Politika

Đukanović: Očekujem da patrijarh Irinej demantuje ono što je rekao

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović očekuje od patrijarha Srpske pravoslavne crkve Irineja da demantuje izjavu o položaju Srba u Crnoj Gori.

Patrijarh Irinej je, podsjetimo, kazao da je položaj Srba u današnjoj Crnoj Gori uporediv sa položajem Srba u nekadašnjoj NDH.

<<<Irinej: Crkvi gore nego pod Osmanlijama, položaj Srba u Crnoj Gori nije dobar<<<

“Moj jedini komentar na to što navodite mogao bi biti da niko normalan tako nešto ne može pomisliti, a kamoli izgovoriti. Očekujem da to patrijarh demantuje”, kazao je Đukanović za Antenu M.

Ocjenjuje da neće biti neophodno da Crna Gora primjenjuje administrativne mjere, kao što je zabrana ulaska u Crnu Goru.

“Zakoni države Crne Gore moraju biti identično primjenjivani na sve. Na naše građane, kao i na nepristojne goste, pa makar bili i crkveni velikodostojnici. Ipak, vjerujem da je ideja suverene, slobodne, višenacionalne i viševjerske demokratske Crne Gore toliko ojačala i postala superiorna da na pokušaje njenog ugrožavanja neće biti neophodno da primjenjujemo administrativne mjere”, zaključio je Đukanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

U Srbiji zivi i radi i skoluje se vise Crnogoraca nego u svojoj Drzavi po raznim plemenskim ,rodjackim linijama. Dragi moje komsije nemojte posecivati vasu djedovinu samo preko leta, vec u svojoj zemlji Crnoj Gori zivite i radite i borite se za nju .Ja sam Srbin iz Srbije i ne planiram da zivim ,radim u Podgorici ,a i bez preke… Više »

MNE-istinski
Gost
MNE-istinski

Tako je Milutine, nemooj dolaziti, nipoošto.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

I da oću ne mogu odron na putu od prošle godine

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ostani svojoj kuci. Nistabnam netrebas .

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Ja sam svojoj na dedovini ostao, a ti kako reče Đekna Crni Jado nisi ,nego po beogradskim birtijama se peva da te želja mine tvojih ovaca,skorupa i sira prlja, uhhh… i ja se rastužih

sestra
Gost
sestra

Pametno zboris Milutine, ni mi ne bi voljeli da nam dolazis… pa si lovi prasići po dvoriste!

Aliens
Gost
Aliens

Uopste nijesu ugrozeni ni po jednom osnovu, cak naprotiv privilegovani, pogledajte samo koliko ih je zaposleno po drzavnim institucijama,cak i izbjeglica koje nemaju drzavljanstvo CG, stvarno nevjerovatno da neko tvrdi ovakve stvari.

Niksic
Gost
Niksic

Pa covjek je rekao istinu…danas su svi pripadnici srpske crkve i koji su orjentisani prema srbiji ugrozeniji nego albanci i ustase u cg….

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Bravo za Nikšić ,al si dao injekciju svaka čast ! Nek botovi lupaju minuse po naređenju ,obični sendvičari

baka baka
Gost
baka baka

Sve ste privatizovali gospodine Đukanoviću za sebe , porodicu I kumove. Vratite uzeto narodu!!!

Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

I na ovak komentar ima ovih koji su dislajkovali iako znaju fa je ovo istina sto ke čovjek napisao….Svaka vam čast i ako znate da je Đukanovic Crnu Goru pprisvoio i da se poistovjetio sa državom, samo se.plašim da se malo zaigrao i da mu sve ovo na nos ne izađe, jer sve ima svoje granice…A vi koji dislajkujete istinu… Više »

ostojić
Gost
ostojić

Oli se ti ikad izvinuti što si nam živote uzeo I svu imovinu?

Ljuta
Gost
Ljuta

vuk se nikad ne izvinjava 🐑🐑🐏🐏

cvrc
Gost
cvrc

Kako sad da demantuje… I njegov, a i položaj Srba su dobri, njegov posebno .

Jokan
Gost
Jokan

Ja očekujem da se SPC ogradi od dijela izjave patrijarha Irineja. Nije mu prvi put da priča bez ikakvog osjećaja za mjeru, bez ikakvih kočnica.

LKJ
Gost
LKJ

Izjava patrijarha je namjerno pretjerana, da bi alarmirao javnost. Crkveno pitanje mora biti rijeseno i svi imaju pocetnu poziciju. Nijedan Srbin u CG nije ugrozen a on je ti izjednacio sa zlocinima koje ne pamti covjecanstvo.

Ljuta
Gost
Ljuta

nijedan nije ugrozen? pa koliko ih se vec upisalo u clanstvo nvo cpc…? vodjama se sudi po sablonu laburica u udare u mozak …

irinej patrijar
Gost
irinej patrijar

izvinjavam se!

Kiko
Gost
Kiko

Ili Crna Gora ili SPC , obadvoje ne mogu zajedno , to znaju i Milo i srpski Patrijarh !
Crnoj Gori treba svoja crnogorska crkva , tuđa crkva MCP/SPC vodi tuđe interese .

Charli
Gost
Charli

Pa odvojte se kao sto jeste.. Sta je problem? A da manastiri cccc pa niste ih vi gradili jbga.

Musa
Gost
Musa

Pa da, nismo mi nego od para iz Srbije..samo jos kad bi neko vjerovao..

Charli
Gost
Charli

Naravno da niste! Pogledaj lijepo cije su zaduzbine pa ce ti biti jasno ko ih je gradio 😉 A ti starovarosaninu samo gluposti pricas… lijepo ti rece oprem, baci internet i ozbiljnu literaturu u ruke. I kakve nikove? Ja sam Charli :))) podvojena licnost tebra

Charli
Gost
Charli

Slava mu i milost… Al nemoj da pricas gluposti Fred, da je CG bila slobodna, a da se u Srbiji nisu dizali protiv dahija! Iz danasnje Crne Gore sam, sto?

