Politika

Đukanović: Srbija i Rusija koriste SPC da potkopavaju crnogorsku nezavisnost

Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović optužio je Srbiju i Rusiju da koriste Srpsku pravoslavnu crkvu za podrivanje crnogorske prozapadne vlade, koja želi članstvo u EU, piše Rojters.

Đukanović, koji vlada Crnom Gorom više od tri decenije, rekao je da se serijom protesta protiv Zakona o slobodi vjeroispovjesti koji su predvođeni Sprskom pravoslavnom crkvom, pokušava dovesti u pitanje nezavisnost Crne Gore, navodi Rojters.

“Ako se pitate da li je ovo kontinuitet (pokušaja) uništavanja Crne Gore i opstrukcija njene namjere da nastavi svoj put ka evropskim i evroatlantskim integracijama, u to nema sumnje”, rekao je Đukanović u intevjuu za Rojters.

“Moskva je bila nedvosmislena u pokazivanju svojih interesa u tekućem (religijskom) problemu u Crnoj Gori”, dodao je on.

Đukanović je optužio Beograd za oživljavanje nacionalističkog koncepta Velike Srbije koji je doprinio balkanskim ratovima devedesetih godina i raspadu bivše Jugoslavije.

“Ne sumnjamo da aktivirani svi mehanizmi realizacije projekta velikosrpske države i da je Crna Gora takođe meta”, rekao je Đukanović za britansku agencija.

Marija Zaharova, portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova, odbacila je Đukanovićeve tvrdnje , rekavši da „niko ne može podrivati ono što on radi, više nego sam Đukanović”.

Rojters navodi i da je predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić odbacila Đukanovićeve komentare.

Govoreći o protestima sa kojima je Đukanović suočen, Brnabić je kazala da on “ima problem u svojoj zemlji i sa građanima Crne Gore”.

Iznenađena sam retorikom predsjednika Đukanovića … Srbija je davno napustila devedesete i okrenula se budućnosti – rekla je Brnabić i dodala da Srbija zahtijeva da Srbi u Crnoj Gori imaju pravo na sopstveni jezik i religiju.

Rojters podsjeća da su protesti u Crnoj Gori počeli u decembru zbog Zakona koji omogućava državi da preuzme vlasništvo nad crkvenom imovinom ukoliko crkva ne može da dokaže da je bila njihov vlasnik prije 1918. godine – kada se tadašnja Kraljevina Crna Gora pridružila Kraljevini Srba, Hrvata i Slovenaca, prethodnik Jugoslavije.

“Srpska pravoslavna crkva je dominantna u Crnoj Gori, zemlji sa 620.000 ljudi, i broji oko 12 miliona članova, uglavnom u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni”,  navodi agencija.

Srbija i Crna Gora, podsjećaju, pregovaraju o ulasku u EU. Crna Gora se pridružila NATO-u 2017. godine, ali Beograd ne želi članstvo u ovom savezu.

“Etnički Srbi čine oko trećine crnogorskog stanovništva. Mnogi Srbi imaju korijene u Crnoj Gori, dok desetine hiljada Crnogoraca žive u Srbiji”, navodi Rojters.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, piše britanska agencija, rekao je da se Beograd neće miješati u poslove Crne Gore, ali je takođe rekao da će Srbija pomoći tamošnjoj srpskoj manjini.

“Srbija juri u opasnu zamku zaštite navodno ugroženih prava (manjinskih) Srba … istovremeno ugrožavajući suverenitet drugih država”, rekao je Đukanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Suncica
Gost
Suncica

Tako je

Muro Kolov
Gost
Muro Kolov

tebe brine tvoj kapital

Ogi
Gost
Ogi

Mislim da vas brine Milov kapital. U CG mnogi bi da bez rada zive na visokoj nozi. tudji uspjeh smeta.

Snoubod
Gost
Snoubod

Eto te Pompeo procitao ..Jos malo …Ne brini

PAD
Gost
PAD

PAD JE TEZAK A JOS TEZI MRAK
ZATO ODLAZI

Show
Gost
Show

Dosadioooo

Nenad
Gost
Nenad

Dogovoriste li se je li mitropolija pravno lice ili nije..duguje li za porez ili ne..

G s
Gost
G s

Propala Evropska misija. Mora se skretati pažnja građanima

SANTA MARIJA
Gost
SANTA MARIJA

Kako propala? Spoljnopoliticki kurs je nesporan za sve koji vole Crnu Goru. Posrbice i porusice imaju druge prioritete.

G s
Gost
G s

Kurs je ostao ali nultom brzinom

Ogi
Gost
Ogi

Mora da ste dosli do lakih para pa vam se zivi kao prije

Mestar
Gost
Mestar

Svaka cast gospodine predajednice. Sve sto ste rekli je potpuna istina. Srbija nikako da se rijesi ruskog uticaja koji je upleo prste u sve pore srpskog drustva. Ista ta Rusija je sponzor i potpirivac svih ovih srednjevjekovnih okupljanja u Crnoj Gori. Crna Gora ce se srecom oduprijeti tim napadima, pogotovo na sljedecim izborima gdje ce velikosrpske partije dozivjeti poraz. Tu… Više »

Bodin
Gost
Bodin

Cetvrtkom Putin, a nedeljom Vucko setaju Crnom Gorom i “pale” narod, koji uziva u blagostanju koje si nam stvorio…
E munjo nasa, price su ti ka Staljinove iz memoara 🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🙄

SANTA MARIJA
Gost
SANTA MARIJA

Nijesi ti Bodin. Vise ti priici Nemanja.

Cika miki
Gost
Cika miki

Presjednice kad te vidim na ovoj stolici vidim, vladara ka sto je bio njegos samo ljepsim

Goca
Gost
Goca

Pod hitno menjaj dioptriju.

CAR
Gost
CAR

E BLAGO TI ZAPAMET

Show
Gost
Show

A da predjes malo na sokove?

DR PERUN
Gost
DR PERUN

Zgadio mi se…..

Sramotan covjek
Gost
Sramotan covjek

Sva prica.vam je.ovoga puta badava.

Vido
Gost
Vido

Cudo od covjek, vizionar

Maki
Gost
Maki

Tu tu papa……

Koreja
Gost
Koreja

Vidje li koliko je naroda Milo na ulice
Sve zbog tebe
Pozdrav

Maks
Gost
Maks

Što volim kad na pojavu Milove slike iz svojih rupa i jazbina izgmižu litijaneri sa sve šterikama.

Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

“Američki državni sekretar Majkl Pompeo poručio je Vladi Crne Gore da povede otvoreni dijalog sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) u Crnoj Gori o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti i njegovoj primjeni.”

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

I dalje je rekao da se svi razgovore moraju voditi uz potpuno postovanja i primjenjivanje zakona drzave Crne Gore i Evropske konvencije o ljuckim pravima.Pa to je vlada i Evropske institucije odavno sugerirale i pozivale SPC,zar ne.

Bnjj
Gost
Bnjj

Otvori kastodi račun Milo.

