Politika

Eraković kritikovao prvog čovjeka Pljevalja: Nikome dozvoliti nećemo da se poigrava sa našom Crnom Gorom

Jevto Eraković

Javnost je bila šokirana izjavom predsjednjka Opštine Pljevlja Igora Golubovića koji u intervjuu Gradskoj TV kazao da grafiti u tom gradu niti su prekrečeni, niti će biti prekrečeni. Burna reakcija je uslijedila posebno ako se zna da su Pljevlja multietnička sredina, gdje se decenijama grade suživot i uvažavanje, grad slobodarske i antifašističke tradicije, ali i grad u kojem i dalje stoji grafit posvećen presuđenom ratnim zločincu Ratku Mladiću.

Zbog ovih dešavanja posebno burno je ragovala Twitter zajednica. Sinoć je Twitter Space o dešavanjima u zemlji, prije svega u Pljevljima koji su organizovali uticajni tviteraši Jodža i Didi trajao je do ranih jutarnjih sati i okupio je brojne tviteraše.

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista dr Jevto Eraković se uključio u Space, podržao većinu komentara koji su kritikovali nastup i ponašanje čelnog čovjeka Pljevalja i poručio: “Nema tog pojedinca kojem ćemo dozvoliti da se poigrava sa interesima Crne Gore i očuvanjem onoga što nam je najsvetije, a to je naša Crna Gora”.

M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Što veliš… sreda su vam takvi… ostali bi na malo članova, a tek aktuelna jado-vlada, zastiđe. Ne zna se ko je od koga gori, vi ili oni; samo se eto može u par stvari razlika napravit’ i to u pogledu državnosti, a ostalo sve petljavina do petljavine. Pi.

neko
Gost
neko

pustite prazne price, no ga sutra pred kamerama izbacite iz partije! da ste imali ista u glavu, tako ste trebali uraditi i sa Đarovicem i kompletnom budvanskom OKG

Kotor
Gost
Kotor

Poštovani dr. Eraković, samo brzim i čvrstim stavovima ćemo osloboditi našu domovinu iz zagrljaja klerofašista. Podrška !!!

Dobar momak
Gost
Dobar momak

A mozda da se prvo trazi snimak kompletnog intervjua od Gradske TV, da se provjere tvrdnje Golubovica da su mu neke izjave izvukli iz konteksta?

Crnogorka Nula
Gost
Crnogorka Nula

Čuli smo sve, sve je tako rekao. Sramotnik.

Toman
Gost
Toman

Kompletan snimak je bio u Dnevniku sinoć

Staxe
Gost
Staxe

I naša je Dps botu…

Kriticar
Gost
Kriticar

Pa sto ga ne izbacite iz partije kada se ogradjujete od njega.

oz
Gost
oz

Takve ste nam gospodo postavljali iz “ bunara” za čelne ljude ( opstina ) DPS-a. Sad kao nešto se čudite. Pogledajte stanje u BP, pa ćete vidjet, dje smo !!!

Mojkovac
Gost
Mojkovac

Vučić po hitnom postupku da uplati 2 miliona za Pljevlja.

Minjo lekara
Gost
Minjo lekara

Ne treba od njega nista,hvala !!!

Preletači
Gost
Preletači

Evo prilike da se DPS konačno okrene ka starom lojalnom članstvu, časnim ljudima, koji nikada ništa nisu tražili od partije, posebno ljudima koji trpe šikaniranja od strane nove vlasti, pa krenite sada!

Bata
Gost
Bata

Ko ce iz centrale snositi odgovornost!
Ovaj nije pao sa Marsa!

BMX
Gost
BMX

Od dvijice poslednjih DPS predsjednika opstine, jedan vam je vratio partijsku knjizicu a ovog cete vjerovatno smijeniti i izbaciti iz partije.
Znaci da je vasa kadrovska politika u ozbiljnom problemu i to odavno …

marius
Gost
marius

Odma ga smjenite danas, a on ce kolko je odma, ili najkasnije sjutra da “brlja” po vama, sa vec , vjerovatno spremljenim govorom.

Jojo
Gost
Jojo

E moj Erakoviću ne bi me iznenadilo da ovaj i nije glasao za DPS a vi ga postavili za gradonačelnika!!?!Sada će da izigrava ugroženog Zbog ovakvih ste izgubili .Sada se taj Golubović ulizuje DF a on ni Srbima sigurno neće donijeti ništa dobro.Pljevlja grad propasti

Suza
Gost
Suza

Živ i zdrav bijo Bog te Blagoslovijo na svakom koraku💪💪💪👍👍👍🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Milanka
Gost
Milanka

Moj Erakovicu ovakvi su dosli glave DPS. Mislim da je vrijeme za dobro ciscenje partoje

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Dps puca po svim šavovima.Sledeće je cijepanje dps i formiranje od dijela dps nove partije od strane nezadovoljnih funkcionera i članova dps.Na sledeće državne izbore, dps ili to što ostane od sadašnjeg dps, neće imati ni pola glasača u odnosu na izbore iz avgusta mjeseca 2020 godine.

Maitland Niles
Gost
Maitland Niles

Ti baš ništa ne znaš….

Realno
Gost
Realno

Apsolutno neistinita konstatacija koja nema nikakvo podkrijepljenje. Ovi što se pročišćavaju sami, nijesu ni glasali DPS 30.08., to je valjda jasno kao dan.

Lokum
Gost
Lokum

Kakav si ti stručnjak 🤣🤣🤣🤣
Al svojoj kući. Na škanj i bistri, a nas batali, jer veze s vezom nemaš!

Reka
Gost
Reka

Golubovic sram te bilo pola DPS u pljevljima su musliman I kako mozes da I’m gleda u oci

Gorštak
Gost
Gorštak

Nikad on nije bio iskren, nevjerovatno da to sve ove godine niko nije od vas primijetio. Znači da vi ne vodite računa ko vam je kakav i kako radi.
Erakoviću vrijeme vam je da se pretresete i bačite ono što nevalja i to što prije.

Sasa
Gost
Sasa

Tako je Jevto.Ovaj je samo u ambalazi Crne Gore a unutra trulez.

anmari
Gost
anmari

A Krivokapic ni da se oglasi…

Zvicer
Gost
Zvicer

Eto sta ste gajili u partiji godinama, i sad se nesto cudite. Sa druge strane, vidimo i koliko su Srbi bili ” ugrozeni” i koliko im je “tesko” bilo da zive u Crnoj Gori.

Dara Bubamara
Gost
Dara Bubamara

Ovo je prava definicija dps i zasto su izgubili.. Pola clanstva teske srbende koji ste sad presaltavaju

Milija
Gost
Milija

Sramotni preletač

Send this to a friend