Fred
Gost
Fred

Ako si iz Crne Gore zasto sluzis drugima? Oni nas posrbljavaju a ti im pomazes. Kad vas iskoriste sutnuce vas, vi ste za njih Crnogorci. Oni su robovali 500 godina i to priznaju da bi bili veci mucenici. Priznaju i poraz na Kosovu iako su izmislili Milosa. Ne mozes ih ti napraviti borcima za slobodu pod osmanlinama, ne pomaze vrijedjanja… Više »

Charli
Gost
Charli

Fred pobrkao si malo loncice, a pri tome si vrlo slabo edukovan… Mora da ti se pomjesala narodna i nacionalna pripadnost kao staroj podgorici.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

To da si podvojen, to se odma vidi. Duša četnika u tijelu Kvislinga. A evo, pošto ti znaš, koji su to manastir Srbi u Crnoj Gori napravili? I nađi đe se to pominje Srpska crkva u Crnoj Gori prije 1918-e? Ajde junače, prosvijetli nas.

Charli
Gost
Charli

Jao cikota, dosta vise tvojih nebuloza stvarno. Ne manipulisi posto ti to kod mene ne prolazi :)) Skines se lijepo sa interneta i obidjes manastireeeee. Recice ti tamo lijepo cije su zaduzbine u pitanju i stvar ce ti biti mnogo jasnija.

Ljuta
Gost
Ljuta

nije lud da ode u manastire ….pa da postane kao Pavle kad ugleda Hrista

Donja Morača CG
Gost
Donja Morača CG

Ha ha Charli. Koliko god mijenjaš ime, jednako si glup. Jedini Manstir u Crnoj Gori koji je sagrađen, dok je Zeta bila okupirana od Raške, je Manastir Morača. Ali kad bi on bio srpski, sve ono što je sagrađeno u Srbiji od 1389 do 1850-e bilo bi tursko.

Fred
Gost
Fred

Nego ko ih je gradio. Popovi su pod osmanlijama skuoljali harac za njih. Nijesu valjda gradili svetinje u slibodnoj Crnoj Gori. Dok ste im vi setali opanke odje se krv lila. Mi zato nemamo komplekse, sa Turcima smo sporove rijesili na bojnom polju. Nasi preci junaci ali i Turci junaci, a robovi robovali.

Charli
Gost
Charli

Fred ne lupetaj gluposti… Koje ste to bitke s trucima vodili ahhaha pa vise ste bili pod Turcima nego Srbijanci. A ako ne znas za srpske bune protiv dahija, to govori samo o tvom obrazovanju.

Fred
Gost
Fred

Odakle si ti brate? Da ti ja govorim o nasim bitkama, one su zapisane. Direktni predak mi je piginuo u bici Devet krvavih dana pod Ostrogom.

Mali Jože
Gost
Mali Jože

Ha ha. Glupi Čarli. To vam je jedino, poslije 450 godina što ste se pobunili protiv Dahija, za manji porez na prasiće. I to ne protiv Osmanskog carstva, jer su dahije bile od njih odvojene. Čitaj malo srpsku istoriju, kad već svoju nećeš.

Medovina
Gost
Medovina

Imate ih dvije : Timočku bunu, koju su podigle Crnogorci, trojica braće Iz Kolašina, a koja je ugušena zbog srpskog kukavičluka i ova humorističko-zabavna,protiv dahija.No, to je tako: ko dobra nema i zlu se veseli, kao ovi skutoljubi.

Ljuta
Gost
Ljuta

hodja rice po ravnom Cetinju ili sam nesto zaboravio od Njegosa?

Ljuta
Gost
Ljuta

jehe junaci rodili junake….zato su u cg 98% crne puti ka da su potomci slovena😷

Građanin
Gost
Građanin

Onda mora da ste vi, misliš li ?

Ljuta
Gost
Ljuta

ne tito i milo su ih gradili…savinu pogotovo

baka baka
Gost
baka baka

Može milo sa svima vjeruj mi samo imovinu da mu ne diraju. Mukom stečenu.

Sažaljivi
Gost
Sažaljivi

Uništi vas Milo načisto…nema vam spasa… stalno vi je pred očima i u mislima …

Nefi
Gost
Nefi

Nesto znaju i Irinej i Milo sto mi ne znamo . Mozda ce uskoro krenuti i k9nacan obracun oko imovine jer para je sve manje mora se nesto prodavati

alil
Gost
alil

doskoro si i ti milo, zajedno sa momirom pricao istu pricu… o ugrozenosti srba u jugi.. sta je sad bilo? sta se promjenilo?

LKJ
Gost
LKJ

Svako je krenuo svojim putem nakon raspada SFRJ. Milo svojoj kuci a Momir tudjoj kuci.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

OKUPATORA jedino jos imamo. Mi u Evropi. ..Sto bi reka..Radio,Slobodna Europa.Laz je najmocnije srpsko oruzje…100% je okupatorska spc na tudje..da imamo Vlast..jedno jutro u svitanje zore.. Svi bi bili Vanka …

dagy
Gost
dagy

I krvi po ulica

Charli
Gost
Charli

Pobrkao si nesto, to se misli na dukljanoide – brdjane.

vranjske njive
Gost
vranjske njive

Ajd moj pope… bolje je Mićo u gorskom vijencu natucao nego ti.

Wilkins
Gost
Wilkins

Srbi su stvarno ugroženi i obespravljeni. Evo recimo, ne mogu da peku prasiće na sred bulevara. NEPRAVDA ! Ovo nije Srbija. NEPRAVDA ! Ne mogu da šire šatore nasred magistrale. NEPRAVDA ! Neće svi Crnogorci pod skute SPC sekte. NEPRAVDA …

dagy
Gost
dagy

A da peku ovcu i vi bi dosli

Charli
Gost
Charli

Pa vi nemojte… imate vasu NVO i super.