Velja gora
Gost
Velja gora

Pridaj tu i Boga
Sve.mi se cini dq je i on protiv tebe

Prc CG
Gost
Prc CG

Papapapapa Đukanoviću,pola države ti je na ulice ćao!!!!!

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Tisuca 28000,sve vise zavedenih je shvatilo nacionalisticke i vjersko fanaticke igra SPC I pojedinih struja u Srbiji ,I mentora njihovih rusa

Ili ili
Gost
Ili ili

Rusiji, Srbiji,… je interes PRAVOSLAVLJE i pozivaju vas u društvo,… Interes Amerike su lične bezbjedonosne teritorije i njih društvo ne interesuje.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Je li to novo stranica pravoslavlja.Ono sto bi do sad stars hiljade godina ne odgovara jer nije po diktatu I interesu Rusije.Vi ste tu iz SPC zbog vasih interes a isto sa rusima,pa recite otvoreno ,ne sturo I podmuklo vase namjere da cuje ih vasi pravoslavni vjernici

Slavonac
Gost
Slavonac

Podrška prijateljskoj i savezničkoj Crnoj Gori iz Hrvatske. Niste sami .Imate prijatelje. Za šta god treba.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Pozdrav za srpsku Slavoniju!

Felix
Gost
Felix

Majstore ta Slavonija je iselila traktorima 1995 !!!! A mogla je mirno živjet sa nama Hrvatima. Ali nije. Srbovali su. Pa ih Slobo izdao. Kao što BG uvijek izda sve Srbe van Srbije. Za jedno 200 godina možda shvatite. A do tada sanjate.

Goca
Gost
Goca

Nisi dobro obavesten.

Bnjj
Gost
Bnjj

Prijatelju koga podržavaš.Pljsčkaše sve pokradoše

šipuracku,bugli
Gost
šipuracku,bugli

Hvala, bugli taškius!

Goca
Gost
Goca

Kome vi mozete da budete prijatelji.

Anonimus
Gost
Anonimus

A sad adio i ko zna kad i ko zna gde

CDM
Gost
CDM

Jednu istu pricu nam prica 30 god

Plll
Gost
Plll

Ne damo svetinje Rusijiiiii!!

Bnjj
Gost
Bnjj

Ha ha ha Rusija ne zna šta će sa svojom ogromnom teritorijom

Goca
Gost
Goca

Nisu ti oni ni trazili.

Morpheus
Gost
Morpheus

Pogledaj kroz prozor, ostali su samo botovi uz tebe

Ratko
Gost
Ratko

Jes botovi, nas 400000

Radvan
Gost
Radvan

Ode ti druze,kasno je za plakanje i izlizane price Rusija-Srbija kako ustanes na lijevu nogu ti po njima nadjes krivca u njima,tesko i zadnja budala u ovo vise moze da povjeruje.

Kosta
Gost
Kosta

Ako im se ne sviđa Crna Gora, tata Srbi iz Crne Gore treba da odu u Srbiju gdje im se sviđa. SPC nema što da tgraži u Crnoj Gori i nju i njene popove treba proćerati.

prijatelj
Gost
prijatelj

Ja mislim da predsjednik Milo nije u pravu što je izjavio. Treba da sarađuje sa Rusijom i Srbijom. Zajednička nam je istorija.

Goca
Gost
Goca

Bravo!!!!

Bnjj
Gost
Bnjj

Količina laži i gluposti. Niko nam nije kriv što je Cg bijedna država sa platama 200,300e i uništenim porodicama. Šta će Rusima Cg pa oni neznaju ni šta će sa svojom ogromnom teritorijom

Jež
Gost
Jež

Obrni kod njih dok se ne napuniš kao brod sa prosječnom platom od 170 $, ili u Srbiju sa Vučićevih 32000 dinara.

Bnjj
Gost
Bnjj

Dps bot Jež šta nas boli briga za Srb i Rus, stalno vam je neko drugi kriv

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

A Srbiji i Srbima ,je li njihova teritorija dovoljno velika da zadovoljni njihove potrebe.Jesu li ove granice drzave Srbije prirodne granice,dje po tebi treba Ili bi li trebala biti granica izmedju dvije drzave Srbija I Crna Gora,Ili bi po tebi trebalo to biti jedno I kako bi je ti nazvao

To be or not
Gost
To be or not

Ili konačno prestanite da cutite i nijemo kukavički da gledate i pokažite da ste država za koju smo glasali, proevropska, moderna i prozapadno i civilizacijski orijentisana i upotrebite sve Ustavom i zakonima propisane norme da zaštitite državu i njenu brutalno napadnitu suverenost i nezavisnost ili bjezite i skrivajte se i pustite da nas Atanasije, Joanikije i Onufrije vrate u srednji… Više »

Popotrebi
Gost
Popotrebi

Vraćanje na Srbiju, Rusiju,… Srednji vijek, autokefalnost,… Duklju, Jugoslaviju,… Novu crkvu,… Uh ! Preznojih se ! …

mrkela
Gost
mrkela

Jugoslavija je propala jer nije imala većinski narod , Bosna je izginula iz istog razloga , Crna Gora je opstala jer je imala Mila i kakvi su Crnogorci trajaće koliko i on traje !

Još...
Gost
Još...

XXL @ Trideset godina se radi na zarobljavanju, destabilizaciji,…. države. Ostala pisanija je mlaćenje,… ti kao da nisi „odavle” … ili čekaš avion be-dža, i 15 dana gratis….

Цаq🇷🇺Романов
Gost
Цаq🇷🇺Романов

Udžabe ti perśedniče ta fotografija, nikad za nikad nećeš bit ka Njegoš! Ni do članaka mu noge!

Kengur
Gost
Kengur

Kakva je to glupost brate mili, Rusi bi da uredjuju stvari u Crnu Goru,pa stvarno dokle ti ljudi idu. A za Srbiju tek nemam rijeci, pored problema sa Kosovom oni pricaju jos i o nama

Muzil
Gost
Muzil

Dok su bjezale te kukavice kroz Crnu Goru i Albaniju bavili su se imperijalizmom

Goca
Gost
Goca

Pametniji si kad cutis.

Boris
Gost
Boris

pogledaj znojavi koliko je naroda u PG!!!!! gotov si!!!

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Kao nikad do sad se manipulise vjernim narod9m u Crnoj Gori a iza svega stoje politicki interesi

Rada
Gost
Rada

Ne dozvoli Milo da nas bilo ko ponizava, nece ugroziti nas suverenitet ni Rusi ni Amerikanci

Goca
Gost
Goca

Pa vi se sami ponizavate.

Antoan
Gost
Antoan

Rusija se izgleda nije omapetila, jednom su pokusali drzavni udar 2016 pa bi sad opet. Raskrinkacemi vas opet

Maki
Gost
Maki

Ante ante….gledaj svoja posla u tvoju HR…

Goca
Gost
Goca

Da neces mozda ti da ih opametis.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Crna Gora se nalazi na juznom krilu NATO,ima li neko me nesto nejasno

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Rusiji i Srbiji bi bilo bolje da se okrenu sebi i resavaju brojne svoje probleme nego sto se bave nasim unutrasnjim stvarima

Goca
Gost
Goca

Vidi ti sta bi tebi bilo pametnije.

