Politika

Đukanović: Politika DPS-a je da Crnu Goru vrati svojoj evropskoj kući, pobjeđujemo sljedeće godine

Predsjednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović je na opštinskoj Izbornoj konferenciji u Pljevljima kazao da je politika DSP-a bila i jeste da Crnu Goru vrati svojoj evropskoj kući. Napomenuo je da se DPS kreće ka još jednoj izbornoj pobjedi na parlamentarnim izborima sljedeće godine.

Đukanović je u svom govoru, delegatima pljevaljskog opštinskog odbora, saopštio da, kada je državni nivo u pitanju, dva cilja su najvažnija. Prvi je – nastaviti  snažno putem reformi i stvaranja pretpostavki za integraciju crnogorskog društva u savremeno evropsko društvo.

“Za mene nije najvažniji datum prijema, za mene je najvažnije da svaki dan koristimo da evropeizujemo crnogorsko društvo, da radimo na modernizaciji crnogorskog društva, da bismo bili sigurni sjutra, sa člansvom u EU ili bez njega, da smo stvorili pretpostavke da naše generacije i generacije naših potomaka mogu živjeti evropskim kvalitetom života“, rekao je Đukanović.

Ekonomski rast

Kao drugi cilj, predsjednik DPS-a je istakao očuvanje dobrog tempa ekonomskog rasta.

“Moramo, nakon što smo došli do ovih visokih stopa rasta pokazati da to nije incident, da to nije sezonski uzlet. Moramo pokazati da smo u stanju da to održimo kao dobar, dinamičan, srednjoročan trend. Ako to budemo uspjeli, onda jako dobro skraćujemo taj period do evropskog kvaliteta života. Onda više ne pričamo o dalekim horizontima, već veoma doglednim. To nije nešto što želimo generaciji  naših potomaka, već nešto, što ako budemo dobro radili će se osjetiti  u kvalitetu života i naše generacije”, naglasio je prvi čivjek DPS-a.

On je poručio da je DPS preuzeo odgovornost za budućnost Crne Gore, te istakao kako će pokazati demokratskim, ekonomskim i infrastrukturnim razvojem da je ta budućnost dogledna.

Povjerenje građana Pljevalja

Đukanović je istakao kontinuirani rast povjerenja građana Pljevalja, kao posljedicu rezultata u izgradnji i razvoju  koji su postignuti u ovom gradu u poslednjih nekoliko godina.

“Rezultati su evidentni, napravljeno je jako puno infrastrukture, oko 24 miliona je uloženo u rekonstrukciju i izgradnju puteva u tom periodu , u izgradnju regionalnih i magistralnih puteva, koji su kvalitetnije povezali Pljevlja sa susjednim opštinama. Uloženo je dosta u oblasti obrazovanja, oko 4 miliona i 200-300 hiljada u objekte obrazovanja”, istakao je Đukanović.

Dodao je da je preko Direkcije javnih radova uloženo oko 6 miliona i 300 hiljada, u Dom Kulture, Dom za stare kao najmarkantnije investicije u tom periodu.

“Ulagano je dosta u oblast poljoprivrede, napravljene pravilne promjene u organizaciji Rudnika uglja, stvoreni uslovi za njegovo profitabilnije poslovanje….Zahvaljujući tim rezultatima i zahvaljujući jednoj umješnoj politici kojom smo čuvali stabilnost Pljevalja i unaprjeđivali pljevaljsku, multietničnost, multireligioznost i multikulturalnost zavrijedili smo ovakav rast izbornih rezultata. Sve ovo predstavlja stabilan temelj za dalji napredak naše politike u narednom periodu”, naveo je Đukanović.

Predsjednik DPS-a se osvrnuo i na izazove koji stoje pred nama u  narednom periodu i naglasio  da je DPS za razliku od političke konkurencije u prethodnom periodu pokazivala sposobnost da anticipira događaje i njihov razvoj, i to ne samo unutar Crne Gore, već razvoj na široj sceni.