Ljuta
Gost
Ljuta

pokrali sve fabrike NEPRAVDA…

Sestra
Gost
Sestra

😂😂😂😂😂😂

brko mali
Gost
brko mali

bolje predsjednice da si prokomentarisao to sto je rekao da je crna gora srpska zemlja I da smo jedan narod, to je okupatorska ideologija koja od bombaske afere nikako da splasne. U redu je gradjanska drzava ali budi ti presjdenik crnogoraca prije svih, jer si nas najvise izmanipulisao, a da nije bilo crnogoraca prije 20 godina bi zavrsio vladavinu

Milena
Gost
Milena

Ne treba potpaljivati i stvarati mrznju medju narodom.U Crnoj Gori su svi lijepo docekani.Patrijah Pavle tako nesto ne bi nikada kazao,slava mu i milost!

Građanin
Gost
Građanin

… no mu je, biće, risto suflirao.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Kona;no jedan odli;an komentar

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Pogibose svi srbi od muke sto nemaju more..briga njih za Crnogorce…

Fred
Gost
Fred

Nikad nece Crna Gora bit obala srpskog mora.

Charli
Gost
Charli

Fred knjigu u ruke jel obale niste gledali do okupacije ahhahaa

FRED
Gost
FRED

Koje okupacije posto ti sve znas?

Charli
Gost
Charli

One vase famozne 1918.???

Ljuta
Gost
Ljuta

jos malo..kad vas krenu cerupati …. bit ce vam kasno da zovete bracu pravoslanu u pomoc no da ne bude kasno

Hamer
Gost
Hamer

Nema sreće dje se popovi mijenjaju. …

Stari
Gost
Stari

IMALO JE JOS PONESTO DEMANTOVATI U BLIZOJ PROSLOSTI NOSTE SVI TADA CUTALI KO ZALIVENI ILI STE MOZDA BILI SAGLASNI SA DOTICNOM OSOBOM

Filip
Gost
Filip

Vjernik sam, ali ovo jeste napad na suverenitet drzave. Cus NDH, kas su bili logori i ubistva.. Cak sta vise, znam srba okorelih sto vise imaju nego ja pa nema frke… Ali ova politika je zlo! Greska je samo citanje ovih stvari.

Charli
Gost
Charli

Mislis “Srba”? Ovih tvojih milovih montenegrina? Lijepo reci, a ne pausalno 😉

Zoran
Gost
Zoran

Patrijarh spc je samo eksponent velikosrpske
politike.

Velika Poljana
Gost
Velika Poljana

SPC je inspirisala najstrasnije zlocine koji su pocinjeni u BiH, svestenici su dali blagoslov zlocincima. Svrstali su se u red sa zloglasnom NDH. I danas patrijrh tako gnusno i zlonamjerno optuzuje zemlju slobodara, optuzuje one koji osudjuju zlocine koje su blagosiljali. Optuzuje zemlju koja je ustavni antifasizam zapisala u svom ustavu. Optuzuje zemlju koja je bila utociste izbjeglicama svih nacija.… Više »

Cg4Ever
Gost
Cg4Ever

Ako Markovic ne oslobodi Crnu Goru srpskih okova, onda ce to uciniti ona osoba koja je vec jednom to uspjela – Milo Djukanovic. Vratice nase svetinje pravim vlasnicima. Crna je Gora Crnogoraca! – kako je rekao jednom kralj Nikola.

Charli
Gost
Charli

Koje vase svetinje? Koje ste to sagradili? ahahhaha

Velika Poljana
Gost
Velika Poljana

Crna Gora je Crnogoraca i svih ostalih naroda koji je dozivljavaju kao svoju domovinu. Posto nije tvoja Charli, a u manjini si, sto sen ucis. Idi tamo dje je bolje.

Charli
Gost
Charli

Jok tvoja je ahahhaah ae paljba

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Sagradili smo najvecu Svetinju na Balkanu, Manastir Ostrog, tj sagradio ga je Milovan Boskovic, zemlju na kojoj je sagrađen ustupila je porodica Mijuskovic, kasnije potomak te casne porodice Mijuskovic je bio premijer Crnogorske vlade u egzilu za vrijeme okupacije od strane Srbijanske vojske! Druge svetinje necemo pominjat prokletnice! Prokleto ti bilo svako celjade koje ti se u kucu rodilo! Tako… Više »

Charli
Gost
Charli

Crnogorac ne kuni kao neka olinjala babetina… mislim kuni, zabolje me 😀 mozes samo to i nista vise… i ne lupetaj da te zamolim! “Osnovao ga je hercegovački mitropolit Vasilije u 17. vijeku”. “…sagradi se sija svjataja i svjaštenaja cerkov, vo ime časnago i životvorjaščago kresta vo ljeto 7170. goda, (1662. g. od Hristova rođenja) a popisa se v ljeto… Više »

e, viđi, ovako
Gost
e, viđi, ovako

Charli, jesu li ti to podaci sa Srpske Vikipedije đe je sve švercovano i prekrojeno, jesu?

Charli
Gost
Charli

E vidji glupsone glupi, ovo ti pise na ploci manastira, al da ih obilazis mimo interneta mozda bi znao.

GrađaninCt
Gost
GrađaninCt

A što ako je Irinej u pravu…to bi značilo da je nova istorija Hrvatske u pravu i da je Jasenovac bilo mjesto u kome su se srbi družili i sklanjali od rata ..da li je Irinej priznao to na ovaj način ???

Charli
Gost
Charli

Ide sad precednik Izraela za Hrvatsku da objasni malo povampirelim ustasama neke stvari. Treba li da svraca i na Cetinje?

Toske
Gost
Toske

Zasto bi na cetinje svracao? treba da svrati do tvojih cetnika jer su oni bili saradnici i sluge Nacista.

