Politika

Đurović: Evropski tim za Crnu Goru je sve osim evropskog

Anica Đurović

Kada DPS brani i vapi za Nikšićem, a 30 godina ga sistemski uništava, onda moramo biti mirni u pogledu budućnosti našeg grada, saopštila je kandidatkinja za odbornika na listi ,,Za budućnost Nikšića” Anica Đurović.

“Prilikom predaje lista za predstojeće lokalne izbore, okupljeni oko DPS-a, opet pod sloganom “patriotizma” prema Crnoj Gori na “evropski” način pokazuju čudnu “ljubav” prema ostalim Nikšićanima i neistomišljenicima mržnjom i fašizmom a sve javno, gotovo sa ponosom“, navodi Đurović.

Kaže da bi mnogi pomislili da je DPS došao da brani nekadašnja preduzeća koja us uniptena.

“Nikšićki Metalac, Šik Javorak, Koni konfekcija, PTK-a, Građevinsko preduzeće, Autoprevozno, MMK Standard, Institut crne metalurgije i mnoga druga su za njih samo partija šaha pri čemu nisu kadri podnijeti teret degradiranih, povrijeđenih, osiromašenih i radnika i njihovih porodica i za to odgovarati. Okupili su se da brane naš javni dug koji je skoro 4 milijarde, a koji treba vraćati kako mi tako i naša djeca i naši unuci”, navela je Đurović.

Navodi da je DPS počeo rekonstrukciju “Doma Revolucije” u kojem su otvorili sportski butik, Fitness centar, market ,,Idea” kao i par parking mjesta za opštinu Nikšić.

“Zakrpili su i po koju cestu ali samo do kuća njihovih simpatizera, i još čekamo da vidimo gdje će se otvoriti neka nova česma u 21. vijeku kako bi se napravila prigodna svečanost”, ističe ona.

Đurović je pitala DPS od koga brani državu.

“Evropski tim za evropsku Crnu Goru je sve osim na žalost evropskog. Ovaj slogan ide uz razvijene zemlje u kojima se poštuju zakoni, Ustav i pravna jednakost svakog građanina. Ovaj slogan ide i uz one zemlje koje su dostigle razvitak u svakom smislu te riječi. Crna Gora poslije DPS vlasti sa milionskom poharom to sigurno nije. Luča slobode je 30. avgusta ipak zasjala, a vjerujemo u vas dragi sugrađani da će tu luču konačno dočekati i grad Nikšić i retrogradnu politiku konačno prepustiti  zaboravu”, zaključila je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zabjelo
Gost
zabjelo

U pravu si

Kika
Gost
Kika

A vi nas vala vodite u Evropu, evo vidimo kako to ide zadnjih mjeseci…

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Džabe vam sve. Nijedan vas Crnogorac nikad neće birat.!!!

TamjanSekta
Gost
TamjanSekta

Tako mlada a ne zna sta prica i za koga prica ….pa nije ovo srbija ….nije na prodaju …ne damo…..Vratit cemo Crnogorske Svetinje srbocetnici.
NE DAMO SVETINJE.

Send this to a friend