Pollo
Gost
Pollo

Nemoj dozvoliti da nam unkste ono za sto smo se borili i gradili toliko dugo, a to je drzava

glibo u majbah
Gost
glibo u majbah

Je li moguće da predsjednik Austrije Alexander Van der Bellen na posao ide pješke, premijer Holandije Mark Rutte i gradonačelnica Madrida Manuela Karmena biciklom, gradonačelnica Barcelone Ada Colau ide na posao metroom…

XXL
Gost
XXL

Tako je Predsjednice ! Krajnje je vrijeme da stvari nazovete PRAVIM imenom i bez Parsons oznacite sve one koji direktno i indirektno rade na destabilizaciji i zarobljavanjem drzave već dva mjeseca. Gdje su zapadni saveznici i NATO ? Zašto cute i čekaju da im Rusija ugrozi južno krilo i izazove urušavanje sistema odbrane od bezocnih napada i nasrtaja maskiranih u… Više »

Andrija
Gost
Andrija

Prvo zasto mi ne objavljujete komentar i zasto kad hocu da ostavim lajk pise da sam vec glasao. Drugo – Milo je drzavnik za razliku od onih placip..cija se patetika gadi svakom covjeku koji ima imalo integriteta – sve kad iz stavis uz Mila nijedan mu nije do clanaka. Milo je sacuvao svoju drzavu od rusenja i svoj narod od… Više »

Sefket
Gost
Sefket

Sir Oliver prica o postenju.

S.HAWK
Gost
S.HAWK

Milo ja kao Liberal veliki ti ne vjerujem

glibo u majbah
Gost
glibo u majbah

Je li moguće da predsjednik Austrije Alexander Van der Bellen na posao ide pješke, premijer Holandije Mark Rutte i gradonačelnica Madrida Manuela Karmena biciklom, gradonačelnica Barcelone Ada Colau ide na posao metroom…

XXL
Gost
XXL

Tamo nema litija i molebana…

Otac Duško
Gost
Otac Duško

Tamo bi sigurno bili u litijama, sa narodom! A takve “zakone” ne bi izmišljali.

Prle
Gost
Prle

Možda Crnogorcima iz Argentine treba vođa, a i bogati su dosta!
Nije ti to loša varijanta Boss!

Цаq🇷🇺Романов
Gost
Цаq🇷🇺Романов

A bogme su i ti argentinci upitnog čojstva.

bot je skot
Gost
bot je skot

Režiraj državni udar 2 ništa ti drugo nije ostalo da opet slažeš narod i da uživaš u raskoši završiš kućicu od par 1000 m2 u slučaju da padneš imaćeš sobicu od. 4 m2 u spuž

Bnjj
Gost
Bnjj

Potkppavaju ju nezavisnost Cg pljačkaši, koji narodu ne daju živjet, sve opljačkaše te Patriote

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Ja ne shvatam zasto napadaju Djukanovica za doneseni zakon. Crnogorci su htjeli 90-te i da se odvoje i vrate svoju samostalnost i da vrate svoju crkvu iz kandzi okupatora. Tako da vama nije problem Milo nego 80% stanovnistava, to jest onih 60% CRNOGORACA koji oce nazad ono sto su nam preci sagradili i krvlju branili i ostavili. A sto se… Više »

007
Gost
007

BRAVO NA KOMENTARU

Krsto 100lira
Gost
Krsto 100lira

Sta kazes Karlito? 80% cega? 🤣🤣🤣

S.HAWK
Gost
S.HAWK

Ma kakav zakon i crkve, ne radi se ođe o tome. Sjetio se Milo Crnogoraca i njohove crkve😄
Podjele i prikrivanje drugih zivotnih tema, onih građanskih i bitnih. Da je bio iskren u ovome ovi temu bi plasirao prvi mjesec nakon izbora.

Smehotres
Gost
Smehotres

Kako si samo došao do tih 60% vernika CPC-a, to ni ti sam ne znaš. A istina je da u te Miraševe bogomolje uđe manje ljudi nego što uđe svinjetine na pijace u Teheranu.

Željko
Gost
Željko

Zanimljivo koliko “početnika” je na portalima jutros! Sinoć sam se razočarao jer sam istinski vjerovao da u Srbiji postoji bar gram razuma, kada ono kod onog Ivanovića, koji stalno provocira i pravi budalo od Vučića, koji je “prozapadni” čovjek, koji vodi emisiju, veoma gledanu u Srbiji, na “prozapadnoj” TV koji dovede sinoć Medojevića kao gosta i koji reče mnoge laži… Više »

Цаq🇷🇺Романов
Gost
Цаq🇷🇺Романов

Kako guraš ovo do kraja mjeseca? Imaš li za ljeb?

Kosta
Gost
Kosta

Jel ti imaš do kraja mjeseca za pivo ili ti Vučić i SPC daju za pivo?

Sveto
Gost
Sveto

Isto to sam zakljucila i sama. Jedan od 5 miliona je opozicija navodno. Ali sto se tice ovog pitanja svi podrzavaju Amfilohija i ovo sto se radi.. dakle u oamet se braco Crnogorci..

vukomita
Gost
vukomita

SAMO CVRSTO I JASNO PROTIV ARHANDJELA ZLA PREOBUCENOG U LITIJE, CRNOGORCI ZNAJU STO IN JE CINJET..DA JE VJECNA

Bog i batina
Gost
Bog i batina

Crnogorci su na litije.

Andjeo
Gost
Andjeo

Rece cojek preobucenog .. ili mislis da se ne vidi ko ste..

eu kolonija
Gost
eu kolonija

a zašto se protiviš uključivanju evropske unije u pregovore. ako se mješaju rusija I srbija zašto ti smeta evropska unija. nije valjda I evropska unija na strani rusije I srbije

4 C
Gost
4 C

Šta ako druge drzave, vodeći se logikom Srbije, takođe objave da žele da “štite” prava svojih etničkih, nacionalnih i religijskih manjina u regionu ? Npr Turska u Srbiji, Bosni, Crnoj Gori (Sandžaku – Raškoj oblasti), Makedoniji, Hrvatska u Bosni, Srbiji i Crnoj Gori pa i Kosovu, Albanija na Kosovu, Preševskoj dolini, Crnoj Gori… Dokle će to sve ići ? Etnicke… Više »

007
Gost
007

BRAVO DJUKANOVICU TREBA SVIJET UPOZORIT NA PONASANJE SRBIJE I RUSIJE.A OVA STOSE PREDSTAVLJA PREDSTAVNICOM VLADE SRBIJE NEZNAM STA JE PO POLU,ONA DAJE IZJAVE Govoreći o protestima sa kojima je Đukanović suočen, Brnabić je kazala da on “ima problem u svojoj zemlji i sa građanima Crne Gore”.DA IMA PROBLEMA SA SVOJIM GRADJANIMA KOJE FINANSIRA I POMAZE ,PODSTREKUJE SRBIJA.MILO LOPOV ,AJDE BRE,… Više »

Цаq🇷🇺Романов
Gost
Цаq🇷🇺Романов

Uuu, Rasime, pravopis čista nula. Vrni se u drugi razred osnovne škole, pa ćemo lako za mila i crkvu!