Charli
Gost
Charli

Kako zasto? Pa imas li oci da prepoznas ovog gore? NIsta ti ne brini, nego prati desavanja. Stize sad jos malo Reuven Rivlin da postroji NDH. A te tvoje cetnike valjda znas ko je priznao 😉

Pjer
Gost
Pjer

Nikoga ne cuh da demantuje onoga drugoga u vezi Njegosa

cccccc
Gost
cccccc

Nebeaki narod…….a ugrožen ?

vranjske njive
Gost
vranjske njive

Pa I Hrista su razapeli a nebeski je. Šta je tu čudno?

MNE-istinski
Gost
MNE-istinski

Logično.

Trol
Gost
Trol

Zakon je veli za sve isti… Licno sam barem dvaput prisustvovao situaciji dje naidje Risto na aerodromsku kontrolu, policajac istrci i poljubi mu rruku i provede ga dalje dok detektor zvoni kao da jack pot. Ni dokumenta ni provjere no srecan put. U BG svaki put pokaze dokument.

Musa
Gost
Musa

A Irinej je zdusno branio Vucica kad ga je Amfilohije napao. Irinej vise nija nista drugo do potrcko od AV AV..Vucic misli sto ovaj izgovori kao i zapamtite on isto misli sto i devedesetih samo je svjestan da ako krene tim stopama da bi unistio ono sto je ostalo od Srbije. Treba zabraniti, ima ih puno koji rade ovdje i… Više »

Charli
Gost
Charli

Isto sto i boga oca tvojih sugradjana u Srbiji ehhehehe Crnogorce i pljuju u sred Beograda!???

Musa
Gost
Musa

Zato smo se odvojili. Sad ne mogu koristit svetog Petra, Njegosa, svetog Vasilija, Vuka Karadzica itd da se postapaju njima jer su Crnogorci.

aaa
Gost
aaa

Nesto se pitam, kakve veze ima vjera sa nacijom? Zasto sa brine samo o srbima?

Charli
Gost
Charli

A ti znas jos neke pravoslavce?? Srbin im je naziv za sve.

LKJ
Gost
LKJ

Pozdravio te Danijel Subasic i rekao da vise nece da bude Srbin.

Charli
Gost
Charli

Cuh LKJ, ali sam navikao to od tebe i slicnih vec 😀

LKJ
Gost
LKJ

Nije od mene jer sam ja Crnogorac, a on je Srbin po ocu.

Charli
Gost
Charli

Ma i ti si po djedu, pradjedu al nema veze :)))

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ti si charli beskrajna budala! Velis nema pravoslavaca do Srba. Hahahahahahahaha e kuku ti za navijek, tebi treba knjiga da ucis da ima ljudi do Srba, crkve do Srbske, pisma do Srbskog, naroda do Srbijanaca, govana kakav si ti niđe nema to je fakat. Grci su ti pravoslavci, Bugari, Makedonci, ima i Albanaca pravoslavaca, Rusi su ti pravoslavci, sve su… Više »

Charli
Gost
Charli

Jao kako si glup Crnogorac ovo je show ahhahaha

Onaj
Gost
Onaj

Tako je! Treba da se brine o pravoslavlju i svim pripadnicima pravoslavne vjere.

PG-srb
Gost
PG-srb

Jadni li ste cdm….

Anonimus
Gost
Anonimus

Ajde onda na in4s 🤣🤣🤣🤣

CrnaGoraAneMNE
Gost
CrnaGoraAneMNE

Admin kao po obicaju lupa lajkove i dislajkove. Providni cdm

Anonimus
Gost
Anonimus

Dobićeš dislajkove kada ustanu crnogorci oko podneva….

Charli
Gost
Charli

U pravu si, lijena parazitska ekipa.

Razocaran
Gost
Razocaran

Znam,da je vama ISTINA strano tijelo,Ali na vasu zalost,Irinej vam je sasuo ZIVU ISTINU u BRK.Nazalost ,sa dosta zakasnjenja.
Znam da Vas to pogadja,jer ste I VI dio ekipe koja je kreirala ovaj program,mozda cak I Kapiten.
TI SI pametan covjek,I NE MOGU vjerovati da si OCEKIVAO,da ovaj OGROMNI progrblem nece ispkivati na povrsinu.

Boli k.... ac
Gost
Boli k.... ac

Srpska istina da se malo nasmijem

Anonimus
Gost
Anonimus

Gospon Irinej pjevuši ono što Vučić recituje, Vulin bulazni, a Risto sanja.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A rijesicemo se mi Srba u Crnoj Gori na isti nacin ka NDH! Tad se ni glasa od vas nece cut!

Charli
Gost
Charli

Ovoga “Crnogorca” pod hitno treba procesuirati! Nadam se da ovi strucnjaci prate ovakve.

Dejo italijan
Gost
Dejo italijan

Okok okok

PG-srb
Gost
PG-srb

Jeli moguće da ovakav covjek kao ovaj Đukanović postoj….pa sto je to pogrešno ili netačno rekao o srbima u CG….

Gavirija
Gost
Gavirija

Je li miguce da covjek kao ti zivi u Crnoj Gori. Ako ti je kao u NDH, a kako vidim nistavti ne fali, sto ne ides u Srbiju?

Građanin
Gost
Građanin

A ćuti, stid te bilo!

44debilanaCDMu
Gost
44debilanaCDMu

Tako je Milo svaka čast zaprijeti im ti lijepo

Grah
Gost
Grah

I Pavelić je prijetio u NDH. I Turci Osmanlije.

Virus
Gost
Virus

Mene se od graha, znaš što …

Toma
Gost
Toma

Ovo čovjek ne bi vjerovao da lično očima ne gleda, već da mu neko priča. Evo na ovom portalu svakoga dana je najveće pljuvačina i najveće uvrede i napadi po svemu što je srpsko. Dukljani jurišaju na svaku crkvu i hoće da je otmu i daju nekoj sekti. Mitropolit ode u crkvu da služi liturgiju, a Albanci i milicija mu… Više »

Anonimus
Gost
Anonimus

Posle Patrijarha Pavla vi ste postali sekta. Sad but true….