“Ono što smo usvojili kao vrijedan politički kapital je, sposobnost DPS-a da vidi odnose u okruženju, da vidi situaciju u Evropi, da vidi situaciju na globalnoj sceni, da razumije da niko ne živi izolovano, pod staklenim zvonom. Sve što se događa u okruženju ima refleksije na naš život i zbog toga je važno i u ovom vremenu vrlo dinamičnih promjena, pokušati sagledati šta su izazovi sa kojima ćemo se suočiti”, naglasio je Đukanović.

Naglasio je da brzina promjena na globalnoj sceni u poslednjih 2-3 godine je do te mjere porasla, da se više promjena dogodilo u tih nekoliko godina nego u prethodnih nekoliko decenija.

“Vidimo da danas postoji jako puno problema, ne samo u našem regionu. Meni se čini da su danas komplikovaniji problemi na evropskom nivou i na globalnom nivou, nego u  našem okruženju“, naveo je on.

Odluke za budućnost

Predsjednik Demokratske partije socijalista  naglasio je da je zbog svega navedenog važno da ova partija zajedno sa nekoliko svojih koalicionih partnera, te izazove i sada sagleda i donese odluke koje će biti najpovoljnije za našu budućnost.

Opštinskoj izbornoj konfereneciji Demokratske partije socijalista u Pljevljima prisustvovalo je 384 delegata. Pored predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, prisutni su bili i koordinatori ispred Predsjedništva i izvršnog odbora  dr Ilija Ašanin i Dijana Gomilanović, kao i mnogi  ugledni članovi organa naše partije kao i predstavnici koalicionih partnera  iz Pljevalja.

Nakon sprovedenih izbornih procedura izabran je novi Opštinski odbor  Demokratske partije u Pljevljima koji broji ukupno 99 članova. Uz poštovanje principa ravnopravnosti na svim nivoima, oko trećinu članova čine žene. U novom sazivu ima oko 30 posto mladih i 20  procenata novih članova naše partije.

M.D. 

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Trt milojka
Gost
Trt milojka

Novi nacin puta u jevropu, koverattrans, brzo stize

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Milo kralju!
Eviva Montenegro!

Mislilac
Gost
Mislilac

samo neka prolazi ova priča Mikeli, biće dobro za dps ali ne i za narod, ali narod je nebitan

Osa
Gost
Osa

Kad na ovom portalu nemaš većinu onda ti je pobjeda UPITNA – što bi ti rekao

free samples
Gost
free samples

ako bude pameti imalo kod opozicije sam ces se takmiciti sa sobom i pobijediti…SD ce naravno biti treca od dvoje jer ce mucenici koji budu prisiljeni i ucijenjeni da izadju na tvoje izbore uciniti listic nevazeci ko u Niksicu

Goran
Gost
Goran

Reko vam je tata Makron da možete da se vratite kući ali ko u Rožaje ko u Plužine, EU kaput papa

Mrkela
Gost
Mrkela

Sjedi 1 za kraj godine

Ljuma
Gost
Ljuma

Malo morgen crte pobijediti.

Evropljanin
Gost
Evropljanin

Jao moj Djukanovicu, mi sto zivimo u Evropi, znamo kolko si daleko od Evrope i mi svi jadni zajedno s tobom. Evo ni u Evropi ne mogu pobjec od tvog nazadnog rezima! Evropski standard nece stic u tvoju drzavu nikad, jer prije standarda treba ti evropska, a ne lopovska svijest. Steta sto niko od iseljenistva nema glas medju narodom, da… Više »

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Toliki smo i takvi smo kakvi smo. A ako te sramota da kažeš odakle si uzmi pasoš tamo i nemoj se ni vraćat ovamo. Nemoj da se stidiš radi svoje bivše domovine no je zaboravi i neka ti je srećno.
p.s. i vrati naš pasoš !