Sveto
Gost
Sveto

Tacno. Prebrojacemo se na izborima. Antifasiti :fasisti
Nikad vise necete klati komsije jer su druge nacije, vjere, ili zato sto imaju ljepse dvoriste.

Цаq🇷🇺Романов
Gost
Цаq🇷🇺Романов

Ooo Raasimee, brzo u drugi osnovne da učiš pravopis!

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Ovo Sandzak ne odgovara.Nije te a za razgovor.

ne damo šatore
Gost
ne damo šatore

Vratite nam ŠATORE!

Kometa
Gost
Kometa

Crnu Goru su od 90 pa na ovamo potkopali lupezi na vlasti, sve ste pokrali, uništili i sada prnjavite o ugroženosti. Ne šetaju po CG srbijanci nego čestiti crnogorci čiji su preci ovu državu i stvorili. Prestani da zavadjas Crnu Goru, još malo da prodju izbori pa da se donese zakon o imovini od 90 pa na ovamo da dokažete… Više »

007
Gost
007

TI BI BIO BOLJI,NO SI NESPOSOBAN,NIJE TEBI DO LOPOVA TEBI JE DO SRBOVANJA,LOPOVE IZBRISITE NA IZBORE ,ALI VECINA NE KAZE BAS TAKO,ONOLIKO KOLIKO JE DJUKANOVIC PO VAMA POKRAO ,DESET PUTA VISE VRIJEDI ONO STO JE URADIO ZA CG,NO NIJESTE VI SVJESNI OD MRZNJE

Цаq🇷🇺Романов
Gost
Цаq🇷🇺Романов

Raaasimeee, čuješ li ti što ti se zbori! U drugi razred osnovne brzo!

Ziva istina
Gost
Ziva istina

Putujes li svojim eroplanom do Milana

dagy
Gost
dagy

Ne pije ti vodu glupa priča više

Branik
Gost
Branik

Brod tone .Pitam se dokle ce se imati para za plate I penzije

MAFIJA
Gost
MAFIJA

Navali sa otkazima .
🤣

CLAN SDP
Gost
CLAN SDP

Mene brine najvise hidroelektrana

BOJKOT
Gost
BOJKOT

NE DAMO TI SVETINJE.
prodao si sve sada neces NEEEE

Evropa
Gost
Evropa

Bice sve dok Evropa namece
A kada Amerika odluci
E to je vec pitanje do kad

SUNCOKRET
Gost
SUNCOKRET

Neda ti onaj DKej mira.
Tek ces imati nocne more ali sto je tu je
Das euro da udjes u igru a milione da izadjes
Cekamo

Jasno
Gost
Jasno

Ka pjan plota…. Nezavisno sudstvo, tužilaštvo, … policija, vojska, … VD stanje,… Privatna država,… Polovina naroda na ulici,… Idete po svijetu da kinjite svoje porijeklo,… Neka čoče…

GNK
Gost
GNK

Држава се поткопава личним богаћењем на рачун заштите те исте државе.

Mitar Litar
Gost
Mitar Litar

Ni osam mjeseci od kada je blokirala račun kompanije “Global Montenegro”, Opština Budva ne može da naplati 111 hiljada eura, koliko iznosi poreski dug firme predsjednika države Mila Đukanovića. A on ne može da zaspe koliko ga to sjekira.

Sram I Blam
Gost
Sram I Blam

TI SI DRZAVA
Moze ti se

CiNick
Gost
CiNick

Jednako kako je srbski regent dekretom ukinuo jednu i stvorio drugu Crkvu tako moze cg vlast dekretom ujedinit MCP i ostale eparhije SPC do granice CG s obnovljenom CPC u jedinstvenu Pravoslavnu crkvu CG. Imobinu knjizit na drzavu. Dalju internu orgsnizaciju .prepustit popovima. Kome nike po volji sretann mu put

Rolling Stones
Gost
Rolling Stones

Izgleda da nekima stalno treba objašnjavati da je komunizam nestao pa samim tim i dekreti kao najgori oblik totalitarizma. Ne mogu sekularna lica iz vlade, koja se uz to izjašnjavaju kao ateisti, da prave crkve, da im daju autokefalnost i da određuju na koji će način biti organizovane. Tako je i Tito posle rata hteo da napravi Hrvatsku Katoličku Crkvu… Više »

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Tako ce i biti,znaju okupatori da moraju iz okupiranoga,da dolazi slobodna i obnovljena CPC

MIlos
Gost
MIlos

Bolje bi bilo da si se zauzeo oko ovih klanova I kriminalaca po ulicama dok neko neduzni ne nastrada

Nostradamus
Gost
Nostradamus

.Ne mirise na dobro

Javasluk
Gost
Javasluk

Woohoo a ti bi protiv Rusa
Koja hrabrost
🤗🤗🤗🤗

PINK
Gost
PINK

OVAJ PINK TE SAD JOS VISE OGOVARA
MORACES UGASIT PAROVE

Nenad
Gost
Nenad

Jes jes oni su donijeli zakon

Internet
Gost
Internet

A sto ti radim
Dusu ti vadim
🤩

Google
Gost
Google

MORACES OBJAVIT RAT GOOGLU
IZLUDJESE TE 😁😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ides li za Italiju

Berlin
Gost
Berlin

A tko je prvi počel?

mrkela
Gost
mrkela

Milo Care stvorijo si Državu ali kakvi su ti Crnogorci izgleda nijesi je imao za koga stvarati .

mrkela
Gost
mrkela

General srpske policije još leži u spužu a ti niđe ne idu što ih Država ne šalje . Ruski generali osuđeni ali utekli u Rusiju .

mrkela
Gost
mrkela

Ne bi veće sreće bilo za Srbiju i Rusiju nego da u nekoj članici Nato pakta izbije građanski rat . Oni predano rade na tome !

mrkela
Gost
mrkela

Sada počinje sezona i desetine hiljada radnika će doći iz siromašne Srbije da rade kod nas . Srećno !

mrkela
Gost
mrkela

Milo je otac Države , on je stvorio on će je i sačuvati .

SUNCOKRET
Gost
SUNCOKRET

Mislis. On je drzava

Rozaj
Gost
Rozaj

Ne vidis dobro, Djukanovic lici na kralja, sto i jeste

Bodin
Gost
Bodin

Ja mu vjerujem !😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👏👏
Uvijek je govorio istinu 😂😂😂🤣🤣🤣🤣👏👏😁😂😂😂😂😂🇸🇨😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

Marko
Gost
Marko

Kod koga jos prrrolazi ta tvoja prica, koga ti jos mozes da lazes???!!!

Mitar
Gost
Mitar

“kada se tadašnja Kraljevina Crna Gora pridružila “;”Srpska pravoslavna crkva je dominantna u Crnoj Gori, zemlji sa 620.000 ljudi, i broji oko 12 miliona članova, uglavnom u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni”, navodi agencija.” Pa, 90 tih se nijesam slagao sa srbima, sad se slazem da je Rojters jedna idiotska organizacija!!!!!