Charli
Gost
Charli

Sve si tacno rekao! Zamisli jos kazu za svetinje da su okupirane, a ni jednu nisu napravili ccccccc Ako su dukljani (djukljani) lijepo u katolicke svetinje i ljepota bozja.

LKJ
Gost
LKJ

Pozdravio te Aco Petrovic, ciji je otac Srbin, kaze reci Charliju da ja vise nijesam Srbin.

Charli
Gost
Charli

Mozes ti da budes i marsovac sto se mene tice care xD ali si prvenstveno glupander.

LKJ
Gost
LKJ

Koja je muka Charli? Dosao si na crnogorski portal da vrijedjas! A kad ti neko odgovori onda se ljutis.

Charli
Gost
Charli

Cus na Crnogorski xD a sta smo to mi? Jel ovo neki separatisticki – sektaski portali ili? Pa jesi glupander, sta je sporno?

Baranin
Gost
Baranin

Da demantuje?Kako te nije sramota Đukanoviću,pa lakše je biti Srbin na kosovu nego u CG….

Građanin
Gost
Građanin

Tako je, baranine. Zato pakuj kufere pa na kosovo. Tamo, da podržiš srpsko pitanje i uživaš u “lakoći”.

Sestra
Gost
Sestra

Nema on na cem kofer stavit, za svoje neuspjehe krive drzavu a običan je k na biciklu…vjeruj 😆

sestra
Gost
sestra

Da te pitam nesto Baranine, onako tipicno barski…sto je bilo druze?! Sto ne ides doma u svoju Srbiju? Greota da se patis ovamo jer si ti jedan od onih radi kojih me sramota dje zivim i sa kim. U CG su samo crnogorci ugrozeni

Treći stub naci
Gost
Treći stub naci

Crnogorci moraju imati svoju Crkvu. Nažalost naš Mitropolit Mihailo, definitivno nije dorastao istorijskom zadatku duhovnog poglavara Crnogorske Pravoslavne Crkve i obnavljanju iste, pošto se već 21 godinu bavi samo poslovima sitnog kritičara Uprave za nekretnine i Vlade Crne Gore. Sveto Pismo je Njemu i ljudima oko Njega nepoznanica, pa i zbog toga ogromna većina Crnogoraca su, zbog ovakve situacije, na… Više »

PG-srb
Gost
PG-srb

Mitropolit mihajlo????????????😂😂😂😂😂😂😂😂😂jesi li ti kršten…..

TrećiStubNacije
Gost
TrećiStubNacije

Jesam. Hvala na pitanju!

poznavalac
Gost
poznavalac

Mogu da imaju, postoje kanoni stari dvije hiljade godina kako se dobija crkva. Da zatraže od majke crkve SPC da im da samostalnost. Ako ne da, nikom ništa. To je jedini put, svaka samostalna crkva je tako postala, nijedna nikada nije drugačije. A ako se vi sastanete u štabu SDPS-a i kažete od danas formiramo crkvu i otimamo srpskoj crkvi… Više »

net
Gost
net

Ti si malo…..pobrkao pobro!!!! Ovo nema veze sa Djukanovicem, pod uslovom da je patrijarh ovo stvarno izjavio. HDH i Turci su vodili na klanicu i uporedjivanjwvsa tim je bas prebolesno !! A ko je kome sta otimao je posebna peica

TrećiStubNacije
Gost
TrećiStubNacije

Samo Kanonski i u miru sa svim braćom u Hristu, naravno. Da bi preživjeli, mi Crnogorci, treba da u potpunosti poštujemo Zakone naše Države, da poštujemo sve narode koje žive sa nama u bratskoj slozi, po svim Božijim, ljudskim i prirodnim Zakonima. Hvala na komentaru!

Građanin
Gost
Građanin

Da da. Tako su Karađorđevići 1920 ispoštovali proceduru. Jel da

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ne otimaju se crkve od SPC vec se vracu u vlasnistvo drzave Crne Gore, do 1918 su bile vlasnistvo Vlade Kraljevine Crne Gore. Crnogorskog Vladiku je postavljao Kralja Crne Gore, Crnogorski Vladika je bio odan Crnoj Gori i svome narodu. Tako da SPC treba pod hitno najurit iz CRNE GORE.

Musa
Gost
Musa

Tako je. Treba neko blag i iskreni isposnik da nas izvadi izmedju dva zla ili svi da budemo ateisti. Treba nam neko kao sto je u Srbiji bio Patrijarh Pavle.

TrećiStubNacije
Gost
TrećiStubNacije

Hvala puno na komentaru i razumijevanju!

Taca
Gost
Taca

Patrijarh i 70% građana Crne Gore očekuju da ti prestaneš da progoniš crkvu, Đukaju. Udario si na najveću svetinju, pošto si džepove dobro napunio.

44debilanaCDMu
Gost
44debilanaCDMu

Svaka njemu čast !!! A ti tu svetinju koja unosi nemir u narod sačuvaj za sebe i pusti narod na miru !.

NBA
Gost
NBA

“Taca”??? TAKVI KAO TI OBRUKASTE I DEVETO KOLJENO CASNIH SRBA!

Anonimus
Gost
Anonimus

Možda su Milu džepovi puni, a Ristu su i skuta prepuna, i čamac mu se puno ljuljao 🤣🤣🤣

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

TAKO JE PREDSJEDNICE.. VAZDA SI GOSPODIN BIO A POSEBNO ZA NJIH..

Cako
Gost
Cako

Kako ti se ne dosadi da jedeš one Hilmove hamburgere od soje, što ti daju za užinu dok komentarišeš?

