Politika

Đukanović: Podrazumijeva se da je DPS bolji od Fronta i Demokrata

Predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milo Đukanović kazao je danas da se podrazumijeva da je DPS  bolji od Demokratskog fronta i Demokrata, ali da to nije dovoljno.

Đukanović je danas prisustvovao izbornoj konferenciji danilovgradskog Odbora DPS -akoji bira nove članove.

“Ne smijemo se zavaravati i upasti u zamku, da kažem da emitujemo samozadovoljstvo samo zato što smo bolji od Fronta ili od Demokrata. To se podrazumijeva, ali to nije realan pogled na kvalitet naše politike. Realan pogled nas vodi u sljedeću analizu-šta su bile naše mogućnosti u prethodnom četvorogodištu, šta su bila očekivanja građana, nama trebaju oni koji su najvredniji”, rekao je Đukanović.

Poručio je članovima partije da sagledaju što su radili u prethodnom periodu i na osnovu toga promišljeno prave planove.

97

avatar
1000
74
23
0
 
68
Madagaskarcvrkutsrkicrni sinMačak
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Madagaskar
Gost
Madagaskar

Ne mozete da uporedjujete multietnicku partiju koja se zalaze za mir i stabilnost i dvije politike partije koje su nadojen mrznjom prema ostalim narodima.

cvrkut
Gost
cvrkut

Poslije protesta i sudjenja su nestali sa politike scene

srki
Gost
srki

Dovoljno o tome govori cinjenica da oni nemaju apsolutno nikakvu viziju za bolje sjutra i da im se citav program zasniva na Milu Djukanovicu

crni sin
Gost
crni sin

Front i Demokrate su nezdrava konkurencija

Mačak
Gost
Mačak

Podrazumeva se da je tim koji je Crnoj Gori bolji i uspjesniji od onog tima koji je pokusao 2016. godine da napravi pokolj u Crnoj Gori i da vrati Crnu Goru decenijama unazad.

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Seljacka rabota.ko je bolji, ko je prvi.sad se botovi odmah loze i uzbudjeni su zbog takmicarskog duha koji posjeduje njihov gospodar.

Gospava
Gost
Gospava

Tu su nedje, svi redom, nema neke bitne razlike !

Bar4me
Gost
Bar4me

Bas sposobna opozicija, DPS organizuje mini izbore da bi smjenio sam sebe, jer vidi da drugacije nece moci, sa opozicijom treba kao sto smo sa ekoloskom taksom, ukinuti.

Lon
Gost
Lon

Podrška za DF!

Baranin
Gost
Baranin

Kako neko moze da glasa za DPS to mi nije jasno (osim ako nema direktnu korist, naravno). Ako ne vidite da CG nazaduje iz godine u godinu onda ste slijepi. Imamo najmanju minimalnu platu u najsitomasnijem regionu Evrope (to je jedini valjani pokazatelj), imamo ubistva svakih nekoliko dana sa profesionalnim egzekucijama, djeca u skoli ne pokusavaju da nauce nego da… Više »

StevanPG
Gost
StevanPG

Danilovgrad je samo jedna u nizu opstina koja ima jasan dokaz da sve sto je bilo receno da ce se uraditi za bolji zivot gradjana se ostvaruje.

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Jeste da DPS tradicionalno ima vlast u Danilovgradu ali je zato DPS ucinio dosta za Danilovgrad, pogledajte im samo kako se infrastrukrura grada mijenja na bolje!

Cipsy
Gost
Cipsy

Sve sto je DPS 2016. obecao na parlamentarnim izborima je do sad ispnio i zato i imaju najvecu podrsiu naroda.

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Kako je lijepa poruka njegove price nije bitno samo da je Dps bolji od Demokrata i DF nego da stalno unaprjedjuju svoje politike kako kroz opstinske inpute, saradnju sa gradjanima,… jer samo tako se i moze sprovesti u djelo drzavna politika.

Oliik
Gost
Oliik

Sendvič.

zacanka
Gost
zacanka

Ovo je dobro sto se organizuje u svakoj opstini jer onda se najbolje vidi kako koja opstina napreduje sta se to zavrsilo od svega sto je obecano bilo, kako se sprovodi drzavna politika,…

Maste
Gost
Maste

Sendvič.

Send this to a friend