Mitar Litar
Gost
Mitar Litar

slazem se i da sam ja idiot, đavoli mi ga popili !!!!!

Juhu
Gost
Juhu

Pa birajte : sportske torbice ili…..

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Идете ти и Вучко заједно у пакету .Само он иде у пензију а ти у Спуж,зато си тако запјенио задња два мјесеца .

Vido
Gost
Vido

Pametan covjek, dok je na poziciji koristi sve da zivi ka car do zadnje ure. A sto ce bit, to njega ne zanima. Mucite se kad nijeste umjeli neki zanat naucit da popravljate bojilere i tome slicno kad vec necete da se ulizujete njegovoj exselenciji

RIJEKE C.G.
Gost
RIJEKE C.G.

Moze I hidroelektrane

Pjer
Gost
Pjer

Imamo li jos koi problemcic presjednice
Blago tebe sa ovakvim pukom
Vladaces 100 godina
Srecno ti bilo

kkkkksl
Gost
kkkkksl

Provjeriti grupu koja korača put manastira Ostrog, idu magistralom Nk Pg.

Staxe
Gost
Staxe

Trla baba lan….kako je ovaj čovjek nekad bio zanimljiv i kreativan…

Mesopotamanmije
Gost
Mesopotamanmije

Što ćeš, nema više ništa pametno da kaže!

Don Sinatra
Gost
Don Sinatra

Je li ovo pokvarena ploča? Stalno istu pjesmu vrti…

Tonći
Gost
Tonći

Haha kakav lik😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂 A Kinu, sto je podcjenjujes🙊🙈 Koliko je “Rusa i Srbijanaca” po ulicama CG gradova…nikad ih ovoliko ne bjese u CG… U stvari šefe, gledaj to s logicne strane, ovi sto su na protestima su sve sami ” Rusi i Srbijanci”, ubaceni elementi, retrogradna druzina….itd it sl…super se zivi u CG, uveo si blagostanje i postovanje medju ljude,… Više »

Milov fan
Gost
Milov fan

Kad Milo nesto kaze, meni je dovoljan naslov. Olakša mi da ne citam sta prica. Sa naslova odmah predjem na komentare. Tako godinama. Malo sam mladji od njega, mozda na kraju odlucim da konacno procitam do kraja njegovo pokajanje

Izazvana
Gost
Izazvana

Ajde, stvarno. Mislim da ti prolazi vrijeme… Hahahaha

Slavko
Gost
Slavko

Vise ne napadaju Hrvati? Sada su Srbi i Rusi?

Plate najgore u Evropi, narod bjezi iz Crne Gore ili umire od gladi u njoj, godisnje desetine ubistava u sred bijela dana pored djecijih igralista…

Upalite Google translate, Ambasadorko, Milu je ocigledno zafalilo suplemenata sa brodova. Sve se vise znoji.

Nek’ je vjecna!

Bristol city
Gost
Bristol city

Vazi neka nam jave samo da se mi crnogorxi sklonimo a tudjin da se pita.. kakoe

NBA-NK
Gost
NBA-NK

ZIVIO TI NAMA KRALJU,MILO DJUKANOVICU 100g! I BIO NA CELU CG,PROCI CE I OVO,ALI SMO MI ,MALA CG.POBJEDNIC!

stetoc1na
Gost
stetoc1na

Daj jedan hitni sastanak u UN da organizujemo, da se rijesi vise ovo pitanje Rusije i Srbije. Nego malo se mijenja prica, sad nije vise protiv Crne Gore. Sad je protiv Vlade proevropski orijentisane. Da, da, da, da. Dako se nadju neki ljudi proevropski orijentisani a da to nije DPS vlada. Nego, moje misljenje kao laika, sto prije nestane DF… Više »

Otac Duško
Gost
Otac Duško

Gledam nešto ovu našu vladajuću garnituru sve sa ministrima,direktorima i raznim sekretarima,a tek ovu tugu sa druge strane što bi htjeli da ih smijene🤣Pa nama spasa nema ljudi.Uvijek biramo manje zlo jbt.

Dine
Gost
Dine

Evo tebe kao da si Tramp tako prijetis Rusima
😍😂😂

MILO
Gost
MILO

Ti si za Ginisa 😍

Pjoter
Gost
Pjoter

Bice u istoriju cim prijeti Rusima 🤣🤣🤣🤣🤣

CG SRB
Gost
CG SRB

NAS I RUSA 900 MILIONA 🔊🔊🔊🔊🔊🔊

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

I neka se cuje pjesma ciganaaa 🎵🎶🎶

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Samo je nebo iznad nas 🎵🎶🎶🎵🎶

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ja bi da pjevam
Ja bi da sviram 🎵🎶🎶🎵🎶🎶🎶

Optimizam
Gost
Optimizam

Licis mi na pesimistu

D.K.
Gost
D.K.

Bijeste pravi drugari
Sada ste pravi ratnici.
Ko li ce biti jaci
😎

Karleusa
Gost
Karleusa

Kada da ti zapjevam

Kao Tito
Gost
Kao Tito

Evo oce pa oce kao pravi komunista Titov
Oce da ide protiv Rusa 🤣🤣😋😋😋🤣😋😋

Pjer
Gost
Pjer

Nemas ti pojma o Titu

Ovako je
Gost
Ovako je

Kao: Čisto da te podsjetim: Titova je bila zadnja, pa će i Milova.

Nostradamus
Gost
Nostradamus

Nesto mi nije bas jasno za “”zadnju “”
🤣🤣🤣🤣

D gladiš mama
Gost
D gladiš mama

♩Ja nemam srce za bacanje ja nemam oči za plakanje ako te samo jednom zavolim večnost mi treba da te prebolim 😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Cuvam te .NE DAM nikom da te dira 🎵🎶🎵🎵

Donatela
Gost
Donatela

Dejo, ti li si?

ctct
Gost
ctct

sjutra 150 hiljada u PG vidimo se u 11 !

NBA-NK
Gost
NBA-NK

KO DOLAZI U 11h?

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Moguce da vidimo veliki broj Inka u maratonce,ovi iz komsiluka imaju tehnicki problem, na nekoliko prelaza izvode se radovi.Tako mozete kao Igmanski mars preko belih predjela ili ako ste prokrilatili.Izgleda da ste u muci nema broj a dali ste vala sve od sebe

21.maj
Gost
21.maj

Pukla vi pogibija

Tandaramandara
Gost
Tandaramandara

,,ct”: Nemoj, malo je. Ispod meleon i po ne priznajem.

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Samo vi “litajte”
Milo ce vama uskoro sah-mat.

Maks
Gost
Maks

Imamo priliku da uživo gledamo i radujemo se nestanku SPC.Direktan prenos odlaska okupatora.

D gladiš mama
Gost
D gladiš mama

Ne mos preko noge. ………

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Neka je srecna obnovljena CPC i bilo je vala vrijeme da izbacimo ove okupatore

KLM
Gost
KLM

I onda si sve rijesijo

Crnogorac
Gost
Crnogorac

А ђеде се у у гроб преврће 😉

D gladiš mama
Gost
D gladiš mama

Bravo milo legendo. ……..

