Politika

Đukanoviću čestitali car Japana i predsjednik Irske

Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i dalje stižu čestitke povodom izbora na tu dužnost. Čestitali su mu i car Japana Akihito i predsjednik Irske Majkl D. Higins.

Car Japana Akihito je povodom preuzimanja dužnosti Đukanoviću poželio uspjeh i sreću u vršenju mandata, kao i prosperitet narodu Crne Gore.

Predsjednik Irske Majkl D. Higins uputio je srdačne čestitke u ime naroda Irske i u svoje ime povodom izbora na dužnost koju je, kako kaže, Đukanović i ranije obavljao s velikim umijećem.

“Siguran sam da će Vaše značajno iskustvo biti od velike pomoći u daljem vođenju Crne Gore na njenom jasnom putu ispunjavanja kriterijuma za članstvo u EU, u skladu sa osnovnim vrijednostima koje su inspirisale proces evropske integracije“, kazao je on.

Higins je istakao da Irska i Crna Gora uživaju veoma bliske bilateralne odnose i da će njegova država raditi na njihovom produbljavanju tokom Đukanovićevog mandata.

“Irska je snažni podržavalac priprema Crne Gore za pristupanje Evropskoj uniji i uvjeren sam da će Vlada Irske nastaviti da pruža svu neophodnu pomoć koju može Vladi i narodu Crne Gore u procesu pristupanja“, navodi se u čestitki predsjednika Irske.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Puz Demon
Gost
Puz Demon

Neka nas predsjednik vlada kao Gosp.Higins.Jos dugi niz godina.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

MILO KRALJUUUUUU

NBA
Gost
NBA

ZIVIO TI MENI,BRATE MOJ 100g,VIDI SE I CUJE,KO JE VELIKI DRZAVNIK I COVJEK=MILO DJUKANOVIC!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Zivo me zanima kako se informisu ovi sto tek sad cestitaju ili je to iz DPS staba sklonjeno pa vade po par cestitki sedmicno?!!! Ovo je sprdnja.

C480
Gost
C480

MILO CAR

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Baš ga ignorišu napisaše u ” Vijesti-ma ”
Lomi je legenda.

tetrebu
Gost
tetrebu

car je malo ljubomoran…

Send this to a friend