Cako
Gost
Cako

Pređi na čvarke kao ja.

Očekivanje
Gost
Očekivanje

Samo ti očekuj! Tako očekujemo evo 20 godina da uklone onu limenku sa Rumije, pa ništa! Doduše sa tim limenkama nešto teško ide.

Baranin
Gost
Baranin

Ukloniće se kad na vrbi rodi Grozdje,kad se rodi Karadjordje….😂😂😂😂😂😂😂😂e budale dukljanske….

Dejo šarulja
Gost
Dejo šarulja

Bravo milo 😂😂😂😂😃😃😃😂😂😂😂

Fileo
Gost
Fileo

Predlazem, gospodaru da odma’ likvidirate sve nas što nismo mijenjali etničku pripadnost, no smo eto i dalje “posrbice”, sto vele ovi bolji od nas ljudi i junaci, montenegreeni. To je najbolji način da natjeras patrijarha da se demantuje. Zamisli, držiš nekoga u ropstvu i govoris – ja ne mogu da vjerujem da ti se to ne svidja. Ocekujem, veli, da… Više »

Anonimus
Gost
Anonimus

Možda o demantuje, ček da pozove Vučića da pita ko su od sjutra najveći neprijatelji Kosovari, Hrvati ili Crnogorci. A, ne sjutra je na redu Alija….

Djuro
Gost
Djuro

Kratko,jasno.Zato si najbolji Milo,a ovi ,,ugrozeni”zive u nekom drugom filmu!

PG-srb
Gost
PG-srb

🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Anonimus
Gost
Anonimus

Sjeti se šta znači 4S. Ali, toliko ste nesložni i zaboravni da vam to piše na zastavi. A opet zaboraviste….

NINDŽA Pipun
Gost
NINDŽA Pipun

Tako je predsjedniče, tako se brani naša otadžbina!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪!!!

Stari
Gost
Stari

A ZA NJEGOSA TE BOLI ILI JE I ON POSRBICA

NINDŽA Pipun
Gost
NINDŽA Pipun

Živio Milo Radovanov Djukanović!!! Živjela Crna Gora!!! Nikada više 1918-ta!!! Za pravo, čast i slobodu CRNE GORE!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪!!!

NBA
Gost
NBA

NINDZA Pipun, BRAVO! ZIVIO MI BRATE 100g,SVE NAM SRECNO IVESELO BILO :JEDAN JE MILO RADOVANOV DJUKANOVIC!!!

PG-srb
Gost
PG-srb

E jedan kunem ti se…a nadam se iskreno da se neće vise nikad roditi nikome….o jadu nas zabavi evo 30 godina skoro da Lena nemamo da jedemo a on i njegova svita neznanju sto će od sile…..

NBA
Gost
NBA

PG-srb? PRTI ODAKLE SI POBJEGA,DA TI NIJE DOBRA CG,VRATIO BI SE TI MRCINO ODAKLE SI DOSAO!?

Anonimus
Gost
Anonimus

Druže Pg-Srb da bi jeo treba nešto i raditi. A ne da uvozimo radnu snagu iz, ahm, susjednih zemalja.

PG-srb
Gost
PG-srb

Voze se ne raskapa vise no on ni ti….

dragan lscg
Gost
dragan lscg

Jeli moguce Crnogorci da nam ove price prolaze jos uvijek. Svi dobro znamo kako se u CG ponasa Srpska crkva,kako se ponasaju istaknuti Srbi,jeli nekom nesto uskraceno. Neka tribina,predstava,knjizevno vece,bilo sta.Ko drzi lokale po primorju,ko pravi hotele i vile,ko radi na divlje i neplaca porez drzavi. Milo ti i Irinej to pricajte nekom drugom ali nama Liberalima nemojte da vas… Više »

Trobojka
Gost
Trobojka

Liberal iz Rožaja!

Anonimus
Gost
Anonimus

Englezi za ove plačljive Srbistance imaju dobar naziv – crybaby.

Charli
Gost
Charli

A za takve kao ti anonimuse, mi imamo – NEBITAN.

Hasan
Gost
Hasan

Da li pod izjavom “zakon MORA da vazi.za.sve gradjane” mislis i na svoga BRACU i na svoju SEKU i ostale pripadnike tvoje plemenite porodice , prijatelje, kumove i ostalu…?

Charli
Gost
Charli

Sto ti ovo dislajkuju sugradjani? Mora da si u obzir uzeo neke moralne vertikale.. Ko su doticni?

NBA
Gost
NBA

DA NIJE NEKI SRBIN DEZURNI U CDMu,PA NECE DA MI OBJAVI KOMENTAR! A,OVI SRBI MOGU DA MLATE STA IM JE VOLJA….DO KADA?

Sedmom bataljon
Gost
Sedmom bataljon

koji je brojao 950 ljudi niste smeli na crtu da izadjete u sred Podgorice ,a sad se nesto propinjete na zadnje nogice. Muci jado i slusaj sta ti Tram rece neki dan. Tisina !!!

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Da moli Crnogorce za oprost ili da mu se zabrani ulazak u CG. Sram ga bilo. Ja iskreno Srbima zelim da ih ovakvi ne brane jer dje su ih ovakvi branili vise ih nema. Takodje zelim svima da se takve tvorevine poput NDH ni ne pominju a ne da se prizivaju

Donja Morača CG
Gost
Donja Morača CG

Što, tebi hrvatu kao smeta?

Hasan
Gost
Hasan

Čmarko, pa ziviš u jednoj takvoj tvorevini ali neokriminalnog tipa. I ne lupetaj molim te. Kome ces ti da zabranis ulazak?

Anonimus
Gost
Anonimus

KraljevicCmarko pridružujem se nepominjanju zločinačkuh država. Pitam se koji demon može da tako nešto izjavi, i prekrsti se u isto vrijeme. Ah, da…

Neretva
Gost
Neretva

Ovom neprijatelju Crne Gore treba zabraniti ulazak.

