplati, sram ih bilo! Toliko su providni da je to sramota! Kakav traš od medija! Kancer Vijesti pi!

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Ne pada mi na pamet da idem na ove njihove setnjice dok ne daju konkretan razlog

Komita
Gost
Komita

Sprdnja se cini od ovih vijesti ,nekad su valjali kao novina a od kad pocese politikom da se bave postadose tabloid

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

E blago u mozak onome ko povjeruje da ovaj knezevic stvarno ima nesto

Stefo12
Gost
Stefo12

Spinmasteri iz vijesti ,pih

veki
Gost
veki

što ne pustiš čitaoce da presude što je istina a što nije kad ti imaš vremena da čitaš novine i tražiš li tužbom pare , demokrato OJ

Roro
Gost
Roro

Ufff,sad nas je prepao?Ne smijemo izać na proteste?Hahaha…Milo,podnesi ostavku,ne boli,nije strašno…

Jovan
Gost
Jovan

Aj pomalo jadan….ne zamaraj nas…
Idi suncaj se

Sasa
Gost
Sasa

Vi ste predsjednice stvorili ovu azdaju od novina pa se sad sami branite od njene vatre !

eto
Gost
eto

Pih, počeo je kao gedžovan- sve ću ve tužim.Pihh.

Boba
Gost
Boba

Pih od tebe i slicnih…pih stvarno 😝

Send this to a friend