Politika

Đukanović: Sa velikim pijetetom ćemo se sjećati Šeika Kalife, kao iskrenog prijatelja Crne Gore

Milo Đukanović
Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća Krunskom princu Abu Dabija i zamjeniku vrhovnog komandanta oružanih snaga UAE šeiku Mohamed Bin Zajed Al Nahijanu povodom smrti Šeika Kalife bin Zajeda al-Nahijana, predsjednika UAE.

“S iskrenim žaljenjem primio sam vijest o smrti Nj.V. Šeika Kalife bin Zajeda al-Nahijana, predsjednika Ujedinjenih Arapskih Emirata i Vašeg brata. U ime građana Crne Gore i u svoje ime, upućujem izraze najdubljeg saučešća Vama, članovima porodice i prijateljskom emiratskom narodu”, navodi se u telegramu Đukanovića.

Prema njegovim riječima, u ovim teškim trenucima tuge i žalosti, Crna Gora je uz Vas i Vaš narod.

“Neka Bog blagoslovi njegovu dušu i podari mu milost i raj. Želim da Vas uvjerim da ćemo se sa velikim pijetetom sjećati Nj.V. Šeika Kalife, kao iskrenog prijatelja Crne Gore, koji je bezrezervno podržavao snažno prijateljstvo i partnerstvo koje smo izgradili tokom prethodnih godina”, zaključuje se u telegramu.

 

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
PjerGospočeSasa
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gospoče
Gost
Gospoče

Uvijek na pravo mjestoni u pravo vrijeme!! Svaka cast Predsjedniče pravi ste predstavnik i drzave i naroda Crne Gore!!! Da vas nema strva nam se ne bi znalo!!

Pjer
Gost
Pjer

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sasa
Gost
Sasa

U moje nemoj ,nijesmo se poznavali ,cu Crna Gori..

Send this to a friend