Haj
Gost
Haj

Hasane i tebe i njega treba procerat i svakog onoga koji odobrava njegovu izgovorenu laz.Samo raspiruje mrznu medju ljudima umjesto da miri.Patr.Pavle se prevrce u grobu zbog njega i ovog naseg.

misko
Gost
misko

To Lomi legebdo reci im jednom majku im njihovu,
I ovome njihovom a i ovome nasem nesretku

Donja Morača CG
Gost
Donja Morača CG

Da vidimo kako ćeš da zabraniš NAŠEM patrijarhu dolazak u Crnu Goru, Lopove.

Anonimus
Gost
Anonimus

Neka dodje, no nema obraza poslije ovakvih laži….

Orahovac
Gost
Orahovac

Živ bio pa vidio
Isto je bilo i sa tvojim šešeljom

NBA
Gost
NBA

STA TO SRBI U CG,NEMAJU A MI CRNOGORCI IMAMO? NIKADA VISE 1918! GOSPODO IZ CDMa,ZASTO MI NIJESTE OBJAVILI PRETHODNI KOMENTAR????

Budimo realni
Gost
Budimo realni

A ja bi volio da ti demantujes njegove rijeci pa mi dokazes da je kao po ustavu broj ministara, direktora skola, vojnika itd. Srba srazmjeran popisu. Tesko da ces moc i zato je Irinej u pravu, a skocili ste i ti i Dule jer istina boli.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Pada vam broj i jos ce. Kad dodjete do 9% koliko vas je bilo 91 bicete proprcionslno zastupljeni

Lux
Gost
Lux

1948. ih je bio 1%

Trobojka
Gost
Trobojka

Od 1905 do 41 g.bilo Srba u Cg 93%

Budimo realni
Gost
Budimo realni

1900 ih je bilo 100%

Građanin
Gost
Građanin

Ma 100%. Mmhm.

Djuro
Gost
Djuro

Stop crnogorskom fasizmu. Stop genocidu. Evo otvoreno govorite da cete svesti Srbe sa 35 na 9 %. Takve genocidne poruke ni Hitlerova stampa ne bi dopustila. Ali barem se ima crno na bijelo koji su planovi sa Srbima u buducnosti. Svesti ih na 9 % sa 35%.

Građanin
Gost
Građanin

Viđesmo procente Crnogoraca u Srbiji pa bi možda trebalo recipročno, jeli…

Mrgud
Gost
Mrgud

Koliko je srba za ovu državu toliko je u javnoj upravi zastupljeno. Veliki broj bi htio u vojsku policiju,a ovamo protiv države u kojoj žive.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Nije mi nikako jasno to protiv drzave. Ako se vracete na referendum pa one koji su bili za zajednicu sa Srbijom smatrate neprijateljima drzave onda vi em sto niste demokraticni em ne znate sto je demokratija. Ja sam ubijedjen da su svi koje smatras neprijateljima drzave spremniji da je brane da zagusti od mnogih “prijatelja”.

Buragenjo
Gost
Buragenjo

Očekujem da se popravi polozaj Srba u Crnoj Gori, a samim tim ovakvih izjava ne bi bilo.

Neko
Gost
Neko

Sto ne trazis od Trampa da demantuje!

Neko
Gost
Neko

Sto ne trazis od Trampa da demantuje 😉

Ivan Dolović
Gost
Ivan Dolović

Svaka čast Predsjedniče

Medovina
Gost
Medovina

Treba, g-dine Predsjedniče, primijeniti isti kriterijum, kao kod Šešelja- zabraniti mu boravak u Crnoj Gori!!!

ZDS
Gost
ZDS

Pa ako je vec tako kako veli Irinej onda nema sta nego da zapjevamo braco svi u glas: U Zagori na izvoru rijeke Cikole, stala braca da odbrane nase domove…

Lux
Gost
Lux

NDH nije nikada pokorila ili napala CG, već se graničila sa njom, a Srbi su koristili svaku priliku da napadnu susjede. Zato, živio NATO!

Crnogorka 100%
Gost
Crnogorka 100%

Potpuno normalna reakcija predsjednika, ništa gore od lažnog ćutanja i mudrovanja! Izgovorena riječ ima težinu i tačka.

Marko
Gost
Marko

,,Od svega najviše mrzim … stopostotne crnogorce” reče jedan čoek 😀

Drago
Gost
Drago

A ja mrzim one koji su do podene srbi a posle podne crnogorci. A kad ih pistas sto su oni kazu porijekloime mi je srpsko a.prezime Crnogorako. A ja kazem niko i ništa, mucni pa prospi.

Davor pg
Gost
Davor pg

Milo bivsi Srbin

CrnaGoraAneMont
Gost
CrnaGoraAneMont

Iskreno bih volio da Milo shvati da je jedini spas za CG da prestane da proganja srbe jer je to nemoguca misija ko god da stoji iza toga plana.

Sigurica
Gost
Sigurica

Šta je sve rekao Dedeić, …. tražiste li od njega demanti, ili od Vučinića,… ili da očekujemo…. administrativne mjere… ili šta će proreći Bugajski….

Filozof
Gost
Filozof

Bravo predśednice. Napokon nema vise onoga … Filipa sto se nije vidjeo za vrijeme mandata on bi Irineju ruku poljubio.

Likalo8erfghjj
Gost
Likalo8erfghjj

Kabadahijo

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Dobro zboris….sve ti cvetalo

Garo
Gost
Garo

Tako je. Irinej treba da demantuje svoju izjavu. U NDH je polozaj Srba bio bolji. Vise je u NDH bilo zaposlenih Srba u drzavnoj administraciji, nego ih danas ima u CG institucijama.

Rankovic
Gost
Rankovic

Milo, oces bananu ? A izvini, ti vec imas banana drzavu !

