Politika

Đukanović sjutra dočekuje Erdogana u Rezidenciji na Cetinju

Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan boraviće na poziv predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića 28. avgusta 2021. godine u prvoj zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Erdogana i njegovu suprugu će u Rezidenciji na Cetinju uz najviše državne počasti dočekati predsjednik Crne Gore Milo Đukanović sa suprugom.

<<<Abazović dočekuje Erdogana na podgoričkom aerodromu<<<

“Nakon upisivanja u knjigu gostiju, razgovora u četiri oka i sastanka, predsjednici će imati izjave za javnost”, saopšteno je iz Đuaknovićevog kabineta.

Planirano je Đukanović sa suprugom priredi svečani ručak u čast visokog gosta i njegove supruge.

“Gosti na ručku, pored članova delegacija, biće i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan, predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović i reis islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić“, navodi se u saopštenju.

U odvojenom programu prva dama Crne Gore Lidija Đukanović ugostiće prvu damu Republike Turske Emine Erdogan. One će posjetiti muzej kralja Nikole na Cetinju i izložbu na platou ispred Muzeja.

Erdogan će se, tokom zvanične posjete našoj zemlji, sastati i sa predsjednikom Skupštine Aleksom Bečićem i predsjednikom Vlade Zdravkom Krivokapićem, a planirana je i posjeta Nizamskoj džamiji i Medresi Mehmet Fatih.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Filop
Gost
Filop

Gospoda.

Desperado
Gost
Desperado

Baš me zanima kako će Dritan biti dočekan.

Viki
Gost
Viki

Zovite Dačića damu nešto otpjeva.

Ljudi
Gost
Ljudi

A Joanikije?Najviše se pita u CG trenutno

Send this to a friend