Evropljanin
Gost
Evropljanin

Haha, to mi je sledeci korak, nista se ne brini. Evo dacu ti pasos odma, ako ti treba. Ionako mi u svijetu nema ni konzularne zastite, niti ikakve diplomatije. A ti glasaj DPS i raduj se izborima, de ako opet kapne 50 eura. Pazi samo da raspodjelis dobro do sledecih.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Isti ljudi, ista prica 3 decenije. Cak i isti “razvojni ciljevi” evo bar 20 god sa rezultatima koje sem par privilegovanih familija niko ne osjeca. Da zive oni bolje

Korupcija
Gost
Korupcija

Predsjednik koverta, i opet kaze bez imalo stida opet pobjedjujemo iduce godine.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Kralj nas Milo vodi u Evropu
Četnik plače u naručju popu
Propala je velika Srbija
Evropa je naša familija 🎶

Goran
Gost
Goran

Možete u EU ali da cepate karte na vratima i to onima koji budu izlazili, završili ste sa evropom

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Goxi, dušo, esi nešto malo nervozan ?

Stari
Gost
Stari

600000 jadova uvodis u EU trideset godina.
Za mene je to prije neuspjeh nego uspjeh.
Ocito nesto se mora mijenjati obecanja pusta od njih se ne zivi.
Pa mi smo malo veci recimo od Splita ili Kragujevca da je srece dje bi nam bio kraj
Ovako….
Prije ce biti da jedna veca polovina naroda i ne zeli Evropske vrijednosti zasto presudite sami nijeste blesavi.

Nnn
Gost
Nnn

Sa takvim kao što si ti ne možemo nidje.

Boban
Gost
Boban

Daj neka te vise Blazo naslijedi,neka promijeni ime u Milo II,dimastija se nastaviti mora

dada
Gost
dada

koja katastrofa od politike ……izgleda da je komunizam bio najbolji za ex jugoslaviju

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Taman evropski put.bjezimo svi ka evropi iz ovoga zla odavde.

Haris
Gost
Haris

Paraziti opozicije nikada neće dobiti glas časnih, poštenih i pametnih građana suvetene države Crna Gora! DPS je prepoznat kao istinska i jedina građanska partija u CG.

Окле
Gost
Окле

Како “врати еврокпској кући” не разумијем. Кад смо били?

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ti nikad sigurno.

Drale
Gost
Drale

Tekst necu ni citati..a kako ces se vratiti na put kq evropu???tako sto ce radna snaga da se uvozi iz indonezije i filipina a nas omladina da se nogira,jel tako?e ja mislim da cemo ovog puta da budemo jedinstveni i mi vas nogiramo

🚜🙋‍♂️
Gost
🚜🙋‍♂️

Cak i kad bi se nekim cudom desilo da vlast izgubi, evo im rjesenja: zapecate vrata skupstine i predsjednistva, ponesu pecate i knjige doma i promijene brave. Babu za novelovu nagradu za inovativnost!

Maestrral
Gost
Maestrral

Za vas djeco sto mozda mislite da Djukanovic nesto i radi za CG, ove iste izjave je davao i prije 20 godina i vise.
Ali identicne. Toboze ulazimo u evropu, a evo posle toliko vremena, bas nista od toga.

Ne samo da nema nista od toga, vec je standard opao, ljudi odlaze, fabrike zatvorene, mortalitet veci od nataliteta…gasimo se polako.

Eh da MI JE....
Gost
Eh da MI JE....

Tacno

Окле
Gost
Окле

А ђе ти је криминал: професионалне егзекуције, највећи (нсјпознатији) смо дистрибутери кокаина на свјету, ђеца нам расту и спознају ауторитете на улици.

Stari
Gost
Stari

Nazalost istinu pricas

Bnjj
Gost
Bnjj

Zašto ova prelijepa država pati potpuno bespotrebno zbog političara pogotovo Mila

POJK
Gost
POJK

Pamet lisice je precijenjena jer joj je pridodata glupost kokošaka. Ko razumije razumije ko ne razumije …. Pa nije nam ni čudo što smo ođe đe jesmo.

Bnjj
Gost
Bnjj

Kada će ovom Milu biti dosta uništavanja svog naroda evo 30godina raselio je 150000 ljudi od 1993do2018 pošast jedna

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Problem je što su Bnjjide ostale i nakotile se. A nabavićemo praškove.