Drago
Gost
Drago

A ti si sigurno na Kosovo i junacis se… ili si u svom toplom domu u CG i sa tastature kucas sve što ti je na dusu.. sa ovakvom izjavom CG ne bi vidio vise ni na razglednici…

Anonimus
Gost
Anonimus

Ahaha smiješno. U poredjenju sa Srbijom, kako da ti objasnim, možda ovako – Crnogorci idu u Bg da budu direktori, a Srbi u budvu da budu kelneri 🤣🤣🤣🤣🤣😋

Charli
Gost
Charli

Jeste anonimuse kao sto ti vode aerodrom titograd hahahahaha

goodbye
Gost
goodbye

A vi je nemate, đe vi je, kaži?

Oli
Gost
Oli

Gledaj kobca

Darun
Gost
Darun

U ovu lijepu nasu samo ovaj gospodin ima petlju da kaze nesto smisleno.

Pgpg
Gost
Pgpg

Živio predsjedniče!

Filipa
Gost
Filipa

Mnogo ovi popovi popuju!

Srpko
Gost
Srpko

Koliko zaposlenih Srba ima u drzavnoj upravi. Koliko ih ima na rukovodecim mijestima. Koliko je ministara, direktora, nacelnika Srba u CG.
Sta se desava sa istorijom, jezikom, pismom, kulturom koja se sistematski zatire.
Sta je sa negiranjem istorijskih cinjenica da nas je junacka srpska vojska oslobodila Austrougarske okupacije.
Sta to Irinej ima da demantuje.

Mrgud
Gost
Mrgud

Vjeruješ li ti u ovo što napisa,ako vjeruješ u problemu si.

Djuro
Gost
Djuro

Kakve su to prijetnje. Ko je u problemu i zasto. Samo zato sto je Srbin prijetite.

Charli
Gost
Charli

Nema interesa drzave bez interesa SRBA!!! SHVATITE TO VEC JEDNOM MILOGORCI!!!

2105
Gost
2105

Ne izmišljaj,koliko Srba voli Crnu Goru kao svoju državu ,koliko Srba radi sve protiv njenih interesa a očekuju da budu dio vlasti, licemjerje,,Postoji li Srpsko nacionalno vijeće koje se finansiranje iz budžetaCG.postoji li srpska Tv,sfpski radio.srpxkacrkva,sgpcki jezik.Sve ovo dajte Crnogorcima pa da budemo ravnopravni.

Opaaa
Gost
Opaaa

@Srpko vi ocete da radite u drzavnim institucijama, na rukovodecim mjestima a uz to da pljujete na Crnu Goru i sve crnogorsko? Da ne priznajete ni drzavu, ni himnu, ni zastavu, ni jezik drzave u kojoj radite i zivite? Kako da ne. Prvo naucite da postujete tudje, da nas ne vrijedjate po sred nase drzave i kuce pa mozda nekad… Više »

Caca
Gost
Caca

Srbin ima pravo da bude Srbin i ako ne glasa DPS. Živi ovdje i plaća porez ovoj državi, ima pravo i da radi u državnoj službi i glasa Mandića. Nije Crna Gora samo za DPS-ovce. Ako jeste, onda je to privatna država, ali kad mi kažemo da je privatna, vi opet negirate. Odlučite se je li ili nije.

Anonimus
Gost
Anonimus

E ovako, sada kada bi bilo potrebe za nekim novim Mojkovcem, mislim da bismo se dobro razmislili, kako nam vratiste….

Mrgud
Gost
Mrgud

Jeli to ona vojska što je pobjegla i ostavila narod austrougarima?

Marko
Gost
Marko

Hahahaha wut? 😀

Grga
Gost
Grga

Je li ovo predsjednik svih građana?

Cvrc
Gost
Cvrc

Jeste grga, i zakoni trebaju da vaze za sve pa i za crkvene velikodostojnike. Takve licnosti da daju izjavu na osnovu (cuo sam), od koga…Andrije, Milana i Marka, posto je sa njima bio. Cuo sam i ja mnogo sto sta…

goodbye
Gost
goodbye

A, je li onaj svjetovno lice???

sasapg
Gost
sasapg

Jeste, cak i onih koji su u ZIKS, i onih koji su na putu do tamo. Ne mozes me vrijedjati u rodjenoj kuci pa makar bio i patrijarh. Zakon je isti za sve, makar bi tako trebalo da bude…

Gavro
Gost
Gavro

Nije niko vrijeđao građane Cg,već neodgovornu vlast koja progoni Srbe u Cg.

spediter
Gost
spediter

a sto ti znas glibu,jesi li Srbin,reci posteno od koga si “ugrozen”u CG,ja kao Crnogorac,stat cu uz tebe i tvoje pravo,pa da ce me glave kostati,ali ako si u pravu,kao sto nijesi,i ja sa Srbima,komsijama,dugovima i sl.zivim i nikasd niko ne izrece tako nesto,zato sto je to LAZ GLIBOVA i Smradova,prvo DF-ovaca,pa Irineja i Rista Cirova Radovica.

Volim prirodu
Gost
Volim prirodu

Neka svako posprema svoju kuću. Gost je dobrodošao, ali ne i da rovari po našoj državi, ima šta činjeti u svojoj. Nije lijepo otići kod komšija i potpirivati netrpeljivost, a Srbi u Crnoj Gori žive ko bubreg u loju!

Charli
Gost
Charli

@Volim prirodu, Srbi zive u CG kao bubreg u loju??? ahhahaha Mozda milovi srbi – milogorci!

spediter
Gost
spediter

jest Grga,a slazes li se ti sa izjavom CETNICKOG POPA koji je dosao u CG “po zadatku”,ko ce drugi reagovati ako nece presjednik Drzave,pa kakav je,da je,a dje su to UGROZENI Srbi u Crnoj Gori,da znamo pa da stanemo i mi Crnogorci uz njih,jer smo svi jednaki u CG.

Send this to a friend