D gladis mama
Gost
D gladis mama

Bravo dragane iz niksica dps. ……

D gladis mama
Gost
D gladis mama

Bravo obrade. ……

D gladis mama
Gost
D gladis mama

Bravo zorane. …..

D gladis mama
Gost
D gladis mama

Bravo milo. ….

Drug tvoj
Gost
Drug tvoj

Evo drug tvoj
Sprema veliki boj
Rece bice veliki broj
A koliko li je ziro racun tvoj
🙄🤗🤗🤗😍😍😍😍

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Ristu ga niko ne zna ni onaj gore

Stedisa
Gost
Stedisa

E da sam ja rasipnik sigurno bi stigao do Trampa

Budvaninn
Gost
Budvaninn

On se nasao da to kaze, a drzavu rasprodao i srozao je do dna, pih nemalo te

bez svog mozga
Gost
bez svog mozga

A, sto je, Budvanine, vjerovatno naturalizovani, ne mozes da instaliras Gucu na pjenu od mora, a?

RODJENDAN
Gost
RODJENDAN

JEL OVO OBJAVLJUJE RAT RUSIJI
TESKO PUTINU OD NAS
🤣🤣🤣

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Putin se o jadu zabavi u Rusiji.Ekonomija i inflacija skapase

Dusan
Gost
Dusan

Dosadan si vise…

Ronioc
Gost
Ronioc

Ronis li na dah

🙄🙄😁
Gost
🙄🙄😁

Aohhhh
Sto bi sad
Ponovo neko drugi kriv
Ada ne znam ko nam sto moze sa ovoliko vojske
🙄🙄🙄

Aloinformer
Gost
Aloinformer

A valjda bi i vi branili drzavu ….ona je najveca svetinja….ili bi utekli ka vazda…

Nije ti
Gost
Nije ti

Evo ga kao Njegos u svoje doba
🤣🤣🤣🤣

21.maj
Gost
21.maj

Milo je ravan Njegosu….

BOTOVI
Gost
BOTOVI

AJMO BOTICI DPS NA SPAVANJE
SAN CETE RAZBITI KOLIKO BRANITE SEFA
NE SEKIRAJTE SE OVAJ PORTAL JE NJEGOV NEGO ZBOG ZDRAVLJA DOBRO JE DA ODSPAVATE
PREVISE STE DEPRESIVNI
ODO JA …NE MORATE LAJKOVAT
🔊🔊🔊🔊🔊🔊

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Odmori dobro treba sjutra na maraton,jesi li kupio masku vidjeh one snickers iz Italije i Kine da te bog sacuva.Uh mogu misliti kad krenu maratonci sa sjevera da krhaju bice zalijeganja atomski sa desna

Delboj
Gost
Delboj

To samo vrani nije jasno. Dje utece onaj pocasni konzul Rusije? Da mu nisu one policijske znacke bile za razonodu mozda. Ili Crna Gora ili Velika Srbija, to je jedina dilema ovdje.

Dusan
Gost
Dusan

Pravi si delboj, nazdravlje delboju..

delboj
Gost
delboj

Zdravo bio Dusko.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Zvao ga je general da dodje na pecanje,to ti dodje po ruskom obicaju,napravio si gresku dodji u cenntralu I onda u vjecna lovista nedje u Sibir

Ignjat
Gost
Ignjat

Vidi kako te pljuje Medojevic kod onog orva Ivanovica. Milo zlatio si se! Ostani dje si, nema nama spasa bez tebe.

borka
Gost
borka

i albanci crnogorci krsni momci

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

je li ko rekao Medu informaciju ostavila ga je zena

Simpatični dejo
Gost
Simpatični dejo

Moja mama se sprda svima. ………

DR PERUN
Gost
DR PERUN

On od kad je Đedo preuzeo drzavu, ne ulazi u nju-potuca se po svijetu i daje izjave za strane agencije.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Perune djedo je mogao samo tebe da preuzme I stavi te sa ostalim stadom

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Говор тијела све говори .Овим изјавама само показује јавности да се свјестан шта га чека .Својим изјавама константно расипа партију која је већ расута од 27.12.2019.

Ne śekiraj se
Gost
Ne śekiraj se

,,Crnogorac”: A milo nas je đe nam se ti śekiraš za Partiju. Ma, ne brini, biće na izbore u oktobar jača no ikad.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Leptiricu sarenicu dodji meni amo evo imam jednu ruzu pomirisi samo 🎵🎶🎵🎵🎶🎶
Uhhhhh igle klete …uboscete
Onda zbogom svete
🎵🎶🎵🎶

Milena
Gost
Milena

Boli baš briga Rusiju i Srbiju za Crnu Goru koju si ti pokrao,oni ne znaju šta će sa svojom sirotinjom samo si im ti trebao.Sto ne otvoriš fabriku da ljudi rade nemaš kad od Rusije i Srbije

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Kad zavrsiti sa gore navedenim demokratijama kao i sa Rikijem otvaramo puno fabrika i ulazimo u Evropska uniju

RIJALITI
Gost
RIJALITI

RIJALITI SOUUUU

Dokle vise
Gost
Dokle vise

Ajmeeeee
Spasavaj se ko moze
Virus stigao
🤣

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Molim vas bez kijanja tokom maratona

Malisor
Gost
Malisor

NE DAMO SVETINJE

Hrvat
Gost
Hrvat

A sto da ti kazem
Bilo jednom u mojoj drzavi

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Blago tebi da je meni da vidim sliku traktorceta,da me su ce ogrije

Lomi
Gost
Lomi

Podrska Predsjedniku i vizionaru!

Bora Bora
Gost
Bora Bora

Milo Kralj.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Црногорски краљ је био велики Србин исто као што је био и Мило .Да ли због тога тврдиш да је краљ ?

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Mislis li na zadnjega sto ga izrodI ii nesoji prevarise,nesretnik vjerova je nesojima sinovi su mu bogami dobro rekli.Ne sa njima groblja ce ti iskopati I tebi i Crnoj Gori,neposlusa ih I vidji kako zavrsi

URIEL 😇 🤭
Gost
URIEL 😇 🤭

🚔🚔🚔🚔 😇😇😇😇

Peof. DR..
Gost
Peof. DR..

Odlaziiii

Predsjednik
Gost
Predsjednik

Necu.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Evo ja ovim gavranima Ristovim vise ne vicem odlazi no isss

Penzije
Gost
Penzije

A sto ti mislis o ovim penzijama
Ocemo li moci bar da pomognemo po tableticu za ovaj virus kupiti
A o vakcini necu ni pitati jer to je misaona imenica

TonyZ
Gost
TonyZ

S obzirom da je ovo jaka izjava i direktno usmjerena na Srbiju i Rusiju, ocigledno je da je podignut aparat botova iz DF na negativnom komentarisanju. Samo litijajte i komentarisite. Zakon je donesen, a zna se sta slijedi kad se zakon ne postuje..