Bnjj
Gost
Bnjj

Momir Bulatovic jerekao o Milu :da ima taj dar da najubedljivije govori kada laže mislim da ga je tačno opisao šta je sve govorio i obećavao u 30 godina jedna pošast

Mrmot
Gost
Mrmot

Ne mogu da vjerujem da ovakvi zaluđenici postoje koji Mila u zvijezde zakivaju.Izgleda da ipak velika većina nije kročila niđe iz CG da vidi šta je demokratija.

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

To je idolopoklonstvo,kult licnosti.ljudi se od straha i sopstvene nesposobnosti priklanjaju vodji i ideologijama i tako osjecaju pripadnost grupi.kad si buntovnik i opozicija onda si sam i nezasticen ali zivis istinito.ovi gore pomenuti se prodaju i zive u lazi.

Eh da MI JE....
Gost
Eh da MI JE....

Mislim da I naseg predsjedavajuceg hvata nostalgija ZA JUGOM…. Bilo bi lijepo da ponovo pjevamo zajedno… Predsjednik zna isog smo kova …..kako je bilo lijepo rasti bez podijela.. Zasto sada ovako???? Zar novac I vlast stvarno promijeni ljude????? Eh da mi je…………

CETINJE
Gost
CETINJE

Sto pobjegose svi sa sjevera kad je tamo tako lijepo

BOJKOT IZBORA
Gost
BOJKOT IZBORA

A OCELI BITI IZBORA

Edi89
Gost
Edi89

DPS je najjaca snaga u drzavi koja ima zdrave ideje i uapjesno ih realizuje

Окле
Gost
Окле

Хахаахаха брате да ти само знаш, како ја тебе замишљам, хаахххх.

Evropljanin
Gost
Evropljanin

Ajde nas prosvjetli koje “zdrave” ideje je to realizovao? Osim ovih kriminalnih…

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Samo naprijed!!!

Ajmo, ajde!
Gost
Ajmo, ajde!

Već je vrijeme da opozicija počne da kuka da su izbori pokradeni. Nema veze što još nisu ni održani!

Prolaznik
Gost
Prolaznik

Pa pokrali su prošle, imaš video snimak gdje gradonačelnik Podgorice uzima harač od tajkuna Duška Kneževića za krađu izbora DPS-a. Kako to rade decenijama, bilo bi glupo da sad odustanu.

Pravedni 👨‍💻
Gost
Pravedni 👨‍💻

Presjednik Milo hoće da Crna Gora bude sledeća članica Evropske Unije. A kako će kada Makron neće Crnu Goru. Viđeste li što je juče izjavio?🇪🇺 🇫🇷👎

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

To nije , prepravedni, no kevćeš.

veki
Gost
veki

misli što ti volja, e nećeš vala dosadio si i Bogu i narodu

Bot Bubašvaba
Gost
Bot Bubašvaba

Pozdrav za moje nickove: Zacanka, ines23, oliver14, Kosta, goran1978, Helena88, miona, HanaPG, Djurdjica, Mona99, Planinka, marta, KnjazMilos, Votka88, kamiondzija78, Igor88, InesBD, Prepelica, DonjiKokoti, Cipsy, Koviljka tomic, Stefo12, Vitinka, Iskra95, Kinez, Enesa, Svetlana_TV, Marelica, Tommy_h…

LOLCINA
Gost
LOLCINA

Kakvi arhaicni nikovi kao nekad na Mircu 😂😂

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Komita,NBA.

danko
Gost
danko

dzaba ovim sto idu po hepiju i kuriru,Crnogorcima Crna Gora svoji na svome,srecno u nove pobjede.E Viva!!

luka
Gost
luka

Crna Gora je vjecna,i bice tako vazda!

Eh da MI JE....
Gost
Eh da MI JE....

Jes …samo da ne pise na nju
PRIVATE

Evropljanin
Gost
Evropljanin

Da je vjecna Milova diktatura. Bolje niste ni zasluzili s takvim mozgovima.

marjan
Gost
marjan

tako je ovo je Crnogorsko i sad i vazda!

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Po kom osnovu je Milo Crnogorac?

mačka
Gost
mačka

kao i 10% apstinenata

mačor
Gost
mačor

glasa će ovaj put ih i ateisti, agnostici i cg vjernici

ljesnjanjin
Gost
ljesnjanjin

Koliko Popova na ovaj članak, da pljuju sve Crnogorsko

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Po kom osnovu je Milo ili DPS Crnogorsko?

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Koprca se popozicija četinarska. Još malo.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Rasprdnjavili se ristići . Ma će tanje…

JATO
Gost
JATO

A neznam Milaše moj. Mnogo ih je protiv CG ovijeh dana. Crkvu ne priznaju, kunu se u Amfilohija sve crnogorsko odbacuju. Pljuju na zastavu. Milija im šumadija no naša prijestonica. Pogledaj samo onog Milačića kako se promijeni odjednom. Paroh Podgorice je iz Valjeva a ponaša se ko da je od Martinovića !! Neznam brate…

JALO
Gost
JALO

Ucinje mi se da ti je nik JADO..

JATO
Gost
JATO

Možda tata ti ! Ja sam JATO

JALO
Gost
JALO

Pusti ti tatu mi ‘ovijeh dana’ .. ‘neznam brate’ sto ce ti to

Eh da MI JE....
Gost
Eh da MI JE....

E NASMIJA ME JALO ….HVALA TI

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Nema tih četinara premnogo ali su lajavi i grlati da bi izgledalo da ih je više.

Podupri se
Gost
Podupri se

Preśedniče sto ces ti na skupove DPSa? Zar nisi preśednik sviju nas? 😂😂😂😂

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

SVIJU, je li, podupirač !?

NBA
Gost
NBA

TAKO JE GOS.DJUKANOVICU! VAKAT JE! SRECNO MAM BILO!

Trt milojk
Gost
Trt milojk

Ni noge ti ne vire, kolko si se zavukaol

KraljevićČmarko
Gost
KraljevićČmarko

Mene je išćerao otud.

Eh da MI JE....
Gost
Eh da MI JE....

Moju djecu je spasio Milo….
HVALA TI predsjednice …
MOJA DJECA SU USPJESNI ljudi u inostranstvu TAMO DJE NEMA partially zaposljavanha

Mateo
Gost
Mateo

Samo ako opet pokradete izbore, Nemate ni 30% podrške, sa svim podanicima.

Jovan
Gost
Jovan

Nada poslednja umire 😂😂😂
Samo se ti nadaj…😂😂😂😂

🚜🙋‍♂️
Gost
🚜🙋‍♂️

Ne nego ona baba iz Kotora i plagijator imaju?

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

kako se spremaju da uzmu apsolutnu vlast da ometlaju ovu bosnjacku partiju….df umro …

Bijeda
Gost
Bijeda

Đukanoviću sve i da ti niko ne izadje na izbore, opet bi pobijedio, to je istina, a ostala demagogija, to je ono što bi naš narod rekao “aj da kažem nešto, valja se”

Osa
Gost
Osa

I opet on o reformama…. odlicno !

Slavko
Gost
Slavko

A Evropa tri puta u zadnja dva dana rekla da nema nikakve sanse da udjemo u EU. Ovaj Djukanovic Crnogorce smatra teskim gluperdama.

Ljuta
Gost
Ljuta

Ali grijesi?

Evropljanin
Gost
Evropljanin

Crnogorci, izvinjavam se pojedincima, vec 30 godina potvrdjuju da je u pravu.

Olja iz BP
Gost
Olja iz BP

Plate, penzije, standard, kome je to vazno, uprimo u te pedale, zato sto je benzin luksuz, da se vrnemo iz EU. Ne valja tamo ! A sto bi s crkvom leleee, kako ce mo prezivjet to, Vartolomej nije prijatelj nase partije i drzave, oce li bit varijabile da se podijeli sto, posla bi do Becica da vidim Zarkove robove, platim… Više »

Bnjj
Gost
Bnjj

Uništitelj Cg kao okupator da vlada pola Cg je raselio ostaje mu još malo da raseli

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Ne vlada ,narod ga doveo! Kad su nudili da udjemo u EU 90-ih,narod je htio da ubija….pa sad neka bere plodove!

Privatna svojin
Gost
Privatna svojin

Da niste podržavali Partizane, nego Cetnike, bili bi u EU još prije 50 god.