Narod
Gost
Narod

Zakon je donesen protiv volje naroda, a narod je drzava!

Ivan
Gost
Ivan

Zakon je donesen za sve vjerske zajednice a ne moze ni crkva bit iznad drzave

TonyZ
Gost
TonyZ

Zakon je donesen u parlamenu, koga predstavljaju poslanici kojima smo dali glas da nas zastupaju. Ovo je gradjanska.dzava, dje su sve vjere jednake, a svi pod zakonom jednako tretirani. Volja naroda od 70.000 u odnosu na 400.000 gradjana je manjinska volja i tako.ce biti i ubuduce.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Protiv kojega naroda mozes li malo konkretnije,mislis li ti da ste samo ti i komsija koji idu u maraton narod u ovoj zemlji

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Zakon naprijed maratonci bubreg i Spuz

E viva
Gost
E viva

ODBRANIT CEMO CRNU GORU

Peof. DR..
Gost
Peof. DR..

Od Rusa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

TonyZ
Gost
TonyZ

Pravo u centar. Sve je jasno kao dan. Zivio predsjednik! Zivjela Crna Gora!

Djak
Gost
Djak

Neka sto si unistio one koji su stvarali nezavisnu C.G. A ti obecavao zlatnu ozicu Monaka Ne ostade nam nista sem nemastina mimo ovih tvojih dps druzbenika Moze li se ovoj djeci u skole platiti dorucak od tvog honorara I tvojih partijskih drugova koji primite za jedan mjesec?

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Kad Risto plati porez sada cijeli iznos za dorucak i rucak djeci u skole da se obezbijedi.Britva

NBA-NK
Gost
NBA-NK

STA JE SA VAMA LJUDI IZ CDMa?STO BRISETE MOJE KOMENTARE,A OVU BRUKU ISRAMOTU PROTIV DRZAVE CG.OBJAVLJUJETE?JESTE LI VI ONAJ ISTI CDM KOJI JE DO SKORO BIO?

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ajmeee sto je sto nema pjesme cigana 🎵🎶🎵🎵

Markan
Gost
Markan

Spinuju eto što rade. Admine vojvodo🤣🤣🤣🤣🤣

Prle
Gost
Prle

Aoo,vise kako dosadi sa ovom pricom.

Djoko
Gost
Djoko

Brnabicka ima problem sa sobom, a ne nama u CG da odredjuje

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..Nešto jedem ovaj Sendvič,i razmišljam..Kako je tebe dobro….

D.K ej
Gost
D.K ej

Lagana pjesma se cuje starih drugara
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

eu kolonija
Gost
eu kolonija

ja sjedio s putinom. ne prestaje da priča o mili. kaže poželio ga. časne mi pionirske riječi:)

Patriota²
Gost
Patriota²

Da nema ko da mu zajmi 111 hiljada eura da plati neki đavolji porez u Budvu? Evo osam mjeseci ne spava koliko ga to muči.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Ima Riki pun je kao kruzer

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Mi nemamo problem ni zbog Srbije, ni zbog Rusije. Nego je problem u CG, problem je zakon! I moru drugih problema u koje ste nas uveli, prezivljavanja, moramo da se borimo i za vjeru, koja nam je po rodjenju data! Veliki problem ste nam napravili! VI!!!

Crnogorka
Gost
Crnogorka

U moru…

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Sad ces ti moj popo kod Milorada pa se tamo razapni za vjeru!pusti nas da mi sredimo nase bez tvoje vjerske pomoci

Opet
Gost
Opet

MILO VUCIC traze poslednje skloniste
PADAJU ZAJEDNO

Kico
Gost
Kico

Evo 20 godina ista prica

GandalfBijeli
Gost
GandalfBijeli

A kako nece kad iz srbije 20 godina ista prica… da su se oni promijenili ne bi mi pricali o Milu sad.

Maki
Gost
Maki

Puna mu usta Srbije….neprodje jedan dan da neprica o njoj….

Crnogorac KO
Gost
Crnogorac KO

A bogati jel ti Blazo zivi od 350 eura kao moje dijete
Samo skreces da nas o jadu zabavis kao da vec nijesi sa ovakvom nemastinom

LSCG
Gost
LSCG

I,u tome ce ti ponoci crkva,rusija,srbija?Hoce,kao i sebi.Odavno se reklo zlo je zemlji koju srbi brane a rusi hrane

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Ides li sjutra na maraton,da znam sa kojim dijelom gradjanstva razgovaram

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Poslaće ga Evropa i ustoličit u vrh sami..

Opet
Gost
Opet

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣koliko se hvalisa mozda I bude Trampu premijer

Zaharova
Gost
Zaharova

Dobro ti rece Zaharova
Ne moze niko povatat ….🤣🤣🤣😋

Ramo
Gost
Ramo

Evo ga Znojaš, odavno ga nije bilo. Od Majamija samo jednom se pojavio.

Puce puska
Gost
Puce puska

Aoooooo TI moras zadatak Amerike obaviti a onda ce te Evropa poslati papapapa

Sramotan covjek
Gost
Sramotan covjek

Daj.Milo.batali istu pricu.Niti je Srbija.Niti je Rusika problem.PROBLEM si TI.

Mitar
Gost
Mitar

Srbija ne miruje to je očigledno, i da hoće ne smije od Rusije pisnuti. Srbiji treba Crnogorska istorija a Rusiji Crnogorsko primorje – to vam je suština!

NBA-NK
Gost
NBA-NK

TO JE TO MITRE,POGODIO SI U METU!SVI MI CRNOGORCI TO ZNAMO,ALI SE NADAM DA OVAJ PUT NECE PROCI NJIHOV “DOGOVOR”! STARA IZREKA JE SVETA: NE’DAJ BOZE,DA NAS SRBI HRANE,I RUSI BRANE!!!!

Dgesed
Gost
Dgesed

Oce kako nece.A makni se isprani mozgu..

Bula
Gost
Bula

Kako ga je Covic ofiro, auuu. Nema texta na CDMu?

Ti si Drzava
Gost
Ti si Drzava

jos malo

Ti znas da je
Gost
Ti znas da je

THE END

Stiven Tajler
Gost
Stiven Tajler

Dream on…

BEZ dlake
Gost
BEZ dlake

Govor tijela sve govori
PA PA TU TU

Bernie S.
Gost
Bernie S.

Snila baba … pa pa opozicijo na sljedecim izborima.

Uros
Gost
Uros

Predsednice mogli biste promjenit “plocu” vise….Da vidimo mi sta ste vi uradili da ovaj narod bolje zivi? Da ne strahujemo oce li nam djeca gledati kako nekog raznose po ulicama,da ne sastavljamo kraj sa krajem,da se ne zaposljava po partijsk/rodbinkoj liniji,da suzbijete mito i korupciju,da nam RTCG koji svi placamone sluzi za vase politicke igre it. itd.

Budan u zoru
Gost
Budan u zoru

Moglo je da se cuje kako Carobnjak sisti kao plivac – pocetnik koji je prebrzo otplivao predaleko..