Podsjeti me
Gost
Podsjeti me

Priv: Nešto se ne sjećam, kad su održavani takvi izbori?

Privatna svojin
Gost
Privatna svojin

A moj dobri. Izgubiste sa titom mnogooo vremena 😉 lijepo vam je bilo tada, ali sa ove tačke gledišta, sad se vidi koji je to promašaj bio.

Bnjj
Gost
Bnjj

Tačno je to da ga je narod doveo ali sve kasnije izbore je pokrao prava pošast

RODITELJ
Gost
RODITELJ

Mora vazda biti po jedan Titovic…To NAM SE DRZAVE drzi😅😅😅😅

Evropljanin
Gost
Evropljanin

Ja mu se zahvaljujem sto me raselio, da nije njega ne bih saznao sto znaci zivot u sredjenoj drzavi. Ko ce ga pustit u Evropu da i tano krade😂😂😂

Rajan
Gost
Rajan

99,9 posto DPS dogodine pobjedjuje, nece bit potrebno za koalicije ni sa kim. … zivi bili pa vidjeli…

Pravedni 👨‍💻
Gost
Pravedni 👨‍💻

@Rajan to se neće dogoditi jer su bili protesti i sve je drugačije.

Ranjeni orao
Gost
Ranjeni orao

Rajane Rajane ja sam nekada bio uz Mila ali iskreno ZIVI BILI PA VIDJELI ovoga puta MU NECE NI NATO ni EVROPA POMOCI DA POBIJEDI …
.

Realan
Gost
Realan

Ti dok god brojis glasove nemos izgubit.

🚜🙋‍♂️
Gost
🚜🙋‍♂️

Bradonjica iz Kotora i kad izgubi on metne kljuc u bravu i rijesen problem?!

Milan
Gost
Milan

Dobro je kad ne brani opet manjine i vecine,partizani i cetnici i na kraju za sveje kriv Slobo Milosevic a mi hvala Milu imamo evropske zarade a narocito Pljevljaci

Jovan
Gost
Jovan

A ti si pljevljak?😂😂😂 je li onaj iz City kvarta?😂😂😂😂

Milan
Gost
Milan

Nisam decko

Ljuta
Gost
Ljuta

I pomorci….dok ih ne uhvate

Objektiv
Gost
Objektiv

Ne pominje više crkveno zaokruživanje😂

Skorpion
Gost
Skorpion

To je zavrseno izgleda da samo tebe to nije jasno

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Vartolomej ga je ucutio

MOJ DJED CG...
Gost
MOJ DJED CG...

Jos uvjek imas potrebu za HRANOM????

mojsilović
Gost
mojsilović

Kuda smo se vozali ovih 30 godina eto se vraćamo kući.

Krap iz Rogama
Gost
Krap iz Rogama

Prvo da evropeizujemo crkvu, uvedemo moderne aplikacije, cjenovnike… I ja za blagajnika!

Nenad
Gost
Nenad

A kad smo to bili u evropskoj kuci pa treba da se vratimo..ovaj covjek je poceo da se gubi

Vuk
Gost
Vuk

Nije on no mi on se neće izgubit ni njegova familija.

Ljuta
Gost
Ljuta

Pa bii smo od 1916 do 1944

Micko
Gost
Micko

Oce li ostat ko do sledece godine da vas glasa-osim penzionera?

MOJ DJED CG...
Gost
MOJ DJED CG...

Ne vrijedjaj penzionere da te zamolim..

Micko
Gost
Micko

Izvinite penzioneri koji ga ne glasate-ok?

LOLCINA
Gost
LOLCINA

Moja pokojna baba ga je glasala (nije isključeno i dalje 😂), jer joj je “davo penziju”.
A ja u crveno…

LOLCINA
Gost
LOLCINA

Ah da, bio joj je i masu ljep 😂

Zivko83
Gost
Zivko83

Evo da ja pocnem da botujem kad ovih jos nema. Bravo presjednice, uz tebe je cijela crna gora, eviva, razvedri mi vise crne gore. Bla, bla, bla…

Marko
Gost
Marko

😂😂😂😂 😂😂

Send this to a friend