Milan
Gost
Milan

Vjeruj mi da smo značajni Rusiji tako da samo o nama razmišljaju.
Ajde traži žirante opet treba kredit za penzije i plate

Sveta Zemlja
Gost
Sveta Zemlja

Najednostavnije resenje, je ko hoce cistu Crnogorsku Crkvu , neka je i pravi, zida i sve ostalo, Srpsku Crkvu i njenu imovinu ne dirati, jedino sto bi se mogla nazvti Crkva Isusovih sledbenika- Srba i Crnogoraca! Tako bi bili Bogatiji za jos jednu Crkvu!Jer CG je Sveta zemlja!I ovim litijama je to i pokazala!

DR PERUN
Gost
DR PERUN

Sad ces i ti malo na ove litije, kad se patrijarh Irinej vrati iz Amerike, pa cuje sta si sve tamo radio.

Mikele
Gost
Mikele

Cuh da su se pokomatili izmedju sebe, mislim na svestenstvo u srbiji. Ima li sto novo?

DR PERUN
Gost
DR PERUN

Ima: Amfilohije vodi drzavu evo 2 mjeseca. Djukanovic u nju ne ulazi, Đedo dovodi sve velikodostojnike redom, narod drzi pod kontrolom, salje delegacije da pregovaraju s MUP-om da ne dira narod, a Duskovu vladu je sveo na “konzilijum za korona virus”. Kao sto vidis puno novina.

Dzaba vam sve
Gost
Dzaba vam sve

Perune, promasio si temu i nijesi odgovorio na pitanje. A ovo sto si ispisao nema smisla. Zapamti da niko nije jaci od drzsve. A pogotovo ne tvoj djedo.

DR PERUN
Gost
DR PERUN

E, da-i opoziciju je smirio-ko musice su. I drzava zivi u jednom mirnom duhovnom stanju uz povremene molebane i setnje koje jacaju duh i tijelo. Moze se reci da smo u nirvani.

RADE007
Gost
RADE007

aooo a dokle vise ka pokvarena ploca.Predvidjam buducnost,2045 godina,plata 200e,izjava-srbija i rusija opet nam cine belaj-

Omegle
Gost
Omegle

Moskva je najveci neprijatelj kako nama tako i srbiji, nego srblji ne kapiraju. Oni se samo igraju sa srbima ali ovi su dovoljno glupi da to ne kapiraju

Maki
Gost
Maki

De nam ti objasni matere ti….haha

1994!!!
Gost
1994!!!

PA PA PARANOJAA DOVIDJENJA LEPA MOJA
MOZE I OD CECE-KUKAVICA

Krinka
Gost
Krinka

Mogu da sanjaju Veliku Srbiju. Dje god su se umijesali nastao je haos, a puna su im usta tuge.

Maki
Gost
Maki

Bla bla bla…promjenite plocu….

NURKO USA
Gost
NURKO USA

Ahaaaaaaa Crna Gora nezavisna ovo je cirkus bez presedana mi smo obicna marionetska kolonija koja radi protiv interesa sopstvenog naroda za interes EU mocnika no ti povuces vecu dozu pa te se pricinjava blagostanje

Budan u zoru
Gost
Budan u zoru

Moram Vam reci da previse nas umire u tridesetoj I biva sahranjen u osamdesetoj …
Tako da Vas ja shvatam…Nadali ste se da ce stvari biti drugacije

Umbrella
Gost
Umbrella

Cus Srbija davno napustila devedesete. Pa, bolji vic jos ne procitah! Vi ste duboko u tome i sekta zvana SPC.

Nijo
Gost
Nijo

Bojko je kralj a dodik je medjed🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Ranko
Gost
Ranko

Nema Putin preceg posla nego se oko Tebe bakce

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Gladni smo

amin
Gost
amin

Neka ti da crkva ukradena i riki

Rejna
Gost
Rejna

Aaa kako mi oba Benabicka ide na zivce! Koga kazes jadna, zar Srbi nemaju pravo na jezik i pismo? Sta je propisano Ustavom?

joko
Gost
joko

Ajde Milo dosta je bilo. Da smo 30 godina sve med i mlijeko jeli i pili vise bi dosadilo.A ne e si ne bez posla ostavio sve sto su generacije prije tvoga dolaska na vlas stvsrale sve si prodao i unistio.Sebi i tvojim satelitima obezbijedio i cukununucad a ostali se fovijaju kako znaju .Srbija ti je valjala do skoro.

Bankar
Gost
Bankar

Sa ovakvom politikom ni voda ni vino nidje ne vodi.Moj Milo mora se otvoreno reci da Srbija i njena vlada uz pomoc Rusije direktno ugrozavaju Crnogorsku nezavisnost.Dosta je bilo muckanja vec direktno u celo!

PADAJU
Gost
PADAJU

AJDE VISE RASCISTI NAS DA TE ZAMOLIM

DAJ JEDNOPARTIJSKI SISTEM I ETNICKI CISTU CRNU GORU
DAKO BUDES ZADOVOLJAN

Penzija 128 e
Gost
Penzija 128 e

Dabogda zivio od moje penzije a zdravo bio pa ti trazi svoje greske da ispravis dje god oces

LUDACKI POKRET
Gost
LUDACKI POKRET

MI SMO TI LUDACI TAKO DA TI DZABA SVE

Ivan
Gost
Ivan

Mogli bi poceti od Vas gospodine I vaseg prosipanja mrznje

Cheers
Gost
Cheers

A ti si ateista zaboga

Dje je
Gost
Dje je

JA SAM GRADJANIN OVE DRZAVE A SRBI HRVATI MUSLIMANI I OSTALI SU MOJA BRACA
DOSTA DIJELJENJA

URIEL 😇 🤭
Gost
URIEL 😇 🤭

Rusi bi da manipulisu toponimskih imena u Crnoj Gori brda i Gore ka muslimani koji se krste zamislite RUSA koji ima FACU Dzingis kana patike americke a pantole iz Afghanistana jos bude i Njemac zbog zakona 🤔🤔🤔🤔😂😂😂😂🎯🎯🎯🎯

Dara
Gost
Dara

Vuckov parlament promijenio ravnogorsku u antifasticku danas a kuda ides srbijo rijalitija

Чоко
Gost
Чоко

Lele oni ne znaju dje udaraju znaju svi draza ko je bio

Maks
Gost
Maks

Srbija ionako nema prijatelja niti će ga imati,od svih susjeda je omrznuta,da ne kažem da ih niko očima ne može gledati.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Znoji se mnogo, kažu od čarapa mu padaju u nesvjest!

MILA
Gost
MILA

Istina živa Predsjedniče gurajte i neka zakon zaživi a oni neka se puše nedamo Crnu Goru naprijed

Independista06
Gost
Independista06

Dosta podjela! Crna Gora nije ugrozena. Povucite zakon

Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

Ma vazi evo (malo)sutra!

Djoko
Gost
Djoko

Lazno se predstavljas

Jovo
Gost
Jovo

Auuuu, al je udarila promaja

Natalija
Gost
Natalija

Dzaba im cece i sindikati. 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Haotično razmišljanje. Bez komentara

Send this to a friend